Běloši všech zemí, spojte se!

Nebo se alespoň množte, jinak s námi bude v roce 2050 ámen a za dalších padesát let bychom tu již nemuseli být. Nechci tu psát žádný katastrofický scénář, jen jsem si dal dohromady všeobecně známá fakta a uvažuji.

V roce 1000 prý na Zemi žilo asi 300 milonů lidí, nedávno jsme překročili hranici 7 miliard. Z toho je 2,1 miliardy křesťanů, 1,5 miliardy vyznává islám a necelá miliarda hinduismus. V 37 státech představují věřící muslimové nadpoloviční většinu.

V roce 2050 má být na světě něco málo přes miliardu obyvatel bílé pleti, ale téměř 8 miliard ostatních. V USA prý bude poměr bílých a barevných 1:1 a pravoslavné Rusko bude většinově muslimským státem. Za posledních 15 let tam počet muslimů stoupl o 40% (údaj z r. 2007). Miliony Číňanů míří na Sibiř a odtud dále na západ. Muslimové v Austrálii vykřikují "Austrálie bude jednou naše" a odmítají respektovat tamní zákony. V Německu žijí 4 miliony Turků a 17% Němců má přistěhovalecký původ.

Schengenský prostor, svoboda bez odpovědnosti, práva bez povinností, partajdemokracie a multikulturní politika jsou jedněmi ze zdrojů značných problémů všech států EU s imigranty. Korektní politika vydávající vlastenectví a národ za cosi nepřístojného a tvrdící, že majorita se musí naučit žít s minoritou (!) už nevyvolává úsměv na rtech, ale nutí lidi zatínat pěsti.

Některé ekologické a klimatologické teorie předpovídají, že změny počasí způsobí v řadě zemí Afriky katastrofální neúrody a neobyvatelnost mnoha již dnes nehostinného obrovského území. Hlad, hladomor, nedostatek vody a války uvedou celé národy Afriky do pohybu, miliony lidí budou hledat obživu v úrodných zemích, Evropu nevyjímaje.

Uvážíme-li, že v zemích tzv. třetího světa porodí každá žena v průměru 3 až 8 dětí a v zemích OECD 1 až 2 děti, jeví se mi budoucnost západní civilizace, mírně řečeno pochmurně.

Budeme se těmto reálným problémům bránit? Jak a čím? Je ještě brzo, nebo již pozdě?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Oldřich Slováček | středa 9.11.2011 8:00 | karma článku: 32,65 | přečteno: 2797x