Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Merkelová tají hlavní důvod zvaní muslimů

V projevech vždy jenom mírně naznačí, že ekonomicky si nelze udržet vůdčí postavení v Evropě se snižujícím počtem obyvatel. Odborníci této dámě již dávno museli sdělit předpokládaný úbytek Němců, bez muslimů by totiž postupně 

 

vymíraly i jiné dříve důležité země.

My se totiž v Evropě uzákonujeme a dobře nám tak. Myslíme si, jak všestrannou demokracií vylepšíme i přírodní zákony, jenže co se příčí přírodě, musí vymřít, tak to platilo a platit bude, na tom je dokonce založena evoluce vývoje všeho živého. Křesťanské evropské státy tvořící doposud pokrok světa začínají vymírat, na druhé straně v muslimských státech vzrostl za posledních sto let počet obyvatel z 200 milionů na dnešních 1,6 miliard a za dalších 50 let se navýší jejich počet na 2,8 miliard. To je plodnost! Zatím co v Německu byla plodnost v roce 1966 na úrovni 2,53 dětí na ženu, tak za pouhých sedm let (v úvahu lze brát vliv konce války a Turků) již jen 1,54 a dnešní stav je 1,34. Aby určitá kultura nevymřela, je nutná plodnost 2,11 dítěte na ženu, jenže v celé EU je jen 1,36. Ve Francii a Anglii díky muslimům mají plodnost alespoň 1,8 a 1,6. Merkelová musela pochopit, že za jednu generaci se stane z Německa počtem obyvatel menší Itálie a za další generaci dnešní Polsko. Mít dojem, že přílivem muslimů se počet obyvatel bude úspěšně regulovat, jako tomu bylo s Turky, kterých tam je asi 2,5 milionů z celkového počtu 4 milionů muslimů, se nemusí vyplatit. Turci totiž po 1.sv. válce byli přeorientováni Atatürkem na evropský způsob života, zavedl latinku, zakázal fezy, ženy přestaly být majetkem muže, povinná školní docházka atd., s takovými muslimy se dalo daleko lépe spolupracovat, než s těmi, kteří se dnes valí na Německo.

Co je ale důvodem tak nízké plodnosti ve všech evropských státech? Je to moderní způsob vnímání demokracie. Začíná to takovými hloupostmi jako je založení dalšího, vyššího parlamentu v Bruselu, který z dlouhé chvíle vymýšlel a bude dál vymýšlet takové důležitosti, jakými jsou nepřípustně křivé okurky, jaké naopak musí mít minimální zahnutí každý banán, zákaz klasických žárovek, dotace státům bez moře až po povinný počet žen ve vedení velkých firem.  Ženy musí být zastoupeny i v tom kterém oddělení parlamentů nejen na nízké úrovni poslušných národních parlamentů, ale i na těch nejvyšších v Bruselu. Ženy ve státech s nejvyšší demokracií tak mají potřebu pracovat nejen proto, aby pomáhaly uživit rodinu nebo si vylepšily svou vlastní vyšší životní úroveň, ale dokonce se snaží budovat kariéru i za cenu odsunu přirozené touhy plodit potomky na pozdější dobu. Moderní žena plánuje jedno, maximálně dvě děti, někdy je ale již pozdě, protože se stářím snižuje její schopnost přijít do jiného stavu a tak nakonec některé nemají žádné dítě. Jenže i počet dvou dětí na ženu je zárukou vymírání společnosti, protože existuje určité procento žen s celoživotní neplodností a mizivé procento jich zemře dřív, než dojdou do plodných let. O plodnosti mužů, kteří nejsou v tomto ohledu tak důležití, je lepší se nezmiňovat, protože se snižuje k nule a důvodů může být mnoho, ale ten skutečně pravý se zatím neurčil. Pravděpodobnější je, že hlavní příčina se zná, ale z taktických důvodů se neoznamuje, protože zvyšování počtu lidí na této planetě je považováno za alarmující a tedy existenčně pro lidstvo nebezpečné. Například my jako děti jsme věděli, že varlata musí být v chladu, vlastně proto jsou mimo tělo i u zvířat. Existují ale reklamy na z bavlny pletené slipy, přitom se ví, že právě pletenina z bavlny velmi dobře drží teplo. Záleží na mužích, zda dají přednost nemoderním trenýrkám řídce tkaným ze lnu a určité šanci být plodný, nebo modernímu trendu ukazovat velikost a tvary svého nářadí za cenu snížené plodnosti.  Samozřejmě ale není přehřívání varlat tím hlavním důvodem trvalého snižování plodnosti mužů ve vyspělých státech.

Nic proti postupnému mísení ras, z genetického hlediska to má určitě pozitivnější výsledek, než když se na malém území mezi sebou kříží vlastně skoro všichni příbuzní, ale mísení velkých náboženských skupin vždy vede pouze k problémům až válečným. V našem kruhu na vysoké škole jsme měli dva Syřany a jednoho urostlého srandistu z Keni. Byli skvělí, jedli v menze všechno, modlit jsme je nikdy neviděli stejně jako oni nás a o náboženství jsme se spolu nikdy nebavili, komunisty nenáviděli stejně jako my a v roce 68 a 69 stávkovali s námi.

Dříve v křesťanských zemích se všeobecně vnímala tradice, že více dětí zajistí své rodiče ve stáří. Dnes se v těchto zemích vnímá skutečnost, že více dětí sníží životní úroveň rodiny a ve stáří nás musí zajistit stát. Křesťané i muslimové mají ve svých vírách zakotveno plodit více dětí, ale hledejte nevěřící jinde než v původních křesťanských zemích?

 To, co dokázala Čína v regulaci porodnosti, nedokáže žádná víra a je vlastně příkladem rozumného vedení, kupodivu nemoderně tvrzeno nedemokratického. Ne všechno v zájmu takzvané „demokracie“ je rozumné a svobodu posilující. Vezměme například zákaz automatů a povolení zaručeně 50-ti procentního okrádání sázejících u sázení sportek a sazek. Zákaz kouření v restauracích, který přeroste postupně v zákaz podávání alkoholu nad 30 stupňů a později v povinnost jej ředit vodou na 10 stupňů následované zákazem prodávat cukrové zákusky a limonády pod trestem pokud až zavřením restaurace. Prosím neťukejte si na čelo, toto všechno časem přijde, od toho máme dva stupně parlamentů. Státy v EU musí zkolabovat na přemíru vše kontrolujících nařízení a s pomocí „demokraticky“ smýšlejících námi zvolených poslanců nás nic jiného nečeká a jak jsem psal v úvodu, dobře nám tak.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Oldřich Šrámek | neděle 3.1.2016 18:26 | karma článku: 37,79 | přečteno: 2775x
  • Další články autora

Oldřich Šrámek

Covid

Covid-19 má u mladých lidí 99,998% možnost samovolného uzdravení (u starších je to procento 99,7%) a mnozí ani neví, že ji měli, to jsou data z CDC (Centrum pro kontrolu a prevenci je národním institutem USA pro veřejné zdraví).

22.11.2021 v 19:21 | Karma: 20,47 | Přečteno: 494x | Diskuse| Politika

Oldřich Šrámek

Covid u nás a ve světě

Jestli si někdo myslí, že naše planeta zpomalila současnou virovou nemocí výrazně růst počtu obyvatel, je na omylu. Přibylo za minulý rok 36 milionů lidí, z toho na covid zemřelo 3,79 milionů.

13.6.2021 v 16:30 | Karma: 9,51 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost

Oldřich Šrámek

Covid změní svět

Svět si nechce připustit existenci běžné pandemie a dělá takové závěry, které jej strhnou k poklesu vývoje. Dobře mu tak, svým vývojem byl až příliš namyšlený.

21.5.2021 v 5:56 | Karma: 11,67 | Přečteno: 245x | Diskuse| Ostatní

Oldřich Šrámek

Umírání i randění bude zakázáno

Návštěvy příbuzných povoleny jen v případě nezbytných potřeb a nutné péče, z toho plyne, že nepříbuzným randícím osobám je zakázáno se scházet a očkování bude napříště podmínkou pro svobodu pohybu.

28.2.2021 v 15:03 | Karma: 10,61 | Přečteno: 300x | Politika

Oldřich Šrámek

Koronavirus

Lockdown je dočasný požadavek, aby lidé zůstali doma z důvodu zabránit epidemii, jde vlastně o zákaz volného pohybu osob. Přibrzdí se ekonomika a společnost přibrzdí svůj rozvoj, lidem se dovolí jen rodinné kontakty a to vše pod

10.2.2021 v 8:41 | Karma: 15,86 | Přečteno: 379x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Poslanci znovu řeší možné odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  17:15

Přímý přenos Poslanci znovu rozhodují o možnosti odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění, což vrátil...

Distributor smrtícího alkoholu z metanolové kauzy byl podmínečně propuštěn

21. května 2024  16:36,  aktualizováno  17:05

Jiří Vacula, který v roce 2012 distribuoval otrávený metanol, byl podmíněně propuštěn na svobodu. S...

Lékaři stárnou, mladých je málo. Problém bude v diabetologii, varují odborníci

21. května 2024  16:57

Čeští lékaři stárnou. Už dnes je situace kritická u pediatrů, podle odborníků ale čekají krušné...

Británie odškodní desetitisíce pacientů s kontaminovanou krví, zaplatí miliardy

21. května 2024  16:18

Britská vláda vyplatí další odškodné desítkám tisíc lidí, kteří se kvůli kontaminované krvi v...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1010x
Sem tam jsou některé skutečnosti v rozporu se selským rozumem a je dobré hledat někoho, kdo má stejný názor.

Seznam rubrik