Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Tak nám sbalili soudruha, pane Šnek"

"Kterého paní Mülerová, já znám dva, jednoho co tak strašně žvaní, že si nevidí do huby, a pak toho druhýho odborovýho, co líta s lidma po ulici a slibuje jim okupaci  ministerstev,  generální stávku a zatýkání vlády. Ale ten se z toho asi brzy zblázní sám."  "Policajti sbalili toho poctivýho, křišťálově čistýho, toho hejtmanskýho, co je v krajskejch novinách na každý stránce a živí dvě ženy. Milenku a ještě spoustu dětí. Kam přišel tam páchal jenom dobro a lidi ho měli moc rádi! Děti vozil do školy zadarmo a mohli ještě jezdit i na diskotéky!"      

 

 

   "Tak se podívejme paní Mülerová, jak takovej poctivej dobrák může skončit! A trápil se dlouho?" "Pan hejtman byl ihned sbalenej a ještě k němu přibalili nějaký poctivce z jeho okolí. To víte, s policajty nejsou žádný žerty".

   "Obvinili ho z nějakých lumpáren s prachama, že si předhazovali vzájemně kšefty a prý poškodili i Evropu"!

    " To víte paní Mülerová s některým policajtem nehnete, kdyby jste se zbláznila, ale na pana hejtmana si vybrali určitě nějaký machry. To víte, to nejde zatýkat takovýho pána nějakými obecními šmudlaři! Určitě vo tom musela vědět ta jeho partaj, a určitě po něm šli už delší dobu! To není jen tak! Já si myslím paní Mülerová, že se ho potřebovali zbavit jeho vlastní lidi, tak to na něj našili! To víte, s politikou nejsou žádný žerty! A určitě dali hlavy dohromady, taková věc se nedá vodfláknout. Ten poradí to, a ten zas ono! Víc hlav víc ví, a pak se dílo podaří! Co na to pan hejtman"?

   "Ten byl z toho na mrtvici pane Šnek, prej řvak jak šílenej,že je nevinej, a že to na něj našili ty hajzlové z tý naší vlády, aby se zbavili opozice! Hlavně gauneři z ODS! Kdo ví paní Mülerová, my obyčení lidi  víme hovno. Já si myslím, že z toho bude brzy válka! No, já teď jdu do hospody "u Kalicha" a klíč mě dejte ke správcový. Jo, a zítra mě ráno kupte "Národní politiku"!

Autor: Josef Šimánek | úterý 15.5.2012 11:20 | karma článku: 21,18 | přečteno: 862x
  • Další články autora

Josef Šimánek

"Kde teče truňk,český panovník z bitvy neutíká"

Tak se nám zase státem dobře placený "Čuřil", předvedl v celé své kráse. Že mu musel v klenotní místnosti sám "velký satan Duka" dělat záchranu aby sebou neplácl o zem. A nenašlápl si na kamenné podlaze cestu do "předpeklí"!

10.5.2013 v 17:18 | Karma: 33,08 | Přečteno: 1847x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Prezidentská standarta pro Zemana:"Se lží nejdál dojdeš"!

Houby "pravda vítězí"!Aneb, kdo nelže a nekrade, je v této zemi totálně v prdeli: " A já Zeman jsem se díky vašim hlasům a vaší inteligencí, "moji drazí plebejci" prolhal až na hrad. Se svými rudými poradci Šloufkem, Dobytkem,slušovickým JéZéDákem Čubou a ruskými oligarchy, konečně ukážem, jak se má v českým chlívě vládnout"!Nejvyšší soud jasně potvrdil,že prezidentská kampaň levého občana Zemana, byla celá vylhaná a vážně poškodila jeho konkurenta pana Schwarzenberga. Ať je pan Schwarzenberg, jaký je, ale lživé napadání si nezasloužil!Rozhodnutí bylo vydáno 20.t.m. v tisku! Jako protest, se můj článek ponese v duchu pravdivého sarkasmu!

21.2.2013 v 9:40 | Karma: 30,60 | Přečteno: 1459x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Jardo Zavadile odstup, než provedeš ještě větší hovadinu!

Proč Ti tykám? Mám k tomu několik důvodů. Od roku devadesát jsem také pracoval v odborech, ale už v těch nerevolučních a v rámci podniku. Na Žižkov jsem na školení také jezdil, proto to tykání!Oproti Tobě jsem nikdy v KSČ nebyl!!! Otec byl politickým vězněm! Další důvod, oba dva jsme skoro vrstevníci(jsem od Tebe o málo mladší). Do práce v odborech jsem se zapojil až po roce devadesát! Před tím jsem byl bez mého svolení začleněn do ROH a platil jenom příspěvky! Na Vánoce jsem dostal pro děti kolekci!

24.9.2012 v 11:45 | Karma: 34,90 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Kdo nekrade s námi, krade proti nám! Už máme svoji"Tymošenkovou"!

Rudooranžoví kostohryzci aneb "křišťáloví čisťáci" se po rozkrádačské "tsunami" ve vlastních řadách staví na nohy, a začínají opět kout pikle. Moc za každou cenu! Nejlepší moc je absolutní! Konec konců, dědičné odborníky na politické vraždy,popravy a koncentrační tábory mají mezi svými nejlepšími přáteli a kamarády. Pseudosocialistům nějaké krvavé šmouhy samozřejmě vůbec nevadí! Důležité bude, že nepřáteská "Parkanka", (mimo jiné nejméně kontroverzní poslanec v parlamentu)! poslouží jako akt pomsty, za dobrého soudruha Rátha a bude "viset"! Dobrej handl,kus za kus,česká politika, už jen hnus! Nezastávám se žádného politika, moc dobře vím co je to za sebranku. Ale případ Parkanová, se mě moc jako čistý nepozdává-je to můj osobní názor!

13.7.2012 v 9:59 | Karma: 16,71 | Přečteno: 1034x | Diskuse| Ostatní

Josef Šimánek

Ráthova ubohá "šmíra", na jeho IQ, jsem čekal daleko víc !

Náš "velký divadelník" sehrál ochotnické divadlo velmi nízké úrovně, vzhledem k jeho vzdělání. Bůh nás ochraňuj před takovými lékaři. S několika lékaři se osobně stýkám a jejich večerní telefonáty mě v mém názoru utvrdily.Čekal jsem od jeho projevu ve sněmovně daleko více, od člověka vysokoškolsky vdělaného. Pouze mě opět přesvědčil,že být vys.školsky vzdělán, neznamená být ještě k tomu inteligent. Konec konců být divadelníkem, tak k tomu má také daleko!Mám dojem,že tento pán předvedl svá rétorická cvičení velmi nízké úrovně, spíše na úrovni mírně opilého středoškoláka. Čekal jsem víc, ale byl jsem jeho obhajobou svého konání, velice zklamán. I kdybych chtěl jmenovanému nějak "fandit", tak si myslím,že jmenovaný pán je mírně duševně rozhozen a přestává se již trochu ovládat, což v minulosti zvládal bravurně. Škoda, pokud je to dobrý lékař,já nevím a nechci mu odborně škodit, na to si netroufám. Hodnotím pouze jeho zviditelněné vlastnosti. Uživil by se dobře, a lékařů zejména těch dobrých, je nám třeba jak "soli"!

6.6.2012 v 10:43 | Karma: 23,11 | Přečteno: 1103x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Upravíme Green Deal, slibují lídři. V debatě o migraci si vyčítali lži

29. května 2024  12:24,  aktualizováno  3.6 11:45

Přímý přenos „Green Deal je možná dobrá myšlenka, ale provedení je špatné,“ řekl Alexandr Vondra z ODS, který...

Neposloucháte Putinova varování! Moskva vyhrožuje asymetrickou reakcí na útoky

3. června 2024  11:32

Ruská reakce na ukrajinské útoky na vojenské objekty v Rusku, hlavně radary včasné výstrahy, může...

Řidič dostal za srážku s vlakem a následný požár podmínku. Vinu přiznal

3. června 2024  8:50,  aktualizováno  11:30

Polský řidič kamionu Roman Baksalara, který loni v říjnu narazil na přejezdu v Olomouci do...

Muž spadl z pátého patra, vyvázl se zlomenou rukou. Okolnosti šetří policie

3. června 2024  11:27

Muž ve středních letech přežil pád z pátého patra panelového domu v Hradci Králové. Podle...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik