Tansparency Internacional? - už v žádném případě.

Volat 199 - Transparency International? – zbytečná námaha. - nejspíš se vám asi také ozvali ti z „Transparency Iracional“.

Jaký smysl a účel může mít organizace, která je nečinná a byla ve vyšetřování policií?

Iracionální – vymykající se rozumu, rozumem neuchopitelný, nadsmyslný – zde i zbytečný?

Ve stavu skutečné právní nouze jsem zřejmě naivně podlehl reklamnímu spotu o boji proti korupci, dokonce velkohubě zaštítěném opět premiérem - Mirkem Topolánkem.

Opět lahůdka poté, co Ivan Langer ohlásil nečinný, ale Tvrdý Protikorupční Program (TPP)?

Zavolal jsem číslo 199 v očekávání zvratu v dosavadním hodnocení transparentních důkazů.

Na 199 - záznamník jak jinak - zanechal jsem zprávu: ……….. zůstalo bez odpovědi.

Přijetí na potvrzení e-mailové zprávy bylo sice potvrzeno, ale tím také vše skončilo.

Napadlo mne vyhledat založené starší zprávy o Transparency International v tisku, ale víc mne hned zaujaly další dvě krátké zprávy: (Deník 5.6.2007)

1) Soud zastavil stíhání bývalých důstojníků za cca 428 milionů zmanipulovaných zakázek protože trestnost činu zanikla - zřejmě i s miliony, které se asi ukázaly být nepotřebné.

(Když se nechce, je dobrý každý důvod i způsob vedoucí až k promlčení?)

2) Režim odposlechů se také zpřísní …. Referuje nad touto zprávou ještě ministr Jiří Pospíšil

3)Místo původně hledané zprávy jsem narazil na zprávu sice starší, ale pro mne aktuálnější:

„Policie řeší českou pobočku protikorupční organizace Transparency Internacional pro podezření z úvěrového podvodu za bezúročnou půjčku, z níž byla vrácena jen polovina“. Zírám na tohle sdělení – jako tele.

Tak tihle mi měli poskytnout pomoc a ochranu? Dělají chyby jak mí protivníci a v roce 2009 jim záštitu dává premiér, tedy už i můj protivník, varující každého kdo jen vystoupí proti jeho podpoře olympiády… . Koho tedy mám podpíchnout dřív?

Nepochybuji že premiér je povolaný a pozná kdy se Rusko brání a kdy vede jen plané řeči.

S odstupem času nás má za tak naivní a vysvětluje, jaká je odpovědnost jeho a těch pod ním?

Umím si představit, že za takové situace stačí použít telefon a ani my dole - nepořídíme nic.

Jak pochopit jeho silácká gesta k Rusku a v Rusku shodu s „Vladimirem Vladimirovičem“?

Kdybych vyslovil podezření o zmanipulované volbě, o důvodech shody s přeběhlíky a vysmál se divadlu s rozesíláním nábojnic, byl bych označen za psychopata bez kousku soudnosti. Prodejnost jsem cenil výš i díky Procházkovi, ale po případu Morava tuším, že stačí i pár fotek a sdělení že: „když Velký bratr má zájem, všechno ví a vidí a také všechno zařídí“. Připustím, že jsou lidé kteří své dobré existenci za jidášský peníz podřídí i ideály celku.

Na jimi opovrhované straně ale existoval člověk, který v zájmu celku ani vlastního syna za generála neuměl vyměnit.

Že by byl nechtěl vykládat před volbami a po válce, jak ho zajímají osudy obyčejných lidí?

Na tvrzení o zmanipulované volbě prezidenta se už nikdo neptá? Nikomu se to nevytýká?

V době krize a v předvolebním závodě o koryta se také nikdo nechce zabývat zpovědí pánů exministrů na výsledky práce s „lichtenštejnským“ seznamem. Existuje on ještě vůbec?

Jsem snad tolik, ale jen ve vlastním zájmu impertinentní? (drzý, vyzývavý, nestoudný) když se zde opět ptám samotného vůdce i podvůdců jeho mnohobarevné ptákostrany?

„Proč dodnes nerespektujete známou poučku o vráně co k vráně sedá a nedistancujete se od všeho toho co škodí lidem, zvláště když se na Vás osobně včetně exprezidenta nebojí obrátit?

Takový lapsus (chyba, pochybení, omyl) lze srovnat pouze s neznalostí významu výrazu „biomasa“ na postu v ekologické straně, samozřejmě počínající už u neznalosti ceny podpisu.

To nutí i domyslet, že když Rybovu mši nezpívají protože není dost hip-hopová, pak„Mléko taky nechtějí a asi i nepijí protože není dost zelené?“, měli by se potom postarat a posekanou trávu vyměnit u jiného dobytka třeba za levnější máslo.

Nárůst zmiňovaného výskytu rakoviny se jistě dá omezit odbouráním všech jedů v oblečení i užitkových předmětech, stejně jako zajištěním výživy z přirozeně vypěstovaných surovin.

Když jedna chyba kryje druhou a člověk má mnoho důvodů se této úřední anarchii nepodávat, nutně musí třeba sám usilovat o vznik iniciativy, před kterou i věhlas TOP 09 vybledne.

Nepůjde už stále operovat s termíny Tradice Odpovědnost Prosperita roku 2009 – TOP 09, u voličů požadujících Spravedlivou Trestní Odpovědnost Potentátů do voleb 09, tedy stručně řečeno volání po výsledcích ve volbách připomínajících v kancelářích „malé září v Česku“.

STOP 09

Těm kteří by si zkusili ťukat na čelo se slovy: „Září? - O volbách až v říjnu?“ bych zase já jen zkusil připomenout, že Říjnovou revoluci jsme u nás také slavili v Listopadu.

Autor: Jiří Sámek | pondělí 27.7.2009 12:58 | karma článku: 11,14 | přečteno: 1167x