Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vraždění dětí coby cynický podvod

Virtuální realita, kterou nám každičký den předhazují média v naší informační společnosti, také každý den dosahuje nového dna své vlastní páchnoucí bažiny. Nejnovějším případem, kdy byl na politickou objednávku vytvořen dech beroucí zločin, je případ střelby ve škole v Sandy Hook ve státě Connecticut.  Tento cynický výmysl je o to horší, že útok na city je tentokrát veden přes malé děti. Jaký zločin může být horší než vraždění neviňátek.

VŠAK JÁ JIM TO UKÁŽU, JAK UMÍM TRPĚT

První zvláštní informací, která se v souvislosti s touto střelbou objevila je velmi podivné spojení s dřívějším případem masové střelby v kině v červenci 2012 ve státě Colorado, na premiéře filmu Temný rytíř povstal.  Otec coloradského střelce Jamese Holmese, Robert Holmes, je vědeckým pracovníkem v kreditní společnosti FICO, který se ve svém výzkumu zabývá ochranou před podvody. Robert Holmes byl již dříve požádán, aby svědčil před americkým senátem v případu celosvětové aféry s manipulací mezibankovními sazbami LIBOR. O této záležitosti zlehka informovala i naše média. Skandál primárně spočívá v odhalení, že přední manažeři hlavních světových bank (kteří byli nominování Britskou bankovní asociací do komise stanovující každý den úroveň této základní úrokové sazby) vědomě manipulovali s výší tohoto základního parametru úročení a tím ovlivňovali celosvětové finanční operace v celkové hodnotě okolo 800 triliónů dolarů. No a v tomto skandálu má před US senátem svědčit i otec střelce z Connecticutu Adama Lanzy, Peter Lanza, který byl daňovým ředitelem společnosti General Electric, tedy jedné z největších světových korporací, která mimochodem v loňském fiskálním roce nezaplatila z hrubého zisku 14,2 miliardy dolarů ani dolar daní. (http://beforeitsnews.com/economics-and-politics/2012/12/2-mass-shootings-connected-to-libor-2447738.html )

To ale není vše. Ne internet unikly hrubé, nesestříhané záběry z promluvy „otce jedné z obětí“ malé nebohé Emilie Parker, Roberta Parkera. Tento zdrcený rodič přistoupil rozesmátý k mikrofonu, následně se několikrát zhluboka nadechl, při těchto nádeších jeho obličej postupně nabíral trpící výraz a posléze ze sebe dostal chvějícím se hlasem člověka, který stěží zadržuje pláč, emotivní poselství , ve kterém vzpomněl svou mrtvou dceru, zmínil nelehký úděl rodiny střelce. Prostě velice kvalitní herecký výkon (http://www.youtube.com/watch?v=oMINqFGNr-w). Kdo má zájem, najde na internetu řadu dalších důkazů, že celý masakr je výmysl jako např. disproporce mezi reportáží CBS, která hovoří o stovkách výstřelů, a interview dětí ze školy Sandy Hook, které na dotaz zda před tím, než přijela policie a záchranáři, slyšely nějaké výstřely, hovořily o několika zvucích, jako když někdo kope do dveří, některé nekrology byly na Facebooku k vidění několik dnů před masakrem ap….

Proč by, probůh, měl mít někdo zájem na vyrobení falešného masakru? Je potřeba si uvědomit, že již po střelbě v coloradském kině zesílila kampaň proti jedné ze základních svobod občanů Spojených států, právu vlastnit a nosit zbraň a bránit se zbraní v ruce svůj život, zdraví a majetek. Právu, zaručenému druhým dodatkem americké Ústavy.  Prezident Obama, který již dříve kritizoval americkou Ústavu jako nedokonalý, překonaný, 200 let starý dokument, se hned na své tiskové konferenci k tomuto „zločinu“, během níž předvedl podobný herecký výkon jako falešný tatíček (i slzičku zamáčknul), neopomněl zmínit o nutnosti zesílení zákonných opatření, aby účinněji ochránili budoucnost národa – děti.

Globální oligarchie před přechodem k totalitní vládě chce připravit občany USA o možnost aktivně bránit svou svobodu tím, že postaví držení zbraní mimo zákon. Hlavní argumenty zastánců odzbrojení jsou, jako vždy v případech likvidace svobod, falešné. Držení zbraní prý zvyšuje kriminalitu a počet občanů násilně usmrcených střelnou zbraní je neúnosný. Příčina smrti násilným použitím palné zbraně je v amerických statistikách až na 8. místě a pro zajímavost tento počet obětí je třetinový ve srovnání se smrtí na následky vedlejších účinků po požití předepsaných léků, téměř třetinový ve srovnání s počtem obětí chybně stanovených diagnóz lékaři, dále je na téže úrovni jako počet zemřelých při operačních zákrocích či z důvodu použití nevhodných léčebných procedur.  Zdravotnictví je tedy mnohem vražednějším faktorem (minimálně 8x) než dostupnost palných zbraní.

V Austrálii je od doby, kdy se držení zbraní podařilo postavit mimo zákon, statistika neúprosná:

-          Počet ozbrojených loupeží vzrostl o 69%

-          Napadení se zbraní vzrostlo o 28%

-          Vraždy palnou zbraní vzrostly o 19%        a rozšířil se nový fenomén:

-          Ozbrojený vpád do domu

(Více v tomto dokumentu http://www.youtube.com/watch?v=7TdgAgN4ys0 )

Zbavení občanů USA práva nosit a držet zbraně je další kolečko salámu v již odstraněné řadě občanských práv, které je na řadě, aby bylo odřezáno. Autoři americké ústavy pojali toto právo jako jednu z pojistek proti tomu, aby se americká republika nemohla změnit v tyranii. Ozbrojený občan je svobodný občan. Ve Švýcarsku má každý dospělý muž doma samopal (všeobecná branná povinnost), který v případě nutnosti smí použít i pro osobní ochranu. Vlezli byste se zlými úmysly k někomu do bytu, když víte, že má doma útočnou automatickou palnou zbraň a umí s ní zacházet?

 

Člověk by si mohl říct: Co je nám po tom, co se děje v Americe, jenomže vše, co se za Atlantikem odehraje má a bude mít veliký vliv i na život u nás. Naši politici neudělali tu chybu, že by nám  počátkem 90. let nadělili ústavu pro svobodné občany, ale přesto dnes nežijeme v diktatuře, pouze k ní s celým západním světem pomalu směřujeme. A tento proces má kořeny právě ve Spojených státech. Držím občanům USA palce, aby nakonec v silových strukturách státu, zejména Pentagonu, zvítězilo vlastenectví a úcta ke svobodě, došlo k zastavení plíživého postupu tyranie a k obnovení původních občanských práv a svobod.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | středa 26.12.2012 10:44 | karma článku: 25,72 | přečteno: 2223x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Mluvit se bude o jednotě i Ukrajině. Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu

15. května 2024  22:42

Ruský prezident Vladimir Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu. Sejde se mimo jiné se svým...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik