Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Všichni mu hópli na špek a tak bude Tomio Okamura prezidentem

  Aneb Všichni mu skočili na udičku, a tak se příštím českým prezidentem stane Tomio Okamura - pro úplnost korektnější ale delší, a proto ne tak úderná varianta titulku. Ale nejde ani tak o údernost titulku jako o to, jak geniálně pan senátor Okamura odhalil přetrvávající vliv bývalých českých a moravských úderníků, členů komunistické mafie, na dnešní společnost.  Věděl, že aby vzbudil pozornost, tak to musí udělat zábavně, a zvolil tedy jednoduchou tajenku s tím, že pokud by to náhodou vyšlo, bude to mít ohromný účinek. A světe div se, i když to bylo průhledné jako řízek v socialistické závodní kuchyni, ovšem mimo jídelen ústavů marxismu-leninismu a dalších mafiánských doupat KSČ, tak to neprokouknul ani jeden z mnoha kritiků Okamurova  blogu.

Nikoho ani netrklo třeba to, že pan Okamura uveřejnil svůj článek přesně v den výročí zahájení Norimberského procesu. K němu došlo půl roku po skončení války, kdy už NSDAP pochopitelně neměla žádný majetek, a nešlo tedy o jeho nějaké zabavení ale pouze o spravedlivé potrestání viníků.

V této souvislosti stojí za zmínku dva vtipné výroky pana Okamury z jeho blogu, kdy se snažil napovědět.  Jednak to, že „KSČ a později KSČM se od těchto lidí mnohokrát veřejně distancovala a omluvila za křivdy a zločiny, které ve jménu strany zločinci páchali.“  Tím dal jasně najevo, že  to bylo trošku málo nejen Antonu Pavloviči. Tak jako nebyl nikdo zvědavý na nějaké omluvy v Norimberku, tak měla být okamžitě zrušena KSČ i u nás. Tady měli Hitler a spol. trošku smůly v tom, že se válka neprotáhla ani ne o tři roky. To by totiž stihli povolat do vůdcova hlavního stanu mladého nadějného právníka Dr. Lubomíra Štrougala, který by je pak ze všeho bezpochyby vysekal. Vždyť není v historii podobného génia, který by byl celých 41 let na špici totalitního režimu, a přesto by po jeho fiasku nebyl vůbec zatracen ale naopak oslavován, a ještě psal o své totalitě bestsellery. Ale budiž, už se stalo, či spíš nestalo a KSČ jede dál.

Takže pan Okamura  přidal ještě silnější kalibr a to peníze. "Nebo máte na mysli zástupce demokratické legální parlamentní strany KSČM, která nikdy nestála za miliardovými zlodějnami jako většina vládních stran?“  Ani tady to ovšem žádnému z Okamurových kritiků nezapálilo, byť udělal z KSČM ty největší politické socky pod sluncem.  Jen to ovšem dokládá absolutní beznaděj naší společnosti. Kdy celou  totalitu KSČ dostávala jen na příspěvcích od svých členů a logicky nejlépe placených lidí v republice ročně miliardy. Část i ve valutách, neboť na přivýdělky na Západ jezdili prakticky jen členové KSČ. Nehledě na další příjmy ze státního rozpočtu.  Takže KSČM se zatím bez zlodějin docela dobře obejde, když jí úplně stačilo to, že si mohla ponechat bohatství, o které okrádala 41 let lid této země. Aniž by to koho zajímalo, aniž by se někdo snažil tyto prostředky dát třeba dodnes živořícím účastníkům třetího odboje.

Tímto originálním způsobem si pan Okamura zjevně připravil půdu pro to, aby konečně republiku probral. Přitom je třeba zdůraznit, že tak jako v Norimberku nebyli nijak souzeni tuctoví členové NSDAP, tak ani u nás jistě nikdo nemá zájem o nějakou šikanu těch, kteří do KSČ vstoupili často jen z hlouposti. Což se ale pochopitelně netýká třeba některých kandidátů na prezidenta, kteří postrádají jakoukoliv sebereflexi. Když jsou navíc vydíratelní komunisty, kterým pochopitelně zůstal v rukou nejen majetek ale také bohaté archivy KSČ. Včetně jistě podrobných záznamů o tom, jak se Jan Fischer nebo Vladimír Dlouhý jako kandidáti pod dohledem dvou zkušených soudruhů dva roky intenzívně připravovali na své členství v KSČ. Asi by to bylo velmi zajímavé čtení s ohledem na to, že třeba portrét jednoho z nich bude pět let viset ve všech třídách jako vzor zejména mravní čistoty pro všechny naše školáky. Ovšem to naštěstí už zřejmě neplatí, neboť o svém vítězství ve volbách podle všeho rozhodl právě na blogu iDNES Tomio Okamura. Jako jediný totiž má v úmyslu usilovat o zrušení KSČ.

Nezbývá než se těšit, k jakému vyvrcholení blog senátora Okamury nakonec dospěje. Je docela možné, že už brzy pan Okamura otevře notářsky ověřené vysvětlení k blogu, které před jeho uveřejněním zapečetil, aby nebylo pochyb o mnoha chytácích, které do blogu tak mistrně zapracoval. Vše jistě za přítomnosti mnoha japonských televizních štábů, a od nás minimálně za účasti již bezvoříškové Novy.

Autor: Jan Šesták | čtvrtek 22.11.2012 10:14 | karma článku: 13,26 | přečteno: 1009x
  • Další články autora

Jan Šesták

Jak prezident Petr Pavel řešil své známky

"Moje vize byla nemít žádný portrét, nemít žádnou známku, a pokud možno se takhle nezviditelňovat." Dále na středeční tiskové konferenci pan prezident Pavel zmínil, že to není způsob prezentace, který by mu byl vlastní.

9.6.2023 v 10:38 | Karma: 15,38 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Rozhlas vykročil do další stovky naplno, stejně jako děkování za pozvání

Nejen náš rozhlas, ale podobně i televize či internetové podcasty jsou zaplaveny inflací děkování za pozvání. Zejména ve vysílání zpravodajských stanic, jakou je třeba Český rozhlas Plus, s krátkými vstupy expertů či politiků.

23.5.2023 v 11:23 | Karma: 9,78 | Přečteno: 251x | Diskuse| Média

Jan Šesták

Michael Kocáb si asi dovolil už hodně

Když na stanici ČRo Plus řekl: "Prezident s komunistickou minulostí? Plivnutí do tváře všem obětem komunistického režimu," a dodal: "Naprosto nepřijatelné a zklamání, že je tady 70 % voličů, kterým nevadí komunistická minulost."

26.1.2023 v 12:16 | Karma: 27,00 | Přečteno: 1711x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Danuše Nerudová naštěstí nepostoupila

Danuše Nerudová se ze začátku zcela vážně chlubila tím, že nemá jako jedna z mála žádnou komunistickou totalitní minulost. Stopla to až poté, když se stala terčem vtipů kvůli tomu, že byla za totáče teprve školačkou.

15.1.2023 v 18:40 | Karma: 31,99 | Přečteno: 1277x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Ministerstvu zdravotnictví České republiky

Vážení pracovníci ministerstva zdravotnictví. Velmi pravděpodobně došlo v souvislosti s aktuálním nouzovým stavem ke dvěma pochybením ministerstva, které na různých úrovních buď řídíte, nebo kde máte různé funkce.

16.12.2021 v 0:35 | Karma: 20,45 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

Humor na sociálních sítích. Na vtipálky vznikla past, za níž může stát armáda

17. května 2024  20:07

Česká armáda zřejmě nemá pochopení pro humor. Jinak si nejde vysvětlit past, kterou patrně...

Když se při dějepisu učí o emancipaci. Výuku má rozšířit téma genderu či LGBT

17. května 2024

Premium Mluvit v hodinách dějepisu o genderové identitě či LGBT? Někteří učitelé už tímto směrem výuku dětí...

Írán udeřil na „satanisty“, zadržel 250 lidí. Podle policie byli obscénní

17. května 2024  19:27

Íránská policie zatkla za propagaci satanismu více než 250 lidí, včetně tří Evropanů. S odkazem na...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik