Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

22. 4. 2009 16:10
těžko říci

ona Jurinová učí rétoriku a techniky moderování apod., takže to podle mne není o závisti, druhá věc je, zda jí stojí za to zrovna blesku nebo jakémukoli periodiku někoho kritizovat. Faktem je, že Borhyová se za ta léta zlepšila, ale ani ve zprávách prostě mluvit neumí, široké samohlásky na koncích slov, že není zřejmé, zda říká á nebo é apod. Akorát se na ní dobře kouká, pokud se moc široce nesměje a pokud se nechá ukočírovat,aby nevypadala jako od kolotoče.Musím se přiznat, že mi hodně dlouho trvalo, nežli jsem si na ní zvykla, ale ona je svoje a proti ní je Ochotská šedá nudná nevýrazná myš. 

0 0
možnosti

oldiess

23. 4. 2009 14:13
Re: těžko říci

To mi ale právě vadí, že se Jurinová potřebovala hlavně zviditelnit - navíc přes Blesk, kde se lecoss promíjí včetně "širokých samohlásek an koncích slov";-D Prostě žádná profesionálka nad věcí, která by to řešila jinak.

0 0
možnosti
Ž

žena

22. 4. 2009 10:06
Já teda nevím,

Na Idnesu jsem se několikrát setkala s názorem, že si ženy vzájemně nepřejí a pokaždé jsem proti tomu bojovala, ( v případě Jurinové je to však zřejmé)protože musím říci, že v okruhu dobrých známích jsem nic takového nikdy nepocítila. Ale jak tak koukám asi to tak vážně funguje. A nebo začne, až budu starší;-D A budu říkat "Terezko, neber si tak krátkou sukni, vypadá to vulgárně.";-DA v duchu si budu myslet, kde jsou ty časy, kdy jsem si taky takovou mohla dovolit. Začínám se bát;-D

0 0
možnosti

oldiess

22. 4. 2009 14:41
Re: Já teda nevím,

Asi vše přeci jen závisí případ od případu. o vás ale nemám strach protože nebezpečí hrozí hlavně od těch, co fakt žijí jen srovnáváním se s nejbližším okolím, dobře o tom mluví Leonard Cohen kterého jsem citoval v blogu jemu věnovanému, že nejhorší je, když nás někdo pořád hodnotí, pak se v jeho přítomnosti nikdy nemůžeme cítit svobodní - takže o vás nemám určitě strach, ani když dospějete dál, u tvůrčích person se to nestává:-)

0 0
možnosti
HN

handour

21. 4. 2009 20:42
Ahoj Honzíku

a vítej v přejícím ženském světě;-DR^ Ženská ženský nikdy neodpustí když dobře vypadá, natož když je šťastná. Neptej se mě proč, páč já to nevím. A asi jsem víc chlap, protože ráda kouknu na pěknou holku a i ráda jí to řeknu:-)

0 0
možnosti

oldiess

21. 4. 2009 22:40
Re: Ahoj Honzíku

No čau Hanko, a díky za ponaučení, asi budeš mít pravdu, včetně tvé vlastní výjimky- to určitě, to vím. Ale kdyby aspoň měla Jurinová trochu fazónu...

0 0
možnosti
A

archel

21. 4. 2009 15:54
To je sci fi

paní  E.J. nezištně pomáhá krásné L.B. a tak bez touhy po senzaci v klidu získává renomé zkušené damy;-D

0 0
možnosti

oldiess

21. 4. 2009 15:56
Re: To je sci fi

R^ ale proč si aspoň nepřipomenout občas pohádky?

0 0
možnosti
S

Shibumi

21. 4. 2009 15:25
Ale ale!!

Jak můžete vůbec brát bulvár do takové míry vážně, že reagujete na jeho články a ještě k tomu tímto způsobem? Pane, je to jen bulvár, něco jako třeba časopis Dikobraz, Trnky - brnky atd... Chápete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik