Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pumprdlina

19. 3. 2009 12:55
Bez debaty se média chovají jako hyeny,

nejen v tomhle případě, bezesporu ji vláčejí bahnem za věci, které dělá v téměř stejné podobě určitě dost lidí a v trošku jiné všichni, určitě si kvůli tomu zažívá peklo nejen ona, ale i její rodina, ale na druhé straně dospělej člověk, bez ohledu na to, jestli je učitel nebo ne, by měl umět zhodnotit rizika toho, do čeho se pouští, ať už za plného vědomí nebo více či méně omámen čímkoli. Je mi jí líto, ale nemyslím si, že by byla čistě jen a oběť bez vlastního přičinění...

0 0
možnosti

oldiess

19. 3. 2009 13:07
Re: Bez debaty se média chovají jako hyeny,

Jistěže má na tom svůj podíl, ale kolik z nás se dopustilo i něčeho horšího - a přitom nic? Navíc bych chtěl vidět, kdyby se to stalo nějakýmu zdatnýmu tělocvikáři, jestli by si písálci taky pouštěli pero na špacír stejně. Asi by brzdili, aby nedostali případně na budku.

0 0
možnosti

Dr No

19. 3. 2009 10:57
Je neskutečné, jaké hyeny

dnes můžou psát pro noviny. To nikdo z nich nemá špetku soucitu s tou ženskou, která kvůli nim přišla o práci a kterou už povláčeli v novinách a v televizi - a absolutně pro nic za nic! To, co údajně spáchala, dělá zcela běžně pomalu každý druhý člověk v tomto státě. Ti, kdo se nad tím pohoršují, jsou jen směšní pokrytci. Směšné ovšem není to, že se tady krutě a nespravedlivě ubližuje ženské, která to už tak nemá jako svobodná matka v životě vůbec jednoduché.

0 0
možnosti

oldiess

19. 3. 2009 11:24
Re: Je neskutečné, jaké hyeny

Nejhorší na tom je ale to, že zde není žádná autorita, která by vystoupila a řekla by k tomu jasný stanovisko. Ani prezident či bývalý, předseda vlády, senátor, nějaký sexuolog, ministr školství, prostě absolutně nikdo. Žádnej nechce riskovat, že by u nějakých pokrytců ztratil body, každej si hledí jen svých kšeftů a vůbec nic jinýho jej nezajímá. Jsme republika totálně bez osobností, asi horší než za totality. Přitom ta masáž co ta učitelka podstupuje, včetně jejich rodičů na maloměstě musí být šílená. Předsednická země Evropské unie, hm, to je teda něco.

0 0
možnosti
MS

Saila

19. 3. 2009 10:55
no

"Děti sice od 15cti můžou, ale do 18 'nevědí' jak, protože mají porno zakázané.. "

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

19. 3. 2009 10:38
no,

Krakatici vyšetřovat nesmí, tak je jim zadán zástupný úkol, že?

0 0
možnosti

oldiess

19. 3. 2009 10:50
Re: no,

Ale počínají si stejně amatérsky, takže to vyjde nastejno. Hlavně jim chybí obyčejný logický myšlení.:-(

0 0
možnosti
LM

Aaron71

19. 3. 2009 7:23
Jojo je to nebezpečná aktivita

Ten sex;-)

0 0
možnosti
G

gumidos

19. 3. 2009 7:20
Je to zajímavé

Mám pocit, že trestný je pouze sex s mladistvým - tedy do 15 let. Sex s nezletilým, což ten 16letý chůj byl, trestný není. Takže s ním mohla ta paní v klidu souložit, což nejspíš dělala, ale natáčet jí u toho nemohl? Mám pocit, že to je chůjovina jako hrom - respektive, že media ždímou tu chuděru, jak to jenom jde. Nejspíš žádné stíhání nebude a jí bych přál, aby podala žalobu na každé noviny či televizi, které uveřejnily její jméno a portrét a vysoudila solidní náhrady, ze které se odstěhuje a bude v klidu.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

19. 3. 2009 7:27
Re: Je to zajímavé

Je zo přesně jak píšete. Inu bulvár a špína. Trochu odbočím. Včera jsem v rádiu poslouchala jak se jistí redaktoři dozvěděli o další nevěře L. Mareše a hned o tom informovali jeho těhotnou ženu, co ona na to. Co asi teď jeho žena prožívá ve stavu, kdy by měla být naopak v pohodě už je každému jedno, klidně někomu zničí život a ještě se kochají pohledem na to jak dotyčný klesá ke dnu. A nejhorší je, že nejvíce odsuzují a moralizují ti, co k tomu mají nejmenší právo;-(JitkaG

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 3. 2009 23:01
Show must go on

Dnešní veřejnost, hltající bulvár, stále potřebuje podobné hony na lidi, je to obdoba adrenalínového zážitku, který přinášely už gladiátorské zápasy v římském cirku.

-

V podstatě se nic nezměnilo, potřeba kamenovat je stará jako lidstvo samo a různé davové pronásledování se táhne celými dějinami. Někdy byly pronásledovány opravdové bestie, někdy lidé, kteří udělali jednu chybu a někdy lidé, kteří byli zkrátka jiní. Davu to je celkem jedno. Kamenuje, věší, upaluje na hranici. O to jde, osoby a přestupky jsou zaměnitelné, důležitý je samotný akt davové nenávisti, při které dochází k sjednocení názorů a k pocitům sounáležitosti se stádem.

-

Osobně se mi to hnusí. Je jedno, jestli cílem nenávisti je Fritzl, znojemská učitelka nebo Milada Horáková. Je mi nevolno z lidí, pasoucích se na detailech jejich životů a ukájejících se při vynášení rozsudků. A redaktoři typu Smoly dělají inkvizitorskou práci, za kterou by se nemusela stydět ani Polednová - Brožová.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik