Připravuje se ústavní puč?

Text, který následuje mi přišel e mailem, takže to znamená, že se může jednat o naprostou dezinformaci, ale taky nemusí. Cestičky toků informací mohou být nevyzpytatelné. Jako člověku pravicově orientovanému, který se skřípěním zubů volil Zemana, aby se na Hrad nedostal levičácký elitář Schwarzenberg, se mi to nezveřejňuje s lehkým srdcem, přestože současnou vládní koalici nepovažuji za pravicovou vládu, ale korporátně fašistické loutkové divadlo. A fašismus je levicová ideologie. Každopádně, to co se od voleb děje, zejména ve zdecimovaném pravdoláskařském táboře (ty vzteklé a sprosté výlevy Hřebejka, Krause a dalších, jsou prostě balzám na duši), dokazuje, že těmto elitářům jde o všechno možné jen ne o demokracii (přestože tohle slovo už je absolutně zprofanované a vyprázdněné). Přemýšlel jsem, co s tím a nakonec jsem se rozhodl, že nejjednodušší bude to prostě zveřejnit. Když to není pravda, nic se neděje. Pokud je ale následující text pravdivý, znamená to dvě věci. 1. Zeman tedy nakonec není "jejich" (rozuměj oligarchie) kůň, což by bylo překvapivé. 2. musíme být velmi ostražití  a eventuální masovou akcí překazit případný pokus o mocenský převrat.

Jinými slovy: berme to s rezervou, ale buďme ostražití.

 

Text e mailu:

POZOR,,VŠICHNI ČTĚTE !!!!!

Toto mi přišlo e-mailem:
POZOR!!!!!!!!!!!!

Podle tajných služeb nejmenované země jsou zaznamenány telefonní hovory a lokální odposlechy, kde Petr Nečas jednal o možnostech vyčlenění několika desítek milionů korun na rozsáhlou kampaň proti levici a prezidentu Zemanovi, zvolenému 2 700 000 obyvateli Česka.

Úkolem je najmout skupinu lidí, která by vypracovala strategický plán, který bude ovlivňovat studenty a vyvolávat protestní demonstrace proti Miloši Zemanovi.

BIS dostala za úkol najít v minulosti pana Zemana něco, co se bude hodit jako argument pro svržení prezidenta ještě před přísahou, proto je v historii přísaha nařízena až za nejdelší dobu po měsíci, aby ODS a TOP09 měly čas zpracovat davy fanatiků a zklamaných voličů.

Demonstrace mají být doprovázeny aktivní a intenzivní kampaní v médiích o tom, že Zeman směřuje do Moskvy, o hrozbě socialismu a zvýšenému vlivu komunistů.

Pozor na akce na vysokých školách. BIS dostala úkol zpracovat cca 100 studentů k tomu, aby aktivně působili v tomto duchu na fakultách.

Tohle není výmysl, to je spiknutí TOP09 a ODS proti demokracii v České republice!

Akce se má napojit na demonstrace proti člence KSČM v krajském zastupitelstvu.

ODS aTOP09 je vážně ohrožena, pokud prezidentem bude Zeman, protože ten se chystá podpořit došetření trestných činů ministerských úředníků za TOP09 a ODS při defraudaci dotací z EU!

Pokud totiž padne vláda ODS a TOP09 což hrozí, pak policie začne znovu otevírat kauzy CASA, Opencard, Promopro, IZPI a řada členů ODS a TOP09 a současných špiček vlády, bude zatčena a vyšetřována nejen ze strany Česka, ale také za četné a rozsáhlé podvody v čerpání dotací přes fiktivní podvodné firmy kolem TOP09 a ODS, které tahaly z EU miliardy korun na dotacích na neexistující projekty.

Připravte se na masivní kampaň a poslední pokus české pravice o svržení prezidenta Miloše Zemana!

Tyto informace jsou ze zdrojů organizací, působících mimo ČR, které mají za úkol sledovat rizika a ohrožení demokracie ve státech EU a jsou naprosto pravdivé!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | čtvrtek 31.1.2013 11:28 | karma článku: 26,21 | přečteno: 2061x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88