Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ta, která nejsem

17. 1. 2011 9:45
Pro všechny zastánce alternativ

1) Nejbezpečnější místo pro děti je úplná biologická rodina. Děti vyrůstající s vlastními rodiči jsou zdravější, méně často je jim ubližováno a mají lepší prospěch ve škole než děti žijící v jiném prostředí.

2) Nejčastěji dětem ubližuje nevlastní rodič (partner vlastního rodiče žijící ve stejné domácnosti). V případě adopce by měli mít přednost pokrevní příbuzní některého z biologických rodičů. Krev není voda.

0 0
možnosti

Jarcho

17. 1. 2011 14:07
Souhlasím a doplňuji

3) Nejnebezpečnějším místem pro dítě je děloha jeho matky. V Čechách pobyt v ní nepřežije plná 1/4 dětí.

0 0
možnosti

carolusI

16. 1. 2011 22:09
.

Idioti žijí všude i v USA.

0 0
možnosti

Majkyho_pupik

15. 1. 2011 12:40
Toto nahrazeni je v rovine urednich

tiskopisu samozrejme krok spravnym smerem. Uz davno nejsou rodice ditete pouze otec a matka, takze je to prakticke a spravne

0 0
možnosti

sal.....

15. 1. 2011 14:56
Re: Toto nahrazeni je v rovine urednich

Rodič tedy je matka a zkumavka? Rodič, je od slova rodit, což dva přihřátí muži nedokážou i kdyby se uorgasmovali k smrti.

0 0
možnosti

Freund Freud

15. 1. 2011 12:24
Současná US administrativa je ultralevičácká

a hluboce antikřestanská. Snaží se zničit tradiční instituce Západu jako rodina a církev, protože má zato, že jí stojí v cestě v nastolení diktatury tzv Nového světového řádu (NWO). Avšak Amerika vře, viděli jsme to před týdnem v Tusconu.

kak řekl italský ministr pro EU a poslanec EP R. Buttilione :"je třeba, aby se mlčící většina konečně probudila a učinila přítrž ideologickému diktátu evropské levice a její homosexuální lobby"

I v ČR je nutné očistit ministerstva od gender agendy zavedené ČSSD (Ministrstvo školství, MSP atd.).

Děkuji Nečasově vládě a p. ministru školství, že s tím již začali.

Pane admine, proč mažete příspěvky konsertvativně a pravicově uvažujích diskutérů ?

0 0
možnosti

Rebby

15. 1. 2011 12:38
Re: Současná US administrativa je ultralevičácká

Já se tu už ptal několikrát, ale pořád jsem nedostal odpověď: Jak konkrétně prosím ten zlomek GL párů vychovávajících děti ohrožuje či ničí lasickou rodinu? Můžete mi to prosím vysvělit bez té nesmyslné polické omáčky?

0 0
možnosti

cekon

15. 1. 2011 11:23
jak dlouho budem trpět

my normální znásilňování našich etických a morálních hodnot touto menšinou?

0 0
možnosti

sampis

15. 1. 2011 11:29
Re: jak dlouho budem trpět

Jak dlouho budeme my normální a liberální trpět znásilňování našich etických a morálních hodnot rigidní konzervativní menšinou?

0 0
možnosti

Rebby

15. 1. 2011 10:49
Milý autore,

Milý pane Pinci,

zdá se, že svým bulvárním nadpisem (ano, je to naprosto bulvární - ve skutečnosti se totiž jedná o jeden přihlouplý formulář, ne o nahrazování univerzálního výraziva) chcete přitáhnout pozornost za každou cenu. Evidentně vám k útoku na G/L páry stačí jen to, že dochází ke změně formuláře, který je drtivé většině těchto párů opravdu ukradený.

Druhá věc, na kterou si dovoluji upozornit a vy jí v článku (úmyslně?) pomíjíte, souvisí s principem rodičovství. Nelze totiž tvrdit, že početí potomka a rodičovství jsou synonyma. Početí dítěte nevyžaduje žádných speciálních znalostí a vědomostí (ani děti majicí děti vyjímkou). Možná vás to překvapí, ale dokonce není potřeba ani svazku manželského, příroda se na to neptá. Ti, kdo se o děti postarají a následně je dobře vychovají, jsou jeho rodiči. Možná ne biologickými. Ale faktickými ano. A to, že se cizího dítěte ujmou a chtějí z něj vychovat dobrého člověka je záslužné, nikoliv nemorální. Nemorální je dítě opustit.

0 0
možnosti

Rilian

15. 1. 2011 11:40
Re: Milý autore,

Myslím, že každému (i vám, když tvrdíte opak) je jasné, že se nejedná o jeden formulář, ale o soustavnou snahu pod záminkou sekulárního humanizmu - ve skutečnosti nové formy komunizmu - zlikvidovat tradiční rodinu. Přesně tak to komentuje onen citovaný baptistický pastor. Ostatně ta aktivistka FEC to jednoznačně proklamuje. Nemám potřebu vést s kýmkoli diskuzi o tom, co dělá rodiče rodičem - společně s ženou vychováváme 9 dětí - a to mi dává právo se domnívat, že o rodičovství něco vím (troufám si říci hodně - více, než většina běžné populace). Vámi zmiňované G/L dvojice ovšem rozhodně nemohou poskytnout dětem jednu zásadní věc - ponětí o specifické roli muže a ženy. Mimochodem jinde na svém blogu píši o jednom úžasném člověku - Přemyslu Pittrovi, který měl na srdci prospěch dětí a udělal pro ně více, než jejich vlastní rodiče - byl to zakladatel útulku  pro chudé děti na Žižkově Milíčův dům. Aby se mohl starat o potřebné děti, rezignoval na to mít vlastní a nikdy se neoženil. MP

0 0
možnosti

cekon

15. 1. 2011 10:02
jak dlouho budem trpět

my normální znásilňování našich etických a morálních hodnot touto menšinou?

0 0
možnosti

Englishman

15. 1. 2011 10:09
Re: jak dlouho budem trpět

Tak dlouho, dokud budeme volit levičáky, kteří to mají ve volebním programu. Další otázka?

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

15. 1. 2011 10:01
svět se zbláznil

ještě, že bude co nevidět 21.12. 2012

0 0
možnosti

cekon

15. 1. 2011 9:54
Amerika

už dávno není zemí svobody to jen tak na okraj

0 0
možnosti

Freund Freud

15. 1. 2011 12:29
Re: Amerika

žel máte pravdu. dokonce i Putinovo Rusko je v srovnání s obamovými USA vzorem svobody. Nicméně jsem optimista, v USA dojde ke změně, tím jsem si skoro jist...A pokud snad nikoli - je to konec Ameriky.

0 0
možnosti

sudovec

15. 1. 2011 7:57
Proč skončit na půli cesty?

Soudruzi v USA by to mohli ještě vylepšit - místo rodič 1 a rodič 2 by měli přejít na systém "rodič 1" až "rodič N". Když "rodiči" mohou být i dva muži, kteří nikdy nic neporodí, proč by rodiči nemohl být třeba homosexuální fotbalový team? Kdo říká že rodiče musí být jen 2?

A nebo by měli termín "rodič" (předpokládám že v originále to bude "parent") nahradit vychovatel. A pokud ne v angličtině, tak v češtině určitě - slovo rodič je totiž od základu rodit - a jak je vidět, některým rodičům se "něco" porodit nemůže ani náhodou. A tak je to diskriminující...

0 0
možnosti

ejzka

15. 1. 2011 9:22
Re: Proč skončit na půli cesty?

Podle Vaší striktní definice máme ovšem všichni rodiče jen jednoho: otcové totiž, pokud je mi známo, také "nikdy nic neporodí". A to bez ohledu na jejich sexuální orientaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."