Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ŤOP 09: Waterloo po česku.

Co má společného Waterloo a letošní povodně v Čechách? Napoleon měl u Waterloo papírovou převahu nad svým protivníkem a kdyby vyhrál, světové dějiny by vypadaly jinak. Kdyby… Došlo k tomu, že vydatně zapršelo a Napoleonovo těžké dělostřelectvo v rozměklém terénu zapadlo až po nápravy. Terén byl ale rozměklý přesně tolik, aby to nijak nepřekáželo Wellingtonovu lehkému dělostřelectvu.  A výsledek všichni známe. Jsou tací, kteří tento déšť považují za akt Boží prozřetelnosti, zabránivší Uzurpátorovi v ovládnutí Evropy.

MY NIC MY MUZIKANTI, TO VŠECHNO VON

Strana největších škůdců českého národa ŤOP09 provedla palácový puč v Praze a už se třásla na to, jak po nejbližších volbách spolu s ČSSD ovládne naši politickou scénu. Odvolali primátora Svobodu a začali provádět čistku na Magistrátě hlavního města Prahy. Mezi vyčištěnými byl i kompetentní šéf krizového odboru. A vydatně zapršelo. A začal cirkus. Protipovodňové zábrany se budují se značnými zpožděními, dodávají se špatné  díly, koordinace mezi městskými částmi nefunguje. A jako by všechny ty zmatky nestačily, duo Hudeček & Vávra (nový zastupující primátor a jeho náměstek, oba za ŤOP09) nastoupí před tisk s vražednými pohledy a obviní z chaosu exprimátora Svobodu (který už je ale více než týden bez jakýchkoli pravomocí), že jim nepředal kontakty na krizové štáby. A protože městské části jsou mnohde v rukou ODS, tak nádavkem obviní starosty, že si „…navíc pletou magistrátní krizový štáb s předvolebním mítinkem pro komunální a parlamentní volby“. Myslel jsem, že krizový štáb zasedá mimo zraky veřejnosti, ale asi jsem se mýlil.

Místo sebe nyní nechám promluvit vox populi neboli pár reakcí diskutujících pod inkriminovaným článkem (http://zpravy.idnes.cz/politici-se-hadaji-kdo-muze-za-zmatky-dst-/domaci.aspx?c=A130603_092435_praha-zpravy_jw), protože zcela výjimečně je ulice docela v obraze:

„Jasně, máme viníka. Hacker Svoboda. Havarijní plán pro případ povodní smázl ze serveru a ze všech lokálních radnic. Kdyby blbost nadnášela ..... že páni TOPáci ...“

„No jasně, ten seznam kontaktů je tak děsně tajný, že existuje jen v jediném vyhotovení. To leží zamčené v trezoru a jediné tři klíče vlastní bývalý primátor Prahy, prezident republiky a Bůh! Dělají si z nás snad ti diletanti srandu nebo co?!“

„Jo tak nenechal jim kontakty? To je výmluva imbecila z prvního stupně ZŠ.Oni na ten Magistrát přišli minulej týden poprvé, zřejmě. Evidentně pro samý podrazy a pletichaření neměli čas se podívat, že už skoro týden leje…“

„A pravdoláskaři na Aktuálně už plivou (Jan Urban: "Za všechno může Svobodova ODS, protože v roce 2002 byla povodeň až v Karlíně")Prostě být primátorem, všechno je špatně. Nebýt primátorem, zase všechno špatně. Jediný, kdo dělá vše dobře, je naše milovaná TOP09.“

„To čučím - primátor má u sebe diář s telefonama a když ho neodevzdá, tak je Praha na hrnci. To je jak v románech pro děti.“

A já k tomu dodávám: Dej blbci dostatek času a zničí se sám.

Tak si to zhrňme: ŤOP09 je stranou, ve které pankáč předseda, coby ministr zahraničních věcí, když nedělá ČR ostudu svým usínáním při oficiálních příležitostech a to i v mezinárodním měřítku, tak dělá vše proto, aby zhatil jakoukoli velkou zakázku pro český průmysl ve prospěch německého (viz: http://moucka.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=336044&bk=64208), místopředsedou strany je chemik samostudiem přeškolený na účetního, který na ministerstvu financí systematicky ničí českou ekonomiku nesmyslnými makroekonomickými opatřeními, raketovým tempem zadlužuje český stát a díky svému finančnímu gestapu (odbor finanční kontroly) drží za koule celou českou politickou třídu, která kvůli tomu musí skákat, jak on píská. A on píská výhradně ve svůj prospěch. Ministr zdravotnictví za tutéž stranu zase zcela v souladu s konzervativními tradicemi lobuje za schválení potratových pilulek, což je „lék“ vraždící nenarozené děti. No a teď tady máme Hudečka, naši novou celebritu. Mladý, dynamický, flexibilní, nadějný, všehoschopný, který spolu se svým náměstkem Vávrou nezvládá krizové řízení povodňové situace a to přesto, že byl Svobodovým námětkem, takže by měl mít o krizových plánech absolutní přehled. Kromě toho byla strana superaktivní při prosazování fotovoltaického tunelu, při schvalování církevních restitucí a při uznání narkomafiánského státu Kosovo. Prostě ať hledám jak hledám, nedokážu najít nic, co by tato partaj vykonala dobrého pro naši vlast a naše lidi.

Skoro se mi chce říci, že letošní povodně, stejně jako ten déšť u Waterloo jsou Božím zásahem. Na praktickém příkladu ukázaly Pražanům i celému národu, jak neschopná a škodlivá tato strana je. Příští rok jsou volby, budeme mít možnost jim to spočítat i s úroky. Doufám, že kromě presstitutek z Bakalových a německých, česky psaných médií, katolických buzen a umělců v rolích knížecích lokajů, je nebude volit žádný soudný občan tohoto státu.

A tak si dovolím poslední citaci hlasu ulice: „Sedněte na raft a odplujte, tragitopíci.“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | úterý 4.6.2013 16:48 | karma článku: 38,08 | přečteno: 2045x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik