"PANÍ ČISTÁ?"

ODS obětovala Miroslavu Němcovou, aby poškádlila "Kaldu" a jako obvykle sledujeme v přímém přenosu nebetyčné a nesmyslné kecy "vrcholových" představitelů vládních stran. Pokud má člověk IQ průměrně inteligentního foxteriéra (u některých jedinců by se o tom dalo s úspěchem pochybovat), muselo mu být nad slunce jasné, že žádné předčasné volby nemohou nastat. Proč?

Dnes a denně slyšíme o tom, že je nutné dokončit vládní agendu, zamezit vládě komunistů, ušetřit 500 miliónů a podobně. Ani jedno, druhé či třetí není a nikdy nebylo relevantní. Troufnu si tvrdit, že tato "koalice" by pokračovala i za situace, kdy by ODS navrhla do čela vlády Víta Bártu.

Má to svoji logiku a v uplynulých dvou dnech jsme ji slyšeli naplno od Němcové, Kalouska, Blažka a mnoha dalších. Tito lidé potřebují vládnout, aby mohli "SEJMOUT" státní zástupce a policisty, kteří se opovážili sáhnout i do řad tzv. "koalice". V této zemi žádná koalice již minimálně 2 roky neexistuje - je to jen spolek zájmově spřízněných lobistů, pracujících na zákonech, které by jakýmkoliv způsobem umožnili rozkrást zbývající majetek státu a zruinovat místní populaci ve prospěch pár tisíc "vyvolených", kteří je do politiky (a tím i do státních firem) vyslali. "Žumpa na Vltavě" (jak to trefně pojmenoval německý tisk) smrdí a smrdí.

Základem demokracie je moc zákonodárná (zvolená zastupitelstva), moc výkonná (vláda) a moc soudní (soudy, policie, státní zástupci). 

Dozvěděli jsme se, že je to zásluhou této vlády, že moc soudní konečně může konat a to zcela nezávisle, jen se to nesmí dotknout těch, co vládnou - TO JE NEPŘÍPUSTNÉ!!! A protože se pár vlivným začala svírat zadnice, tak jsme se od Němcové včera dozvěděli, že policisté a státní zástupci porušují demokracii, od ministra Blažka, že je potřeba zásah vyšetřit a následně za souhlasného mručení "VLÁDNOUCÍ ELITY" (SPÍŠE  VLÁDNOUCÍ ŽUMPY), že je nutné těmto složkám PŘISTŘIHNOUT KŘÍDLA, protože zamířili do zakázaných vod.

Kde byla Němcová, když ta samá (jak ona říká) mašinéria dělala rok na Rathovi a spol., když podepsala souhlas s uvězněním poslance (a účastnilo se ho také obrovské množství policistů včetně zásahové jednotky), kde je Blažek, když je Rath a spol. více jak rok držen ve vazbě (přitom nikdo nezná důvody - to že by Rath emigroval je tak nevěrhodné až je to směšné) a je mu (na rozdíl od odsouzeného Pekárka) znemožněno hlasovat a vykonávat svůj mandát, kde byl Blažek, Kubice, Němcová, když jsme si mohli pár hodin po zadržeí Ratha a spol. přečíst odposlechy v denním tisku?

Jak si vůbec může Němcová dovolit uzurpovat právo být přednostně informována o akci PČR? Aby mohla varovat své kamarády, aby byly rychle zlikvidovány důkazy? Aby dotyční mohli uprchnout do zahraničí? A to chce být premiérkou? Němcová porušuje základy demokracie, v každém civilizovném státě by jí tisk ukamenoval, u nás ji tleská a vynáší do nebes. Policie a státní zástupci se musí zpovídat soudu a Němcová tím říká, že soudy jsou nekompetentní a podkopávají demokracii!!!

Já jako občan mohu jen doufat, že prezident Zeman smete její kandidaturu (slušně, ale rázně) ze stolu a pošle ji na smetiště dějin, kam patří. Pokud ne, bude to další smutná kapitola našich novodobých dějin.

Na závěr mohu opět jen doufat, že policisté a státní zástupci pustili ven jen to, co chtěli pustit, a že důkazy, které mají, povedou alespoň částečně k likvidaci výkalů z ČESKÉ POLITICKÉ ŽUMPY.

Autor: | pátek 21.6.2013 10:11 | karma článku: 35,99 | přečteno: 1624x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75