Babiš hystericky kope kolem sebe - další obětí je pakt OSN o migraci

Premiér Babiš se snaží o nemožné. Ustát důvodné podezření z únosu, podvodu a lží. V normální zemi by takový premiér už musel 10x odstoupit.

Jistě si mne ruce, že již předtím odmítl jako jediný premiér EU účast na debatě v Evropském parlamentu ve Štrasburku o budoucnosti Evropy. Přitom Štrasburk je vyhlášené město čápů, kde je hned vedle budovy Parlamentu park s mnoha desítkami čapích hnízd. Premiér by si určitě vybral.

Do Štrasburku nepřijede, bojí se nepříjemných otázek na své střety zájmu a podvody s evropskými dotacemi. Také se mu asi nechce vysvětlovat, proč Česká republika nechce, na rozdíl od mnoha jiných zemí, např. Slovenska, přijmout jako uprchlíky ani děti. Nyní by přibyly otázky na únos syna v mečiarovském stylu a také kritika za to, že naši zemi vleče do vod extrémní pravice.

Dnešní rozhodnutí zazdít globální pakt OSN o migraci je tragické. Co na tom, že jej v Maroku vyjednal a posléze obhajoval ministr Metnar za ANO? Co na tom, že pakt je nezávazný, snaží se o společné globální řešení migrace a explicitně říká, že státy si ponechávají suverenitu ohledně migrace a rozlišování mezi nelegální a legální migrací. Premiér opět lže a mlží, podobně jako pan „mlha“ na Hradě. Babiš, Orbán, Trump, rakouští svobodní, Kaczynski, to je aktuální „koalice“ proti zmíněnému dokumentu OSN. Jak hlasitěji mám ještě křičet, že opravdu nechci, aby naše země patřila k této sebrance. Slovy klasika: „Žaluji, žaluji, J´accuse...“. Toto už se prostě nedá snášet. ČSSD je zoufalá, jenom tomu všemu přikyvuje, asi tak jako v únoru 1948.

Je něco opravdu hodně shnilého ve státě českém. Národ to není, ryba smrdí od hlavy. Namístě je občanská nespokojenost, 17. listopad 2018 bude k tomu dobrou příležitostí.

Autor: Lukáš Pachta | středa 14.11.2018 9:23 | karma článku: 19,71 | přečteno: 1650x