Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý pane Pachto,

spojovat dvě věci, které spolu vůbec nesouvisí pouze ukazuje na vaši logiku. Pan Babiš už dříve vyhlásil, že pakt nebude přijat. (nechci, ale jakkoliv obhajovat ostatní Babišovo chování)

Ve vašem výčtu vám schází další důležité země, které nejspíše nepodpoří tento "nezávazný" pakt a to například Japonsko nebo Austrálie. To se nám ta partička vesele rozrůstá;-D.

Jelikož jste zaměstnancem evropského parlamentu, který tento pakt podporuje, nejsem si jist jestli vůbec máte objektivní názor na toto téma. Proto mám pro vás jednu radu: "Ukazovat na chyby jiných umí kdejaký vůl, ale poukazovat a přiznat vlastní umí málokdo". (Kdo chce pochopí.)

Přeji pěkný den

0 0
možnosti

V88á68c87l57a98v 12M90a72c68h

14. 11. 2018 23:55

raději ať o téhle zemi rozhodují oportunisté jako Babiš než bruselské hyeny jako je autor

3 0
možnosti

Smysl paktu OSN o migraci velice názorně vystihl Stephan Harbarth, německý poslanec, a to těmito slovy: "Migrační pakt je v německém zájmu. Německo je hlavní cílovou zemí migrace také proto, že poskytuje zdravotní péči, sociální dávky a vzdělání. Tento pakt má ostatní země pohnout k tomu, aby tyto standardy dodržovaly rovněž, a tím se migrační tlak na Německo snížil."

Takže úplně stačí, když migrantům poskytneme stejnou zdravotní péči, sociální dávky a vzdělání jako poskytuje Německo, a problém s migrací je vyřešen. Pan politolog zřejmě usiluje o to, aby celá naše země šla do háje, ve kterém bychom společně opakovali euromantry až do euronirvány.

0 0
možnosti

Když střílí konzument bruselské limonády, netřeba volat lékaře.

1 0
možnosti

Ackoliv Babise absolutne nemusim, tak v tomto pripade bych uvital, kdyby se pri kopani kolem sebe strefil i do Vasi zadi.Rv

5 0
možnosti

Tak mně připadá, že někomu byl unesen rozum a on si toho ani nevšiml.

1 0
možnosti

Domnívám se, že nelze unést něco co neexistuje. To je ta slušná verze. Ta reálná je, že autora za to někdo dobře platí.

0 0
možnosti
Foto

O jakém "důvodném" podezření z únosu to v perexu píšete? pokud máte na mysli tu komedii natočenou s v prostoru a v čase neorientovaným Andrejem Babišem jr. tak tam nemůže být o důvodném podezření vůbec řeč. Chybí vám a dalším jakýkoliv další a potvrzující důkaz ( v tuto chvíli), který by jednoznačně dokazoval, že to, co Andrej Babiš jr říkal, je pravda. Takže stačí si přečíst perex vašeho blogu a člověk má jasno, že jste sepsal blábol...

10 0
možnosti

J26i35ř82í 57J28a77n11d50a

14. 11. 2018 12:08

Tak o to vám jde, o globální pakt OSN o migraci?

A s vámi bych mě projevovat nějakou občanskou nespokojenost?

8 0
možnosti

Pan Pachta je tuctový demagog z evropských struktur, který hájí zájmy toho, čí chleba jí.

Dosti neoriginálně se nám rozpovídal o domácích nešvarech a nakonec svého výlevu definitivně ztratil nervy, když označil Trumpa, Kaczynského, rakouské svobodné a další za "sebranku", přičemž panu politologovi Pachtovi vůbec nepřijde divné, že si tuto "sebranku" dotyčné národy zvolily v demokratických volbách... Osobně spíše tíhnu k označení za "sebranku" například Evropské komise, která přijímá závažná rozhodnutí ovlivňující životy Evropanů, ačkoli evropský volič měl jen minimální a extrémně naředěný vliv na to, kdo v komisi bude sedět a zejména jakou agendu bude provádět.

Hloupočké lži pana Pachty dostupují vrcholu, když pakt o migraci, mezinárodní smlouvu nadřazenou domácímu právu označuje za nezávaznou a opakuje lži o tom, jak si smluvní strany ponechají suverenitu ohledně migrace.

A protože chci, aby celé současné eurounijní struktury odkráčely do propadliště dějin, volám jen: Více hloupoučkých demagogů, jako je Pachta!

18 0
možnosti

"... sebranka...;-D". Ještě pan Pachta zapomněl na Reagana a Thatcherovou.

A mrzí mě, že nevyjmenoval elitu, abychom se mohli zorientovat a angažovaně projevit.

0 0
možnosti

J84i34r48i 64C24e20e

14. 11. 2018 11:10

"Nezávazný" pakt, kde je v každém druhém článku slovo "zavazuje se"?

Tenhle aktivistický paskvil neměl nikdy spatřit světlo světa.

15 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1013x
Politolog, specialista na mezinárodní politiku a Evropskou unii.

Studoval jsem na Institutu politických studií v Paříži a působil jsem mimo jiné jako výzkumník v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM či poradce europoslankyně Jany Hybáškové. Nyní pracuji v Evropském parlamentu. Zabývám se historií a mezinárodní politikou, evropskou integrací, současnou Čínou a Tchaj-wanem.

Kontakt: lukas.pachta@ep.europa.eu

 

Seznam rubrik