Ještě jednou Feri

Není tedy divu, že mladý, nadějný a obdivovaný muž má pro ženy velkou přitažlivost. Obletují ho jako hmyz lampu. Se stejným rizikem jako ty mušky, přibližují se na nebezpečnou vzdálenost.

Vyjímám z textu o teorii „sobeckého genu“:

„Zatímco muž nemusí do potomka v extrémním případě „investovat“ více než jednu dávku spermií a několik minut času, ženu čeká těhotenství a následná péče o potomka. Přirozenost tedy muže svádí k promiskuitě a ženu vede k pečlivému výběru partnera. Muže vzrušuje ženská krása – znak mládí a zdraví, tedy jistá záruka, že žena zvládne těhotenství a péči o děti. Ženy přitahuje moc a bohatství – znak úspěchu a dobrých genů, že z dítěte nevyroste nekňuba.“

Není tedy divu, že mladý, nadějný a obdivovaný muž má pro ženy velkou přitažlivost. Obletují ho jako hmyz lampu. Se stejným rizikem jako ty mušky, přibližují se na nebezpečnou vzdálenost.

Přiznám se, že s následujícím úhlem pohledu přišla moje žena, kterou z mužského šovinismu zcela jistě podezřívat nelze. Zeptala se, jestli je dnes obvyklé se na mejdanech sprchovat, že už dlouho nikde nebyla ? Tvrdí, že by při prvním náznaku něčeho nevhodného odešla domů a pokud by neměla zájem, jistě by s Dominikem neodešla někam „vedle“. Podle Šimkova& Grossmannova vzoru „Pojďte vedle na moment, šaty tíží jako cent!“

Ono to všechno spíš vypadá, že ty, které se dnes hlásí, si připadají jako husy, protože podlehly dojmu, že půjde o něco vážnějšího než jen o výměnu tělesných tekutin. Jsem přesvědčen, že kdyby s dotyčnou dámou po tom prvním spojení ještě nějakou dobu randil, vypadalo by to „znásilnění“ úplně jinak.

Neměním názor, sex bez souhlasu obou stran je nepřijatelný a měl by být trestný. Na druhé straně je třeba přihlížet i k tomu, že ta děvčata při jeho pověsti nadsamce tak trochu tušit mohla a tušit měla! Možná je opravdu natolik přitahovala jeho osobnost (a budoucnost) a nechaly se opít jeho rohlíkem ? Pokud tam nebylo něco tvrdšího a návykovějšího.

Řešení necháme na jiných orgánech, než o kterých byla prozatím řeč, ale bude to velmi komplikované dokazování. Podle mého soudu nebude důkazů dost, ale v tomhle výkalu budeme tančit zas a znova, protože je to voňavé sousto pro náš bulvár. 

A ještě jedna věc: Tehdy se styděly jít se svým příběhem na veřejnost a dnes už jim je to jedno? Tolik touží být propírány v médiích s razítkem na zadečku, že byly “miliontou návštěvnicí? Není, to trochu divné? Jednoho napadne: Cui bono?

PS: Zdá se, že Dominik dával na právech dobrý pozor. Ví, že u soudu bude bez toho afra na hlavě vypadat důvěryhodněji. Tak ho shodil. Ostatně k soudu pravděpodobně ani nedoje.

              

                         

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondřej Šebesta | pondělí 23.8.2021 7:00 | karma článku: 17,59 | přečteno: 597x