Krásná Lucie Borhyová na krásné Frekvenci 1

V dnešním ranním vysílání F1 došlo k zajímavé situaci při čtení z denního tisku /rozuměj bulváru/. Moderátoři četli se zjevným potěšením výtky Evy Jurinové, která kritizovala Lucii Borhyovou  kvůli nadměrnému používání  výrazu "krásný" během akce Tý Tý.  Pikantní bylo to, že po ukončení vstupu neváhal moderátor popřát posluchačům zcela vážně "krásné ráno",  což zopakoval i po skončení skladby Joyride od Roxette, jak to i s kolegyní ostatně dělají unisono před a po každé písničce. Musí se ovšem přiznat, že poctivě střídají rána krásná s pěknými, někdy dokonce jitry. I tak ovšem už bývá únavné, když při cestě autem někdo během hodiny popřeje ráno až padesátkrát

Ale zpět k Evě Jurinové. Jistěže ji může jako profesionálce vadit nadměrné rozšiřování slovních tiků. Není sama kdo nemá rád, když během jedné věty zaslechne pětkrát  slovo "samozřejmě", nyní ovšem již ustupující, neboť první pozice získávají "nicméně"  nebo "v tuto chvíli",  o otomismu "o tom to je" ani nemluvě.  

Ovšem zralé a zkušené moderátorce a nyní mluvčí by možná slušel spíš jiný přístup, než ventilovat své rozhořčení po bulvárech. Tak to totiž vypadá, že asi pláče nad svou zašlou slávou. Protože nic naplat, v šoubyznysu pořád platí, že při upřímném a spontánním projevu, navíc dobře vypadající osoby, se už nějaké to slovíčko navíc promine. 

 Kdyby se však paní Jurinová zamyslela nad moderátory v klidu a bez touhy po senzaci, a konkrétně ukázala jak se zlepšovat a vychytávat chyby, nejenže by mohla nezištně pomoci jak Lucii tak i moderátorům F1 a dalším, ale hlavně by si získala renomé zkušené dámy, která je nad věcí a přející.  

Nejčtenější článek tohoto blogu, který je žel stále aktuální:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/66610/Skolni-sex-hybe-republikou.html

Autor: Jan Šesták | úterý 21.4.2009 15:11 | karma článku: 15,10 | přečteno: 1653x