Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Ona pani Nemcova je spise politicka kecalistka, nez skutecna politicka s vlastnimi nazory.

1 0
možnosti
JV

Možná, že je reinkarnací Anežky Hodinové - Spurné. :-P

1 0
možnosti
JK

Já s vámi autore v zásadě souhlasím. 

Ta věta: máme takovou vládu, jakou si zasloužíme, ale pořád platí. Celá ta "politicko-mafianská" smečka si dovolí jít tam, kam jí to dovolíme my. Jenže to pořád ještě většině lidí nedochází. Nadávají a potom jdou a zase volí to samé, ani nekroužkují. Dovolíme jim přijímat zákony, které jsou pro ně (jejich přátele a rodné strany) příslibem nezákonného zisku bez trestní odpovědnosti. Dovolíme jim přijímat zákony, které jim mají onu beztrestnost zaručit - chtějí bezzubou policii i státní zástupce, ochočené soudy.

Dokud většina z nás nezvedne zadek ze židle u počítače, nestane se vůbec nic.

2 0
možnosti
PP

Ono je to pro spoustu občanů dost složité, protože nevidí světlo na konci tunelu. Není se jim co divit. Já osobně volím již delší dobu malou stranu, která se sice pohybuje na 2-3%, ale mám jistotu, že ji nesponzorují Janouškové, Bakalové a další podobní vykukové. Ale jako většina občanů tohoto státu si nedělám iluze, že se v nejbližších letech něco změní. Proč?

Je to dáno bohužel naší národní povahou. Byli jsme, jsme a budem národ, který se nikdy nevzepře svévoli, lumpům a svinstvu (čest vyjímkám). Dokazujeme to již několik staletí. Podívejte se na Řecko, Bulharsko, Slovensko, Francii, Německo nebo nejnověji Brazílii. V těchto státech se lidé bouří proti neřádům v politice a v ulicích jich jsou statisíce. Dokáží změnit zákon, dokáží přivodit pád vlády. A u nás? Svolá se celonárodní demonstrace proti vládě a přijde 4 000 lidí. Všichni ti, co v hospodách nebo na internetu nejvíce řvou, sklapnou kufry a než by přišli dát svoji nespokojenost najevo, raději jedou na chalupu nebo se válejí doma u televize.

0 0
možnosti
MB

M. Němcová na mě dělá dojem velmi zkušené řečnice, která velmi dobře zvládá vedení schůzí. Ale myslím si, že bude hlavně krýt lumpárny svých spolusoudruhů. Ale, když už nic jiného, kdyby byla skutečně premiérkou, udělala by alespoň velmi dobře, kdyby i proti své vlastní vůli pozdržela ten nesmyslný tender na Temelín, o kterém se předem ví, že ho z politických důvodů vyhrají Američani se svým reaktorem AP, který nikde nestojí (my budeme jejich pokusní králíci).

3 1
možnosti
PP

Zkušená bude dost, ale jako 3. nejvyšší ústavní činitel by právě ona měla dbát Ústavy České Republiky a nenapadat soudní moc jen proto, že si došlápla na její spolustraníky. Tak totiž jen zavdává důvody k otázkám, zda je vůbec kompetentní ústavní činitel a zda opravdu nechce krýt lumpárny svých spolustraníků. A teď nemluvím o nějakých funkcemi uplacených poslancích, ale o porušování ústavních práv p.Nečasové, jeho řidiče a možná dalších (uvidíme, co PČR předloží za důkazy).

Vždyť si jenom vemte ten paradox - ODS (tedy i p.Němcová) neviděla spis, nečetla důkazy, neví nakolik je v tom namočený premiér, ale bez všech těchto atributů, které by měl posuzovat mandátní a imunitní výbor, křičí "NEČASE NEVYDÁME".

4 0
možnosti
MB

Pane Petržilo, naprostý souhlas. Karma.R^

8 1
možnosti