Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Štvanice na učitelku angličtiny

Jinak se nedá nazvat záplava publikovaných indiskrétností, zdaleka ne pouze v bulváru. Korunu tomu dali unisono ministr školství Liška a JM hejtman Hašek.  Pokud sami aspoň občas dobrovolně souloží, tak jim musí být přeci zřejmé, že se mezi zletilými nejedná o žádnou zakázanou činnost.  Trestné je ovšem umisťovat nahrávky takových aktivit na internet bez souhlasu všech jejich aktérů.

Přesto jak pan ministr Liška, tak i pan hejtman Hašek se veřejně přiznávají k tomu, že hledají všechny způsoby jak učitelce znemožnit další působení ve školství. Hejtman Hašek dokonce neváhá použít slova jako: "Je to ohromné selhání osobní a zejména profesionální." Máme to chápat tak, že i pan hejtman osobně i profesionálně selhává, kdykoliv se oddává sexuálním radovánkám? Protože ani on si nemůže dnes být jistý, jestli nemá někde štěnici s kamerou. Případně by ho mohl natočit a vše dát na net i rozverný potomek, možností je mnoho. Jak by se potom asi tvářil pan hejtman?

Považoval by se taky za muže s nulovou kredibilitou, abychom využili jeho výroku o paní učitelce:" Její kredibilita je podle mě nulová".

Ve stejném duchu vystupuje i jeho podřízený: "Chceme se s tímto případem ve vší slušnosti co nejdříve rozloučit. Není možné, aby se takto učitel choval."Radní Jihomoravského kraje Jiří Janda má jasno, jak naložit s učitelkou znojemské střední školy."

To je charakteristické, ve vší slušnosti. Aby se zavděčili straníkům, katolíkům a dalším pohoršeným. Odklidit ve vší slušnosti paní učitelku, jinak také mámu, samoživitelku. Která se stala obětí trestného činu, jehož důsledkem bylo totální celostátní zneuctění s těžko představitelnými následky. A vrcholní představitelé kraje i školství vůbec, ochrání ve vší slušnosti národ od tohoto zla.

Jak avízuje MF DNES - "Celý rozhovor se znojemskou učitelkou Miroslavou Prillerovou čtěte v zítřejším vydání MF DNES",  máme se tedy na co těšit. Zatím mi informace moc profesionální nepřišly. Např. dnešní upoutávka na rozhovor končí slovy: ... Navíc nyní na tamní e-mailové adresy docházejí vulgární vzkazy. "Kdybyste viděl ty e-maily, co mi nyní kvůli tomu chodí..." nechtěl být konkrétnější ředitel školy Miroslav Křivánek. " 

Škoda, že se redaktor nezeptal v čem byly ty maily vulgární. Jestli náhodou neodsuzovaly ředitele školy Křivánka kvůli tomu, že se za paní učitelku nedokázal dostatečně postavit, na rozdíl od žáků školy. Ti již sepisují petice za její setrvání na škole. Mají větší smysl pro fair play než všichni ostatní. I když jsou ve výhodě, protože je zatím netíží povinnosti  straníků. Mmch. i panu řediteli, podobně jako hejtmanu Haškovi a dalším byl poslán odkaz na článek na blogu, který se jako jeden z prvních snažil pojmout celou věc z více pohledů. Nikdo z nich ovšem nereagoval.

 

Naposledy u nás docházelo k veřejnému odsouzení obětí trestných činů v nechvalně známých padesátých letech.  Většinou to prováděli aparátčíci, prezident obvykle mlčel. Skoro je mi líto, že i dnes pan prezident mlčí. Vím, třeba prezentování dvoutisícového nákladu dalšího knižního klenotu o lisabonské smlouvě je časově náročné. Ale na druhé straně, pan prezident je prezidentem všech občanů. A jednoho z nich právě politicko funkcionářská mašinérie přímo ničí. Neměl by to být důvod k činu? Přímo státnickému?

Zde je odkaz na zřejmě první článek v médiích, který se paní učitelky zastal:

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/66610/Skolni-sex-hybe-republikou.html

 

Dodatek k článku - z pátku 23.11. t.r. 16.45 hod

 

Pokud by pánové Liška a Hašek trvali na vyloučení paní učitelky ze školství, měli by počkat do té doby, než bude zákonem stanoveno, že:

Žádný pracovník ve školství se nesmí dopustit sexu v přítomnosti třetí a další osoby a rovněž musí provádět samotný akt pouze pod pokrývkou a nejlépe jen s nezbytně nutným odhalením svršků. Rovněž nesmí provádět žádný záznam aktu na video médiích. Pokud se přesto něco z toho objeví na veřejnosti např. na internetu, bude to důvodem k jeho okamžitému vyloučení ze sektoru školství. Bez ohledu na to, kdo záznam zveřejní.


 

Autor: Jan Šesták | pátek 23.1.2009 15:44 | karma článku: 35,80 | přečteno: 3646x
  • Další články autora

Jan Šesták

Jak prezident Petr Pavel řešil své známky

"Moje vize byla nemít žádný portrét, nemít žádnou známku, a pokud možno se takhle nezviditelňovat." Dále na středeční tiskové konferenci pan prezident Pavel zmínil, že to není způsob prezentace, který by mu byl vlastní.

9.6.2023 v 10:38 | Karma: 15,38 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Rozhlas vykročil do další stovky naplno, stejně jako děkování za pozvání

Nejen náš rozhlas, ale podobně i televize či internetové podcasty jsou zaplaveny inflací děkování za pozvání. Zejména ve vysílání zpravodajských stanic, jakou je třeba Český rozhlas Plus, s krátkými vstupy expertů či politiků.

23.5.2023 v 11:23 | Karma: 10,76 | Přečteno: 251x | Diskuse| Média

Jan Šesták

Michael Kocáb si asi dovolil už hodně

Když na stanici ČRo Plus řekl: "Prezident s komunistickou minulostí? Plivnutí do tváře všem obětem komunistického režimu," a dodal: "Naprosto nepřijatelné a zklamání, že je tady 70 % voličů, kterým nevadí komunistická minulost."

26.1.2023 v 12:16 | Karma: 27,00 | Přečteno: 1713x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Danuše Nerudová naštěstí nepostoupila

Danuše Nerudová se ze začátku zcela vážně chlubila tím, že nemá jako jedna z mála žádnou komunistickou totalitní minulost. Stopla to až poté, když se stala terčem vtipů kvůli tomu, že byla za totáče teprve školačkou.

15.1.2023 v 18:40 | Karma: 31,99 | Přečteno: 1281x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Ministerstvu zdravotnictví České republiky

Vážení pracovníci ministerstva zdravotnictví. Velmi pravděpodobně došlo v souvislosti s aktuálním nouzovým stavem ke dvěma pochybením ministerstva, které na různých úrovních buď řídíte, nebo kde máte různé funkce.

16.12.2021 v 0:35 | Karma: 20,45 | Přečteno: 642x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

Na Plzeňsku u Seče se srazila auta, jeden řidič zemřel. Havarovalo se i jinde

29. června 2024  19:28,  aktualizováno  21:37

Smrtí jednoho z řidičů skončila sobotu odpoledne nehoda u Seče na jižním Plzeňsku. Na silnici první...

Sesuvy půdy v Kyrgyzstánu mají sedm obětí, pět z nich jsou děti

29. června 2024  21:15

Sedm lidí včetně pěti dětí zemřelo na jihu Kyrgyzstánu při sesuvech půdy. Informovala o tom v...

V AfD si nechali staré vedení. Na demonstraci se vážně zranili dva policisté

29. června 2024  13:03,  aktualizováno  20:53

Alternativa pro Německo (AfD) si v sobotu v Essenu na úvod dvoudenního sjezdu vybrala jako své...

Pozor na jahody. Ve Švédsku z jejich prodeje těží i gang vedený vládcem Jahodou

29. června 2024  20:30

Že se stačí podívat, jestli nejsou pomačkané nebo nahnilé? Švédové nakupující jahody od stánkařů u...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik