Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

"PANÍ ČISTÁ?"

ODS obětovala Miroslavu Němcovou, aby poškádlila "Kaldu" a jako obvykle sledujeme v přímém přenosu nebetyčné a nesmyslné kecy "vrcholových" představitelů vládních stran. Pokud má člověk IQ průměrně inteligentního foxteriéra (u některých jedinců by se o tom dalo s úspěchem pochybovat), muselo mu být nad slunce jasné, že žádné předčasné volby nemohou nastat. Proč?

Dnes a denně slyšíme o tom, že je nutné dokončit vládní agendu, zamezit vládě komunistů, ušetřit 500 miliónů a podobně. Ani jedno, druhé či třetí není a nikdy nebylo relevantní. Troufnu si tvrdit, že tato "koalice" by pokračovala i za situace, kdy by ODS navrhla do čela vlády Víta Bártu.

Má to svoji logiku a v uplynulých dvou dnech jsme ji slyšeli naplno od Němcové, Kalouska, Blažka a mnoha dalších. Tito lidé potřebují vládnout, aby mohli "SEJMOUT" státní zástupce a policisty, kteří se opovážili sáhnout i do řad tzv. "koalice". V této zemi žádná koalice již minimálně 2 roky neexistuje - je to jen spolek zájmově spřízněných lobistů, pracujících na zákonech, které by jakýmkoliv způsobem umožnili rozkrást zbývající majetek státu a zruinovat místní populaci ve prospěch pár tisíc "vyvolených", kteří je do politiky (a tím i do státních firem) vyslali. "Žumpa na Vltavě" (jak to trefně pojmenoval německý tisk) smrdí a smrdí.

Základem demokracie je moc zákonodárná (zvolená zastupitelstva), moc výkonná (vláda) a moc soudní (soudy, policie, státní zástupci). 

Dozvěděli jsme se, že je to zásluhou této vlády, že moc soudní konečně může konat a to zcela nezávisle, jen se to nesmí dotknout těch, co vládnou - TO JE NEPŘÍPUSTNÉ!!! A protože se pár vlivným začala svírat zadnice, tak jsme se od Němcové včera dozvěděli, že policisté a státní zástupci porušují demokracii, od ministra Blažka, že je potřeba zásah vyšetřit a následně za souhlasného mručení "VLÁDNOUCÍ ELITY" (SPÍŠE  VLÁDNOUCÍ ŽUMPY), že je nutné těmto složkám PŘISTŘIHNOUT KŘÍDLA, protože zamířili do zakázaných vod.

Kde byla Němcová, když ta samá (jak ona říká) mašinéria dělala rok na Rathovi a spol., když podepsala souhlas s uvězněním poslance (a účastnilo se ho také obrovské množství policistů včetně zásahové jednotky), kde je Blažek, když je Rath a spol. více jak rok držen ve vazbě (přitom nikdo nezná důvody - to že by Rath emigroval je tak nevěrhodné až je to směšné) a je mu (na rozdíl od odsouzeného Pekárka) znemožněno hlasovat a vykonávat svůj mandát, kde byl Blažek, Kubice, Němcová, když jsme si mohli pár hodin po zadržeí Ratha a spol. přečíst odposlechy v denním tisku?

Jak si vůbec může Němcová dovolit uzurpovat právo být přednostně informována o akci PČR? Aby mohla varovat své kamarády, aby byly rychle zlikvidovány důkazy? Aby dotyční mohli uprchnout do zahraničí? A to chce být premiérkou? Němcová porušuje základy demokracie, v každém civilizovném státě by jí tisk ukamenoval, u nás ji tleská a vynáší do nebes. Policie a státní zástupci se musí zpovídat soudu a Němcová tím říká, že soudy jsou nekompetentní a podkopávají demokracii!!!

Já jako občan mohu jen doufat, že prezident Zeman smete její kandidaturu (slušně, ale rázně) ze stolu a pošle ji na smetiště dějin, kam patří. Pokud ne, bude to další smutná kapitola našich novodobých dějin.

Na závěr mohu opět jen doufat, že policisté a státní zástupci pustili ven jen to, co chtěli pustit, a že důkazy, které mají, povedou alespoň částečně k likvidaci výkalů z ČESKÉ POLITICKÉ ŽUMPY.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | pátek 21.6.2013 10:11 | karma článku: 35,99 | přečteno: 1624x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

Stále ještě doznívají v médiích (bohužel nejvíce v těch veřejnoprávních) dozvuky návštěvy čínského prezidenta v ČR. Pochopitelně jak jinak v útocích na výzdobu a Zemana.

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30 | Přečteno: 773x | Diskuse| Politika

Ukrajina kontra Rusko

Velmi často se setkávám s názory na ukrajinský nacionalismus, který někteří označují za fašismus či nacismus. Pokusím se popsat některé skutečnosti, které snad alespoň částečně pomohou osvětlit nálady dodnes na Ukrajině patrné.

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54 | Přečteno: 720x | Diskuse| Politika

Proč stále dvojí metr?

Celý den dnes ze všech médií čiší zpráva, jak v Sýrii probíhají volby a jak jsou pro "západní demokracie" nepřijatelné, neboť asi 20% populace z území IS nemůže volit.

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77 | Přečteno: 1480x | Diskuse| Politika

To by nevymyslel ani Orwell

Konečně jsme viděli v přímém přenosu, kdo a proč do Evropy přichází. Díky "neziskové" cestovní kanceláři "Nadační fond generace 21".

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75 | Přečteno: 1432x | Diskuse| Politika

Teatrální divadlo kolem příjezdu prezidenta ČLR

Musím se usmívat, když vidím v TV teatrální "aktivisty" ve velmi mladém věku, kteří vlastně komunistickou diktaturu nikdy nepoznali.

28.3.2016 v 16:47 | Karma: 39,48 | Přečteno: 1502x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Psy bila i mučila studenou vodou, některé utýrala k smrti. Ženě hrozí až osm let

15. května 2024  13:07

Ženě z Prahy hrozí až osm let vězení za týrání zvířat a jejich chov v nevhodných podmínkách. Své...

KOMENTÁŘ: Na Ukrajině stejně jako v íránské poušti. Bude vývoj podobný?

15. května 2024

Premium Má Ukrajina i se západní pomocí nějakou šanci na vítězství nebo na výsledek, který nebude úplnou...

Pomáhal jsem lidem najít práci, brání se místostarosta obviněný ze zneužití dotace

15. května 2024  8:21,  aktualizováno  12:56

Olomoucký krajský soud odstartoval případ místostarosty Šumperka Karla Hoška obžalovaného ze...

Miss Belgie a politické porno. Vlámští pravičáci před volbami pečou odtržení

15. května 2024  12:52

Premium Ostende (od zpravodaje iDNES.cz) Za necelý měsíc čeká Belgii svátek demokracie na třetí. A zároveň velký blázinec. Souběžně se budou...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik