Proč se Paroubek neoženil s Janou Volfovou? A proč ne Miloš Zeman?

Nikdy jsem nepoznal sebestřednější političku, než je Jana Volfová. Měl jsem tu čest pozorovat ji jako zastupitelku ČSSD v Praze 7 - a vůbec to nebylo hezké. Dokázala během projevu k tamnímu zastupitelstvu telefonovat mobilem, takže vlastně nebylo jasné, ke komu se obrací. Prostě a zkrátka pohrdala všemi přítomnými.

Čas oponou mávnul a Jana Volfová se nám na těchto stránkách prezentuje jako ta jediná a správná politička, která to se všemi myslí dobře. Hulvátství, které ji doprovázelo celou její kariérou, nyní jaksi ponechává stranou. Intrikovala v Praze 7, intrikuje i nyní. Přál bych čtenářům vidět její úsměv, když druhdy stála za odvoláním starosty Prahy 7. Přál bych vám vidět její škleb, když tento odvolaný starosta se opět dostal do funkce…

Mohl bych na paní Volfovou vytáhnout intimity, hodné bulváru a překračující aféru Radka Johna, kterému na těchto stránkách věnovala svůj odsuzující článek. Myslím si, že byste užasli (nikoli ovšem politicky, spíše by se to dalo zařadit do oblasti pornografie). Neučiním tak, nechám pro případné voliče paní Janu nedotčenou.

Jen je mi divné, proč pan Paroubek opustil svoji někdejší ženu Zuzanu a vzal si tu mladou, snad Petru. Měl si vzít přece Janu Volfovou, byla by to přece krásná socdemácká svatba krásných lidí!!!

Ale vlastně si paní Janu nevzal ani Miloš Zeman, ale to už by bylo o něčem jiném…

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Aleš Presler | úterý 12.1.2010 1:56 | karma článku: 25,19 | přečteno: 2136x