Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

RaJon

15. 3. 2011 14:32
Jendo

začali ti s  přestavbou contíka, co ty na to ..?

0 0
možnosti
E

echo.3

28. 2. 2011 22:40
To jsi se nám zase vybarvil

Jeníku-důvěrníku, už zase rudneš. Takže ty považuješ požadavky na zrušení KSČM za naivní a zbytečné? No bodejť, tobě vlastně soudruzi nikdy moc nevadili, tobě byli volní.

Nevadí ti jejich plamenné projevy a oslavování Gottwaldovských zrůdiček, nevadí ti jejich cinkrlátka, jejich symboly nebo "několik" důchodců s ruskou vlajkou v parku.

Až na to, Jeníku, že nejde o pár fanatických důchodců, ale o dobře organizované akce i spousty mladých komoušů a jejich svazáků z KSM. Není jich několik, ale tisíce a začínají být čím dál, tím víc aktivnější a agresivnější. Většinou jsou to potomci těch věrných, potomci a příbuzní bývalých bolševických funcionářů, vojenských lampasáků, StBáků a estébáckých spolupracovníků, agentů a důvěrníků, infiltrovaných téměř všude. I mezi korupčníky.

Ty bys chtěl tvrdit, že za všechno mohou jen "korupčníci" sami, chtěl bys je vymýtit na všech úrovních? Právě ty, který sám nemáš čisté svědomí a nikdy jsi proti bolševismu a komunistům nebojoval? Co to hraješ za hru?

0 0
možnosti

oldiess

1. 3. 2011 1:11
Re: To jsi se nám zase vybarvil

 á jé, naklonovaná úderka ochránců totalitních komunistů opět v akci. Tak jen pro připomenutí z předchozí diskuse: "  A znovu Vás musím upozornit na to, že jako anonymu Vám vůbec nepřísluší hodnotit konkrétní osoby během totality, neboť je zde nebezpečí, že byste mohl být tou nejhorší starou strukturou. A Vy jste starou strukturou, která třeba obhajuje ředitele F1 Fleischmanna a velmi se rozčiluje, když jsem třeba poukázal na to, že pochází z jedné z nejhorších totalitních rodin,vždyť kdo se asi tak mohl v 50. letech vypracovat na diplomata československých komunistů a estébáků v Pažíži?" Paměť už moc asi neslouží, že;-D

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

28. 2. 2011 15:34
Svatá korupčnická pravda .

Permanentní korupční chamtivost ale nahání lidi nejen ke komunistům , ale i do náruče pomatených sociálních demokratů , kteří tak získávají přiznivce a voliče. A nastává tak totální  chaos , kdy národ spěje k přesvědčení nevolit a nebýt příznivcem nikoho .

0 0
možnosti
R

realateista

28. 2. 2011 16:52
Re: Svatá korupčnická pravda .

ČSSD bojuje za zájmy pracujících cca 130 let.

Ve většině civilizovaných zemích se podílí na vládě.

Že je nazýváte pomatenými, svědčí mnohé o Vás.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

28. 2. 2011 14:25
Podle českých lékařů

není obálka s 15 tisíci žádným úplatkem.

A pak kde se rodí korupce.

0 0
možnosti

oldiess

28. 2. 2011 14:41
Re: Podle českých lékařů

taky jsem četl, chybí ovšem info jestli považují za korupci ředitelé špitálů ttřeba provize za nákup zboží a služeb atd. a kolik je podle nich ještě přijatelná výše

0 0
možnosti
R

RaJon

28. 2. 2011 13:55
kde jsi

to psal ?  v Contu...;-D

0 0
možnosti

oldiess

28. 2. 2011 14:39
Re: kde jsi

kde jsi to psal ty?:-)

0 0
možnosti

jrc

28. 2. 2011 13:53
Výsledná realita pravicové politiky. Karma!

Tak nějak si ti pravicoví experimátoři neuvědomují, že ta jejich propaganda se musí krýt s realitou! Jinak se neliší od té komunistické.

Lidé čekali, že se budou mít ve své většině lépe než za těch komunistů. Bohužel je ta realita je pro tu většinu občanů stále horší. Teď jim ještě rozkradou penzijní a zdravotní zabezpečení. K tomu jim teď zdraží jidlo a vše co potřebují k běžnému životu, jen aby ta pravicová smetánka měla větší důchody.

K tomu korupce, zlodějny, tunelování a zejména jejich dluhy, co nám všem nadělali, pomalu a jistě nahání občany na druhou stranu politické barikády!

To je realita a výsledky pravicové politiky !![>-]!!

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

28. 2. 2011 14:30
Re: Výsledná realita pravicové politiky. Karma!

pravicové politiky ? A kdo by jí tu praktkoval, když tu nikdy za posledních 60 let  "pravice" nevládla ?8-oRv

0 0
možnosti
R

realateista

28. 2. 2011 12:49
KSČM je spojenec pravice

Dlouho tvrdím, že KSČM a pravicoví tuneláři se vzájemně potřebují a jsou objěktivními spojenci.

Myslím, že to kdyby to komunisté mysleli vážně a dobře s "obyčejným člověkem", museli by se rozpustit a vyzvat členy k podpoře ČSSD.

To by byl postrach pro pravičáky a tuneláře, ČSSD by získala přes 40% a vládla by téměř neomezeně. Vedlo by to k silnému omezení vlivu ODS, TOP09, k silnému omezení tunelů a zlodějen.

To pravice nemůže dopustit, proto ta skrytá podpora KSČM. 

Soudruzi, není to legrace, jde o hodně, v zájmu lidí se rozpusťte !

0 0
možnosti
AH

alex hart

28. 2. 2011 11:35
Jak vono to je -1-

Vážený pane Šestáku,

jsem rád, že už podobné elementární pravdy docházejí i zarytým pravičákům, jako jste vy. Já osobně proti pravičákům nic moc nemám, pokud to nejsou blbci, kteří právě takovéto základní věci nechápou, či dogmaticky chápat nechtějí.

.

Pokud by tu byl národ pravičáků, co nekradou, podnikatelů a živnostníků co nepodvádějí na daních, kde se jen dá, a řadových pracovníků, co nekradou zaměstnavateli svůj pracovní výkon během pracovní doby, bylo by tu celkem krásně myslím, si. Samozřejmě by to nemohlo vyřešit úplně všechno, a do očí by pak udeřily i jiné problémy, ale to už je na jinou diskusi, kde bychom se asi tak snadno neshodli.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

28. 2. 2011 11:24
Naprostý souhlas .... bohužel

R^

0 0
možnosti
SP

Soukup P.

28. 2. 2011 11:19
Ono pokud člověk otevře oči a porozhlédne se

tak s hrůzou zjišťuje, že se zase určití lidé snaži zakazovat, kontrolovat, seznamovat, kádrovat. Nedávno jsem koukal na nějaké hlasování na ČT24 a nevěřícně sledoval, jak tzv. demokratické strany napravo, hlasují podle pokynů a znamení p.Tluchoře. Tluchoř připomínal dorostence na spartakiádě. Ono i Karel Kryl neměl strach z KSČM nebo komunistů jako strany, ale varoval nás před tzv.bolševiky. To jsou prospěcháři, kteří jsou schopni pro vlastní prospěch povraždit i vlastní rodinu. To že lidé utíkají "od plotu k plotu" je dílem právě těchto prospěchářů, kterým není za těžko převlékat kabát vždy, když je to pro ně výhodné. V posledních letech se ale začínají požírat navzájem a přestávají tak kontrolovat své kroky. Uvidíme jak to dopadne, hlavně nechat tentokrát oči otevřené a dívat se kdo nám vlastně vládne.

0 0
možnosti