Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Slečna Gajdošová a páni Dvoťák, Pilný, Kavka, Petrov. Ďakujem za skvelé príspevky, poriadne som sa teraz nasmial. Máte odo mňa karmu za celé vlákno. P.S.: Nezabudnite, že nepriateľ (dosaďte si tam ľubovoľne EU, Rómovia, Bilderberg, KS, pravdoláskári, ....) nikdy nespia a puču je treba zabrániť všetkými možnými prostriedkami! ;-)

6 0
možnosti
MK

Nespí. Dušan Streit už také vyrazil dnes do boje;-D

7 0
možnosti
Foto

M35i95l15a71n 53K91a67s86l

31. 1. 2013 13:23

fascinují mě lidé, kteří berou vážně hoaxy Rv

5 1
možnosti
Foto

M72i13l55a22n 62K68a47s46l

31. 1. 2013 13:28

taky se mi líbí, jak to vyšlo hned vedle paní Bostlové ;-D jako by platilo "vrána k vráně sedá" ;-D

5 1
možnosti
Foto

ta mailová adress byla pravděpodobně  fantasmagorie@gmail.com ;-D

3 2
možnosti
FP

Ááá, další bouřlivý poplašňák, klausofil Moučka!....Z jaké adresy k vám přiletěl onen výstražný mail, proč neprozradíte občanům-čtenářům?:-)

Zatím p.Moučko jste jediný v tomto plašák. Jen až potvrdí další, podobné agenturní zdroje, typu Hermánek, Vokšay, Matějka, Paulczyňski nebo důvěrník Šesták a další, pak vyhlásíme pohotovost.

9 2
možnosti
PD

"Tyto informace jsou ze zdrojů organizací, působících mimo ČR, které mají za úkol sledovat rizika a ohrožení demokracie ve státech EU a jsou naprosto pravdivé!

;-D;-D;-D

6 2
možnosti
Foto

P56e39t84r 68K73r88á96l

31. 1. 2013 12:35

Tak nejdřív mi Bostlová vyrazí dech šokující infiltrací zednářský lože do struktur katolický církve a hned na to se dozvim, že Kalousek s Nečasem chystají puč. V kombinaci s Hájkovým veledílem, do kterýho občas nakoukávam, se na mě hrne vražedný množství informací. Teď už tu chybějš jen kryptofašistický Eskymáci a Rosenkruciáni. No nic. Já to pošlu devíti lidem, abych neměl rok smůlu a budu se těšit na další šokující zprávy. ;-D

9 0
možnosti

Kryptofašistický eskymáci ;-DR^

5 0
možnosti
Foto

No nazdar. Zlatá Bostlová. ;-)

5 0
možnosti
PD

Ok, pan Moučka použil metodu kritického rozumu a dospěl k pravděpodobně správnému závěru. Já si jen přeji, aby i další měli schopnost rozpoznávat hoaxy a nevěřili všemu, co jim přijde poštou (paní Faltisová např.).

5 0
možnosti
MK

No, a teď se toho chytne Vokšay se Streitem a bude na blozích zase veselo

7 0
možnosti
JM

Všem moudrým diskutérům, kteří mně upozorňují, že jsem naletěl na podvod, skočil na špek apod. Na začátku textu naprosto vážně uvádím, že se pravděpodobně jedná o dezinformaci. Takže všem  minulým a budoucím chytrákům připomenu dialog Jana Wericha a Miroslava Horníčka: Co třeba takový Noe! Jak šel a postavil loď na kopci.

- No ovšem (cha cha), když loď, tak jedině na kopci.

- Inu všichni moudří se mu tenkrát smáli....

1 2
možnosti
BT

jenže milý pane Noe měl velmi vědoucího našeptávače, Noe jen plnil úkoly které mu byly přikázány,

doufejme že netvrdíte že váš našeptávač je stejného ranku ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik