Naši korupčníci propagují komunismus víc než celá KSČM!

Proto jsou naivní a zbytečné pravidelné kampaně za zrušení  KSČM, které jen odvádí pozornost od opravdu potřebných řešení. Hloupé projevy komunistických aparátčiků, nebo dávno zašlá cingrlátka jako pěticípá hvězda a srp s kladivem, to přece nikdy nemůže ohrozit zdravou demokratickou společnost. Čili tím směrem musíme zaměřit své každodenní úsilí. Neboť nikoliv srp a kladivo, ale korupční úředník, ať vládní či obecní, ten nahání některé voliče do náruče komunistů.

Včetně těch  např. v resortu zdravotnictví, kteří neodolali černým provizím třeba za nákup mnohdy duplicitních a tedy potom ladem ležících přístrojů. O časté předraženosti ani nemluvě. Což spolu s dalšími, nyní perfektně zmapovanými přehmaty ve zdravotnictví, způsobilo pořád aktuální krizi. Čili nikoliv bláboly Grebeníčka či jeho parlamentní souputnice, ale korupce a plýtvání všeho druhu na úseku zdravotní péče a tím vyvolané oprávněné protesty lékařů, to zesiluje pozice KSČM. Protože dost lidí si řekne, že to za komunistů nikdy nebylo, zdravotní péče byla vždy zajištěna, a KSČM hned rostou preference.

Dnes totiž už málokomu dochází, že kořeny korupce leží v tom, že po roce 1989 se dostalo na odpovědná místa hodně z těch, kteří si úplatkářství nacvičili už za totality, byť tehdy ještě jen v malém. Dnes v tom dosáhli už značného mistrovství, a i kvůli tomu třeba právě teď zaznělo z rádia, že Česká republika pořád bojuje s korupcí ve veřejných zakázkách. Čili to je problém, vymýtit korupci na všech úrovních, a teprve pak opravdu dojde k tomu, že KSČM pozvolna přijde o své členy přirozenou cestou, tak jak jsme správně předpokládali, že se stane po roce 1989. Protože pro žádné mladé už nebude nijak atraktivní.

Z toho jasně vyplývá, že každý kdo se dopouští korupce, musí být obviněn nejen za tento trestný čin, ale současně i za propagaci komunismu. Protože jeho jednání je pro společnost mnohem nebezpečnější, než když si několik důchodců jde na prvního máje zamávat do parku s ruskou vlajkou.

Autor: Jan Šesták | pondělí 28.2.2011 10:48 | karma článku: 24,13 | přečteno: 1561x