Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Začni počítat, národe český III. aneb Nejsme děvky, nebo?

Jsem milovník života a všech jeho krás. Miluji pohled do zapadajícího slunce, vítr prohánějící se v korunách stromů, praskání dřeva v ohni, divokost, s jakou se valí zpěněné bystřiny na úpatích hor. Miluji ženy, krásnou hudbu, miluji dobré jídlo. A ano, vážně moc miluji tuhle krásnou zemi, a říkejte si o mě, co chcete, vím o své zemi své a k tomu vás nepotřebuji. Tak proč musí můj krásný život kazit ten oranžový idiot s jeho partou budižkničemů?

Když jsem se dnes ráno probudil, uvařil jsem si kávu, zapálil si cigaretu a tradičně zahájil ranní zpravodajský surfing. Mám takovou tradici, protože nerad chodím do práce, aniž bych věděl, jestli nás náhodou neobsadila spojenecká vojska našich evropských skorobratří, protože nějakému špekatému ekvivalentu sira Humphrey Appleby ve strukturách EU došla trpělivost s naším neposlušným prezidentem. 

Sedím si tak u notebooku a na serveru České noviny moji pozornost neupoutá nikdo jiný, než pan Puchejř sám a hned vedle něho titulek „ČSSD zveřejnila 27 podmínek vládě“. Nemohl jsem nekliknout a těch 27 bodů si přečíst. Zde si je můžete přečíst také, rozhodně stojí za to. 

Ten imbecilní, populistický, falešný a prázdný seznam nebudu vůbec komentovat. Je to stejný šunt jako všechno, co kdy vymyslela sociální demokracie, přinejmenším od penzionování Miloše Zemana, ten aspoň bavil masy svojí věčně povadlou hlavou. Jen bych se před vámi rád vyznal z těch nejniternějších citů, které chovám ke straně oranžových neználků. 

Nemám rád sociální demokracii, protože smrdí. Smrdí od hlavy, protože smrdí její hlava. Její hlava možná smrdí, protože má v hlavě ho ... hnědou hmotu místo šedé. Nebo protože se nemyje. Ne, já to vlastně myslel metaforicky. Hlava sociální demokracie a všichni její pseudoodborníci, počínaje lúzrem Jiřím Havlem, který je tak neskutečně neschopný a hloupý, že v soukromé sféře vydržel asi týden a jeho „odborné“ práce kritizují tříleté děti. Sociální demokracie v něm ale vidí silného lídra. Jak by ne. Předseda sociální demokracie smrdí smysluplným výrokem asi jako žebrák korunou, jeho mozek bych chtěl vidět... Pokud dobře znáte seriál Simpsonovi, dáte mi asi za pravdu, že jeho přenádherná ženuška asi miluje opičky mlátící do činel, tak nějak by totiž mohla vypadat mozkovna Jiřího Paroubka, potenciálního to feudál... pardon, premiéra. 

Sociální demokracie smrdí prázdnotou a jejich jedinou možností, jak uspět v české politice (ačkoli konkuruje podobným vypatlátorům), je házet kolem sebe spoustu cukrátek, nebo je přinejmenším nabízet v různých slátaninách zabalených do oranžové, jinak moc krásné barvy. Smůlou je, že český národ nevidí to, co by vidět měl. 

Pan Puchejř a celá asociální demokracie totiž z národa českého dělají děvku. A je jen na nás, možná bohužel jen na nás, jestli se jim prodáme. Bohužel proto, že přinejmenším milion lidí sociálním demokratům ve volbách rád nastaví a dalších XXX let bude sociálním demokratům držet. Jen se zkuste vcítit do pozice dívky, která se za úplatu prodá hnusnému, tlustému, smradlavému, chlupatému chlápkovi. Příjemný pocit? Za pár let bude v téhle zemi s tímhle pocitem chodit spát sedm milionů českých občanů a naše krásná česká kotlina bude vypadat přesně jako ta symbolická dívka, bude špinavá, plná modřin a bude krvácet. Dva miliony z nás do té doby vymřou, protože předlužení státu nás uvrhne do doby kamenné a budeme umírat na mor a tyfus. Věřím, že jeden milion lidí z téhle země stihne včas utéct někam, kde se dá žít aspoň trochu dobře. Já budu mezi prvními. Nebo se snad pletu a vy nabídku oranžového chlápka odmítnete? Bože, dej ať se pletu. 

(no tak pardon, prý mám psát kratší statě, tak mi to znovu nevyšlo..;-) A komentáře nepovolím, protože byste na mě určitě zase byli hnusní, protože nemáte rádi, že vám nelžu..)

Autor: Pavel Černý | čtvrtek 14.5.2009 10:35 | karma článku: 28,43 | přečteno: 1363x
  • Další články autora

Pavel Černý

Epitaf svobody slova

Tak hurá! Když jsem odpovídajícím slohem popsal, jaké city chovám k sociální demokracii a zejména jejímu krásnému, moudrému předsedovi, tak jsem prý byl vulgární. Když jsem se dovolil zeptat, jestli není špatné, že naši nepřizpůsobiví spoluobčané, zdejší feministicko-ekologicko-promenšinová redakce ze mě udělala rasistu, jako bych mohl za to, že se nepřizpůsobují převážně potomci Indů.

25.5.2009 v 6:46 | Karma: 9,82 | Přečteno: 613x | Diskuse| Společnost

Pavel Černý

Lidskoprávní perla aneb vyšňupaný ministr

Echt nejlepší ministr minulé vlády, který pro svoje vynikající schopnosti dostal místo ve vládě nové, zpěvák Michael Kocáb si nechal zpracovat jistě odbornou analýzu situace vykořisťovaných chudinek z Chomutova. Odbornost a nezávislost analýzy trochu poškozuje její název, Sociální past II. Rozhodně nechci ministra vlády napadat z tendenčního jednání, ale ten název tendenční je. Sociální past na asociály? Nebo pan umělec vidí dál a krutá chomutovská primátorka plánuje ožebračit někoho dalšího?

19.5.2009 v 6:10 | Karma: 23,87 | Přečteno: 1107x | Diskuse| Ostatní

Pavel Černý

Otevřený dopis předsedovi vlády České republiky

Pokud jste už četli některý z mých článků, víte že mám občas výhrady k dění v české politice. Když ale Senát zachraňuje prezidenta republiky před aktem velezrady tím, že podává ústavní stížnost, a to jen protože se politická reprezentace chová jako banda spratků na pískovišti... Myslím, že je čas, abychom svou vůli vyjádřili my, občané České republiky. Koneckonců, tahle země je naše, zatím.

12.5.2009 v 12:00 | Karma: 19,84 | Přečteno: 1278x | Politika

Pavel Černý

Bez korupce do politiky? Ani ho ... dně malý úspěch

Jako loajální liberální souputník jsem v posledních týdnech tuze moc přehříval svoji šedou kůru mozkovou, že jsem ji málem připálil. Snažil jsem se přijít na způsob, jak pomoci mým oblíbeným hochům od bobří řeky, kteří si říkáme Liberálové CZ. A na něco jsem přišel. Už můj milovaný národ ani slovem nebudu přesvědčovat, že moje nebo liberální názory jsou těmi, které by měly být voleny. Tenhle národ totiž není chytrý, a děkuji bohu, že v něj nevěřím. Kdyby se totiž na nás z nebe měli dívat naši národní obroditelé, museli by hořce, hořce plakat.

7.5.2009 v 14:15 | Karma: 21,53 | Přečteno: 1345x | Politika

Pavel Černý

Proč musí česká vláda padnout

Hrabivost , chamtivost, nenasytnost nebo nenažranost? Na zítřejším jednání poslanecké sněmovny zřejmě vláda doplatí na svoji nejslabší stránku...

23.3.2009 v 19:15 | Karma: 17,94 | Přečteno: 1261x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ sttáy, které nevítají...

„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás

2. května 2024  20:41

„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1299x
Obyčejný člověk s obyčejnými starostmi. Spolupracovník Liberálové CZ. Drzoun, huba tisíckrát nevymáchaná, jazyk prořžíznutý skalpelem. Ale to už jsem já..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy