Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Monokulturalista

6. 6. 2010 1:19
Haló pane autore...!

Doufám, že si přečtete můj příspěvek. Ohledně Schw. jste totiž zapomněl na to, jak se jako ministr zahraničí velmi silně zasazoval o teroristický a narkomafiánský stát Kosovo. Má velmi dobré vztahy s předáky kosovského pseudostátu, kteřížto předáci jsou silně podezřelí z brutálnách válečných zločinů (např. premiér Thaci). Tím pádem tím, že je slepě a bezvýhradně podporoval, má ruce od krve! Tím pádem já osobně umísťuji Schw. na poslední místo k Filipovi.

0 0
možnosti

Monokulturalista

6. 6. 2010 1:20
Re: Haló pane autore...!

 a těmi válečnými zločiny jsou např. únosy 300 Srbů pro trh s tělesnými orgány

0 0
možnosti

Apolena Kolenatá

30. 5. 2010 14:28
Souhlasím s

vámi ve všem od A - Z!!!!!!V

0 0
možnosti

Kozel_

30. 5. 2010 13:34
Tohle jste měl napsat před volbami

Paroubek, víceleté tiché spojenectví s komunisty a komunisty určená zahraniční politika, neboli nové azimuty. Ruské zájmy, ne radaru, bojkotovat účast v NATO, přátelení s Putinem i ruskými generály, co si sem zvali. To mi vadí nejvíc, pak bych asi zmínil podivné lidi kolem něj, ani ne s komunistickou minulostí, jako spíš napojené na podsvětí, různí ti odsouzení boxeři za násilí, provozovatelé nevěstinců, vyděrači atd. Záliba v luxusu a bezostyšné lhaní, vč. lži, jak mu jde o obyčejného lidi.

Svoboda - ten měl vždy blíž k sociálním demokratům než k pravicovým stranám. To bych skousl, pokud by tu byla normální soc. demokracie, ne kolaboranti s komunisti, prokremelská strany. A křesťanské hodnoty co Paroubek prosadil v parlamentu - např. registrované partnerství. To Svobodovi nevadí, sociální cítění je asi důležitější. U "křesťanské" strany bych čekal, že víc půjde o křesťanské hodnoty a socialismus nebude mít prioritu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."