Epitaf svobody slova

Tak hurá! Když jsem odpovídajícím slohem popsal, jaké city chovám k sociální demokracii a zejména jejímu krásnému, moudrému předsedovi, tak jsem prý byl vulgární. Když jsem se dovolil zeptat, jestli není špatné, že naši nepřizpůsobiví spoluobčané, zdejší feministicko-ekologicko-promenšinová redakce ze mě udělala rasistu, jako bych mohl za to, že se nepřizpůsobují převážně potomci Indů.

Zkrátka, ze svobody slova, tak jak o ní mou generaci učili na základní škole, už neexistuje. Zůstala po ní znásilněná, bezzubá a vyhublá „svoboda slova“, přičemž uvozovky zde mají naprosto klíčový význam. Zkušenější z vás by mě asi opravili, že svoboda slova vlastně nikdy neexistovala, ale já jsem člověk mladý, skoro nepopsaný a před krátkým časem ještě plný ideálů.

Žiju v zemi, nad kterou svou gigantickou zadnici rozprostírá odporný, slizský a nafouknutý puchýř. Žiju v zemi, kde stádo takzvané „občanské společnosti“ jednou za čas ve svobodných volbách rozhodne, který šťastlivec bude pobírat solidní plat poslance, solidnější plat ministra a vůbec nejsolidnější plat předsedy vlády. Žiju v zemi, kde místní elita znamená ve skutečnosti póvl a kde skutečně elitní občané jsou vaporizováni, aby náhodou nepředali ani sebemenší kousek moudrosti „občanské společnosti“. Žiju v zemi, kde je rohlík důležitější než páteř. Žiju v zemi, kde je za zločince označován každý, komu se nelíbí bezpráví.. Žiju v krásné zemi, se kterou zm*dí establishment zachází jako s onucí. Proto do hvězd establishmentu kopu a nehodlám s tím přestat.

Díky těm z vás, kterým se moje texty líbily. Díky za vaše karmy, komentáře i za čas, který jste mladému rýpalovi věnovali.

Pokud jste nějaký můj text četli a líbil se vám, doporučuji vám přesměrovat svoji pozornost z tohoto spisovného mainstreamu závojových historek, kde nespokojení občané jsou nazýváni rasisty a paraziti jsou oslavováni jako mučedníci. Doporučuji www.dfens-cz.com nebo cz.altermedia.info.

Pápá!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Černý | pondělí 25.5.2009 6:46 | karma článku: 9,82 | přečteno: 613x