Koudelka z oddílu Vojkovice Brod

Proč je hradní pán v tomhle bodě tak urputný se můžeme jen dohadovat, ale asi mu BIS přišlápla jeho neuropatické kuří oko. Uvidíme, kdo vyhraje, ale domnívám se, že má (ne)majitel Agrofertu z titulu své funkce na BISku větší páku.

Navždy plukovník a nikdy generál se ocitnul uprostřed přetahovačky mezi velkouzenářem a jezevcem s plnýma kalhotama. Proč je hradní pán v tomhle bodě tak urputný se můžeme jen dohadovat, ale asi mu BIS přišlápla jeho neuropatické kuří oko. Uvidíme, kdo vyhraje, ale domnívám se, že má (ne)majitel Agrofertu z titulu své funkce na BISku větší páku. Kromě toho Burešova trestná činnost není tématem pro špiony, ale pro hospodářskou kriminálku. Zatímco právě stařičký mocnář má v téhle oblasti velkou kostku másla na hlavě. 

Moc se mi líbilo vyjádření tiskového mluvčího BIS, který neřekl nic, ale zároveň všechno, a to je umění! Prohlásil: „Zákony platí pro všechny občany ČR“. Nic víc, nic míň. Čili, když si to přeložíme do češtiny, tak BIS může, respektive musí sledovat každého, kdo je z jejich hlediska potenciálním bezpečnostním rizikem pro naši banánovou republiku. Takže nejen toho nejedlého hajzlíka, ale i samotného dědka nejdědkovitějšího, protože žádný zákon neříká, že je BIS sledovat nesmí.

Pobavil mě i samotný posera, protože v rozhovoru pro TV Blesk, dvakrát prohlásil, že má zprávy „z útrob BIS“. To znamená, že na kameru potvrdil, že má zdroj uvnitř této tajné služby. Jeho zdroj tak nejednou porušil mlčenlivost čili se vícekrát dopustil trestného činu. Měli by mstivého prognostika podrobit právu útrpnému, aby svůj zdroj prozradil a toho dotyčného zrádce vsadit do šatlavy.

Podobně mu selhává sexy mozek, když tvrdí, že u jeho rozhovoru s premiérem byl také jeho Rasputin. Ten totiž u takového rozhovoru být neměl, protože nemá potřebnou prověrku. Opět sám sebe usvědčuje buď ze lži, nebo z porušování zákona o věcech utajovaných.

Jenže se nic nestane, plukovník povýšen nebude, nakonec odejde sám a zlobr zůstane tam kde je. I tahle aféra nakonec utichne, tak jako všechny předchozí Zemanovy lži. Od Bamberského kufříku až po gentlemana vlevo dole. Ryba vždycky smrdí od hlavy. V našem případě doslova!

Jaký je to příklad pro dítka školou povinná? 

 

 

 

 

 

                         

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ondřej Šebesta | pondělí 6.9.2021 7:00 | karma článku: 16,31 | přečteno: 281x