Znojemská učitelka musí opět do ringu

Po krátké přestávce ji znovu čeká nerovný souboj. Proti přesile novinářů, policistů i proti slušné, byť trochu pokrytecké a v tomto případě spíš nemlčící většině národa.  Ona bude opět sama, s žádným koučem třeba v podobě advokáta, na kterého jako samoživitelka finance nemá. Ke všemu jsou v tomto, pro ni životním zápase, rány pod pás nejen dovoleny ale přímo vyžadovány. Čtenář se přeci musí střídavě pohoršovat a vzrušovat, za každou cenu, aby se poté opět v klidu a odpočatý mohl věnovat práci pro společnost.  

První direkt učitelka dostala již v poledním titulku na iDNES a ostatních serverech:  "Učitelku obvinili za sex natočený žákem z ohrožování výchovy mládeže"

Proč jen učitelku? Proč neobvinili také jejího plnoletého přítele? Liší se snad míra ohrožování podle věku a povolání? Pokud ano, proč o tom buď neinformovala Policie ČR média, a jestli to policejní mluvčí sdělil, proč si tuto závažnou informaci média nechala pro sebe? Proč jsme taky nebyli současně informováni o tom, jak dopadly znalecké posudky, které stanovily stupeň  mravní újmy, kterou 16letý  kameraman bezesporu musel utrpět? Většina z těch co aspoň část videa shlédla jistě potvrdí, jak během natáčení kameraman očividně trpěl, když si milenecký pár nepočínal v sexu dostatečně razantně.

 Výsledek znaleckého posudku by také byl jistě dobrým a potřebným vodítkem pro rodiče, kteří třeba dosud váhají, v jakém věku začít  podporovat  sledování porna u svých ratolestí. Tyto závažné nedostatky by měly být okamžitě napraveny, abychom jako země, která tak skvěle předsedá Unii, nebyli zbytečně obviňováni z amatérismu a hlavně z absence objektivity v této záležitosti.  Bylo by škoda přijít o reputaci kvůli jedné učitelce s děckem, která si ani nebyla schopna udržet chlapa a nikoho v podstatě v celé zemi nezajímá víc, než nějaký fackovací panák.  

Vůbec první výzva k objektivnímu posouzení tohoto případu v našich médiích byla publikována v nyní nejčtenějším článku tohoto blogu, který byl uveden také v sobotním celostátním tištěném vydání MF DNES dne 24. ledna 2009:

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/66610/Skolni-sex-hybe-republikou.html

Autor: Jan Šesták | středa 18.3.2009 22:27 | karma článku: 25,15 | přečteno: 1802x