Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Smilník Dominik možná nevinen

Takže co je nového u bývalého šéfa MMF Dominiqua Strausse Kahna (DSK).  Pokojská prý mění výpovědi a zdá se, že lže. Forenzní důkazy prý sice potvrdily, že spolu měli intimní styk, ale přítomnost spermatu na oblečení údajně znásilněné Nafissatou Diallo bych jako důkaz v dnešní době bral velmi s rezervou, protože tam mohlo být dopraveno i uměle.  Celá kausa nemá pravděpodobně pro českého čtenáře bezprostřední naléhavost, ale je zajímavé studovat, jaké rysy má taková pravděpodobně vykonstruovaná kausa světového formátu. Máme jich u nás taky pár. Provinčního formátu.

Nafissatou Diallo z Ghany. No nedali byste si říct?Zdroj: Ghananation.com

Zajímavou souvislostí je, že se tyto zprávy objevují již třetí den po zveřejnění informace, že do čela MMF byla zvolena dosavadní ministryně financí Francie Christine Lagarde tedy v době, kdy DSK již nemůže požadovat návrat na svůj předchozí post, neboť ten je již obsazen.  O tomto případu jsem informoval okamžitě po jeho objevení se v médiích a mou velmi bezprostřední reakcí bylo, že se jedná o boudu, která jej má smést z postu předsedy MMF a zkomplikovat jeho prezidentskou kandidaturu proti Sarkozymu.

http://moucka.blog.idnes.cz/c/191729/Tentokrat-se-budu-smaaaat-jaaaaa.html

Jaká zvláštní fakta se tedy v průběhu případu objevila:

-          Sám DSK se cca měsíc před údajným znásilněním zmínil, že by mohl být obviněn ze znásilnění

-          Již před třemi lety se odehrál v Pittsburghu během zasedání G20 na panském záchodku incident, kdy DSK pohrozil Sarkozymu, že jestli jej jeho hoši nepřestanou pomlouvat, požene jej k soudu

-          Přičinlivý Francouzsko – kanadský student, který je aktivistou Sarkozyho UMP twittoval informaci o zatčení DSK ještě dříve než o tom informovala média

-          Podle průzkumu 57% Francouzů je přesvědčeno, že je DSK obětí spiknutí

-          Z velmi slabého zdroje mám neověřenou informaci, že krásná Guinejčanka je náhle nějak při penězích, ale tento bod berme s rezervou.

Média tedy přímo směrují veřejné mínění, a 15. května to byla i má první domněnka, že za diskreditací DSK stojí v prvé řadě prťavý Sarka-Farka. Jakmile, ale začneme celý případ studovat blíže, objevíme i jiné motivy a jiné směry odkud by mohl vítr vát.

DSK se v čele MMF projevil jako schopný manažer, choval se velmi autonomně, za svého zástupce si zvolil Číňana. Kromě jeho socialistického přesvědčení masivně sanovat ekonomiky v potížích se stal také zastáncem toho, aby byl hyperinflační dolar (FED má pro toto nezřízené tisknutí peněz eufemistické označení „kvantitativní uvolňování“) vytěsněn z ekonomik světa coby rezervní měna.  Američané tímto způsobem znehodnocují svůj dluh, dělají tedy to, co je odepřeno Řekům uvězněným v Europasti. Eliminace dolaru coby světové rezervní měny by byl pro americkou ekonomiku jednoznačně negativní.

Abychom si uvědomili, jak o těchto věcech není radno žertovat, žil byl v jedné zemi Středního Východu jeden diktátor. Země patří do zemí OPEC a tento diktátor se jednoho dne rozhodl, že už nebude ropu prodávat za dolary, ale za Eura a že převede všechny své měnové rezervy z dolaru na Euro. Psal se rok 2002, kdy ho tato zhoubná myšlenka napadla a hned ji začal realizovat. Jmenoval se Saddám Husajn a v roce 2003 byl po intenzivní, a nutno říct že lživé, propagandistické kampani v celém západním světě o jeho zásobách chemických a biologických zbraní, napaden armádami Spojených států a Spojeného království, svržen, dopaden, souzen a usmrcen. Stejně dopadli jeho synové, jejichž mrtvoly nám ovšem neútlocitný Jirka W. Křoví ukázal. Přesně podle Machiavelliho Vladaře: Nenech naživu potenciální mstitele. Když zabít, tak celou famílii. Zazvonil zvonec a pohádky je konec.

Jestliže (mimo jiné) stojí za dolar coby celosvětovou rezervní měnu válčit, stojí za něj taky umisťovat sperma na něčí šaty a křivě obviňovat. A Sarky se taky přiživil, jeho onehdy padající preference jsou na vzestupu. Jak jsem již jednou někde napsal. Mocní tohoto světa nikdy nesledují jen jeden cíl a maďarský přivandrovalec již prokázal loajalitu, zatímco DSK by mohl dělat problémy.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 1.7.2011 15:39 | karma článku: 14,20 | přečteno: 1278x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:54

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl ve čtvrtek terčem atentátu, je...

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik