Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Rozhodnutí o tom že i sjednávání korupce poslancem je na půdě parlamentu beztrestné to je naprostá absurdita, to by teď měl Okamura zkusit jestli to opravdu platí, zkrátka před každým hlasováním vyhlásit aukci že Úsvit bude hlasovat podle toho kdo lépe zaplatí.

Tady by se měli hlavně dokola omlouvat všichni soudci  za své kolegy co tady vytvořili tenhle naprosto šílený precedens.  

Komický byl potom soudní exces z  druhé strany, sněmovna vydala ke stíhání poslance Bártu ačkoliv se jednalo o zřejmou šikanu politika  a nikoliv trestný čin a   poslanec Bárta potom dostal od soudce Šota flastr za korupci,  protože Šot prohlásil že pokud nabízel svým poslancům finační výpomoc v situaci,  kdy byly sníženy poslanecké náhrady tak prý podle soudce Šota byl jeho úmysl ten,  že tím chtěl poslance odradit od toho aby iniciovali návrh na nějakou změnu, což si podle mě soudce Šot popletl že jakási  domněnka není žádný důkaz, kdyby tohle Šotovo platilo obecně, tak by člověk nemohl dát dar ani škole ani obci, protože by hrozilo že přijde nějaký Šot a vymyslí si že s tím dárce  chtěl ovlivnit stavební řízení nebo prospěch svého potomka ve škole. No Bárta nakonec vyklouzl z tohohle absurdního obvinění pomocí precedensu alá 3 nevinní trafikanti. :-)

0 1
možnosti
Foto

Nejvyšší soud ze stejných důvodu  zprostil trestního stíhání Bártu, Škarku.  V případě Fukse a spol. chyběla právě ta trafika.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik