Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Miroslav Horníček, Playboy a malá hůlka

Mé první setkání s čas. Playboy /gratuluju k dnešním pětapadesátinám/  bylo někdy v šedesátých letech. Tehdy se v nějakém časopise objevila reprodukce péefky Miroslava Horníčka, na které byl vyfocen jak v křesle spokojeně klimbá s rozevřeným Playboyem na klíně. Jako kluk na počátku dospívání jsem si zákonitě pomyslel jediné: "To se mu to machruje že je nad věcí a že u Playboye usne když si v něm po odchodu fotografa bude moct listovat třeba celej den!"  Z doslechu mi bylo pochopitelně dobře známo, že v tomto časopisu jsou fotky úplně nahých slečen. Nic jsem tehdy ještě netušil o jeho skvělé publicistické části a obávám se, že možná ani Miroslav Horníček ne. Vycházím z toho, že ještě na Expu v Montrealu v r. 1967 se musel průvodní slovo v angličtině pro Kinoautomat naučit slovo od slova zpaměti.

Později byla má setkání s Playboyem častější a jedno z posledních dokonce začíná být velmi intenzivní. Před časem mě totiž napadlo, že by nebylo špatné opatřit si originál rozhovoru s Johnem Lennonem, který jsem dosud znal jen v českém překladu zásluhou publikace Jazzové sekce ještě z dob totality. Rozhovor jsem našel na internetu bez problémů a byl jsem nadšen možností louskat si originál. Bez mučení se přiznám, že jsem si pak prohlédnul i několik krasavic s jistým povzdechem "co bych za to jen tehdy dávno dal".

Má spokojenost ovšem dostala pár hodin po návštěvě www stránek jisté trhliny. Najednou mně začaly chodit reklamy tohoto typu:

 

Have the longest pole amongst your friends / Měj nejdelší hůlku mezi kámoši.

Hit her G spot every night - your enlarged shaft will make sure of that / Udeř její  G bod každou noc - tvůj zvětšenej klacek to zajistí.

 4 inches guaranteed in 6 months - you will be able to satisfy her for sure / 4 palce zaručeny v 6 měsících - určitě ji uspokojíš.
Make her ride your longer and thicker tool today / Donuť  ji dnes k jízdě na tvým delším  a tlustším nástroji.

She will love your added inches, get them with no hassle now / Bude milovat tvý přidaný centimetry, získej je teď  bez žádných cavyků.

 

Došlo mi, že někdo někde zjistil, že když se zajímám o erotickou tématiku /vůbec jej nenapadlo něco o možném zájmu hlavně o kvalitní publicistiku/ tak jistě budu mít i problém s velikostí svého mužství. Asi podle úvahy, že centimetrů není nikdy dost. Spamů naštěstí není příliš a tak to beru  jako zajímavou možnost procvičování angličtiny. Ale vrátil jsem se zpět do dob mého prvního setkání s Horníčkovým Playboyem. A představil si sebe v tom období s dnešním internetem - jako asi většina kluků jsem řešil velikost své hůlky a tak mě napadlo, co by se mnou tehdy udělala podobná reklamní hesla jakými jsou masírováni dnešní kluci a muži.  

 

Shodou okolností se dnes objevil vtipný článek kolegyně blogerky Daniely Sedláčkové Sexuální osvěta, tak se na něj pokusím volně navázat.

 

Problémy s velikostí mají obě pohlaví ale přístupy k jejich řešení se značně liší. Zvětšení ňader u žen je už dávno znamení toho, že je dáma patřičně IN takže to klidně dává na vědomí široké veřejnosti. Nevzpomínám si ale, že by se kdy nějaký muž pochlubil prodloužením penisu.  Zřejmě je to dáno tím, že na rozdíl od mužů je u žen vše jasné na první pohled a tak se většinou ani nebrání /či bránit nemůžou/ veřejnému probírání tohoto tématu. Jistěže je pravda, že velikost ňader nemá na nic ani na kojení žádný vliv, podobně jako velikost penisu. To ale nic nemění na tom, že to hodně lidí trápí. Na rozdíl od žen, kde je velikost opravdu dána jednou provždy až na drobné výjimky dané třeba odchylkami váhy či menstruací však u mužů "základní" velikost vůbec nic neznamená.  Paradoxně se o tom v žádné populárně-odborné literatuře téměř nic nepíše a tak si dovolím ocitovat pasáž z knihy Beetles od J. Kudrnáče, která by mohla hodně mužů zbavit naprosto zbytečných starostí. Často totiž dochází k tomu, že kluk se třeba vyhýbá některým sportům jen proto, že má strach aby se mu ve sprchách spoluhráči nesmáli kvůli malé hůlce. V knize jim tělocvikář u piva sdělil:

 „Chtěl jsem říct, že penis má různou schopnost zvětšovat a zmenšovat svůj objem. Je to složitější, ale pro naše téma je důležité, že existují dva druhy penisu: masitý a krvavý. Jen na okraj, mám to z německé knížky a přiznám se, že v němčině mi to zní lépe, Fleisch und Blut Penis. Laicky řečeno, u krvavého typu se topořivá tělíska po naplnění roztáhnou a penis výrazně zvětší svůj objem. U masitého se tělíska jen naplní, ale vzhledem k odlišné struktuře už nerozšíří a penis zůstane prakticky stejně velký jako v ochablém stavu. Opravdu se to liší od jednoho k druhému, někde jsem ovšem četl, že zejména u černochů, mnohdy proslulých velikostí svých penisů, převažuje právě masitý typ. Závěr z toho je jediný, až potkáte slečnu vašeho života, vyjde to nastejno a vše bude, jak má být. Na čurání nebo sprchování je to jedno už nyní. Pro úplné skeptiky bych dodal, že když se na toho svého koukáte z horní perspektivy, zdá se vám menší, než je. Ale vaše slečna ho bude vidět bez zkreslení.“ 

A když už, tak ještě jedna pasáž z knihy Beetles, kdy mladým sportovcům poskytla hodinu sexuální osvěty půvabná lékařka:

„Úvodem bych chtěla říct, že rozměry penisu většinu žen nezajímají. Ani muži si s tím hlavu lámat nemusí. Někteří zdánlivě vybavení jedinci se předvádí třeba v šatně na plovárně a snad tím získávají sebevědomí. Jestli jim to dělá dobře, budiž. Ale je chybné, pokud to naopak nahlodá sebedůvěru někomu jinému. Zvláště když velikost o ničem nevypovídá. Velké penisy při ztopoření svůj objem prakticky už nezvětší, zato ty relativně menší ano. Ve stavu erekce se rozdíly ve velikosti vyrovnávají. To ovšem ostatní tušit nemohou, jedině snad kdyby měli homosexuální zkušenosti. Přesto společnosti vládne mylná představa, že velikost penisu odráží mužnost. Je to absolutní hloupost. Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat? Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi?“ 

Takže nic proti reklamám, na procvičování angličtiny jsou jistě skvělé. A dobrá angličtina  sebevědomí každému posílí určitě víc než mastičky či expandery.

 

Autor: Jan Šesták | středa 10.12.2008 11:57 | karma článku: 10,02 | přečteno: 889x
  • Další články autora

Jan Šesták

Jak prezident Petr Pavel řešil své známky

"Moje vize byla nemít žádný portrét, nemít žádnou známku, a pokud možno se takhle nezviditelňovat." Dále na středeční tiskové konferenci pan prezident Pavel zmínil, že to není způsob prezentace, který by mu byl vlastní.

9.6.2023 v 10:38 | Karma: 15,38 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Rozhlas vykročil do další stovky naplno, stejně jako děkování za pozvání

Nejen náš rozhlas, ale podobně i televize či internetové podcasty jsou zaplaveny inflací děkování za pozvání. Zejména ve vysílání zpravodajských stanic, jakou je třeba Český rozhlas Plus, s krátkými vstupy expertů či politiků.

23.5.2023 v 11:23 | Karma: 10,76 | Přečteno: 251x | Diskuse| Média

Jan Šesták

Michael Kocáb si asi dovolil už hodně

Když na stanici ČRo Plus řekl: "Prezident s komunistickou minulostí? Plivnutí do tváře všem obětem komunistického režimu," a dodal: "Naprosto nepřijatelné a zklamání, že je tady 70 % voličů, kterým nevadí komunistická minulost."

26.1.2023 v 12:16 | Karma: 27,00 | Přečteno: 1713x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Danuše Nerudová naštěstí nepostoupila

Danuše Nerudová se ze začátku zcela vážně chlubila tím, že nemá jako jedna z mála žádnou komunistickou totalitní minulost. Stopla to až poté, když se stala terčem vtipů kvůli tomu, že byla za totáče teprve školačkou.

15.1.2023 v 18:40 | Karma: 31,99 | Přečteno: 1281x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Ministerstvu zdravotnictví České republiky

Vážení pracovníci ministerstva zdravotnictví. Velmi pravděpodobně došlo v souvislosti s aktuálním nouzovým stavem ke dvěma pochybením ministerstva, které na různých úrovních buď řídíte, nebo kde máte různé funkce.

16.12.2021 v 0:35 | Karma: 20,45 | Přečteno: 642x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Džungle koloběžkářů. Ignorují předpisy, bývají i opilí. Policie řeší také bitky

2. července 2024

Premium Jezdci na koloběžkách zavinili letos od začátku roku do května 89 nehod. Rádi se také perou s...

Raději rezignuji! Kandidáti ve Francii nechtějí tříštit síly proti Le Penové

1. července 2024  18:27,  aktualizováno  22:20

Nejméně 179 kandidátů převážně z řad levice či z bloku prezidenta Emmanuela Macrona se v pondělí...

Museli použít dron. Chorvatští záchranáři našli tělo pohřešované Češky

1. července 2024  21:41,  aktualizováno  21:44

Chorvatští záchranáři našli v neděli po třídenní pátrací akci tělo Češky, která byla pohřešována v...

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik