Už je to tady!

Budeme místa přidělovat menšinám, bez ohledu na jejich schopnosti a ty, kteří na to opravdu mají a nepostoupí, připravíme o jakoukoli motivaci a možná je vyženeme do emigrace.

Všechno, co jsem se od renomované politoložky z Olomoucké univerzity (která v pěti větách použila sedmnáctkrát slovo „samozřejmě“) o volebním programu koalice Pirátů a Starostů na rádiu Plus dozvěděl je, že na té prezentaci bylo málo žen. Myšleno političek. Nechtěl bych, aby taková kantorka učila mé děti. Jednak by jim zkazila vkus, pokud se jedná o naši mateřštinu, ale především sem importuje hon na čarodějnice. Jakoby, se jim za oceánem stýskalo po senátorovi McCarthym, který prokádroval (nejen) celý Hollywood, ale otrávil život Americe na řadu let. A to je třeba mu přiznat dobrý důvod, protože honil komunisty, což je velmi záslužné. Zatímco my v našem případě kádrujeme rasy a pohlaví, jako by nebyl důležitý talent, schopnosti a píle, ale barva kůže či obsah spodních kalhot.

Já se domnívám, že na té prezentaci volebního programu bylo přesně tolik političek, kolik jich tam být mělo. Ty ostatní asi neprojevily dost aktivity, schopností, zájmu, či dravosti. Možná neměly dostatečné ego, nebo přiměřenou porci sociopatie, která je asi podmínkou, když vidím naší politickou špičku. 

Měli bychom se bránit importu takových nesmyslů, třebaže budeme prohlášeni za rasisty, případně za nepřátele žen. Jinak se dostaneme do situace, že zase, podobně jako za komunistů, nebude o postupu rozhodovat kvalita, ale nějaké kvóty či nikým nevolené a ukřičené aktivistky. Budeme místa přidělovat menšinám, bez ohledu na jejich schopnosti a ty, kteří na to opravdu mají a nepostoupí, připravíme o jakoukoli motivaci a možná je vyženeme do emigrace.

Politici se bojí těchto křiklounů, protože pro jejich kariéru je označení rasista či misogyn smrtelné a není proti němu obrany. Není možné se soudit, neexistuje presumpce neviny. Tak bychom měli alespoň my, kterým tohle nebezpečí nehrozí, zvednout svůj hlas a na tyto nesmysly upozorňovat.

Jinak budou obviněni tvůrci filmu z hornického prostředí, že je ve sloji málo žen, že některé ligové fotbalové týmy stále ještě nemají v týmu černochy, budeme J. P. Belmondovi ve filmech z šedesátých let umazávat cigaretu od úst, zboříme sochy generálu Laudonovi, protože vyšlo najevo, že obtěžoval markytánku…

Jestliže nechceme v takovém světě žít, braňme se mu, protože jinak hloupost zvítězí. Ten boj nejde vyhrát, jelikož blbost je věčná, ale nikdy to nesmíme vzdát!

Mám rád ženy, a to obzvláště ty vybavené zdravým rozumem, který jim i nám říká, že nás příroda stvořila s určitými odlišnostmi ve stavbě těla i duše a moc dobře věděla proč. Můžeme přírodní zákony popírat, ale ony nepřestanou platit. Když nebudeme věřit na gravitaci, nebude nám to nic platné, stejně si nabijeme na hubu.

Nemám důvod posuzovat lidi podle barvy kůže, mě zajímají u lidí úplně jiné kvality a na ty bych mohl být klidně barvoslepý.

Ale mám velký problém s fanatiky i fanatičkami jakéhokoli směru! Ty bychom měli pranýřovat, namáčet v koši do Vltavy a nenechat jim ovládnout veřejný prostor a diktovat módu sezóny. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondřej Šebesta | pondělí 24.5.2021 7:00 | karma článku: 33,39 | přečteno: 742x
  • Další články autora

Ondřej Šebesta

Je možná koalice ANO a ODS?

22.4.2024 v 7:00 | Karma: 22,15

Ondřej Šebesta

Císařovy nové šaty

8.4.2024 v 7:00 | Karma: 15,92