Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pokrytecké ohlupování

„Esli chceš aby sa o tobě mluvilo, oběs sa“, valašské přísloví                                                            "Vládnoucí třída má školy a tisk pod palcem. To umožňuje hýbat pocity davů." , Albert  Einstein    

Zdroj: ČTK

Obvykle takovéto události nechávám bez povšimnutí. Tato, svým významem pidiudálost, je ale krásně ilustrativní, proto jsem se rozhodl napsat o ní pár řádků. Slovenský cyklista světové úrovně Peter Sagan s uličnickým výrazem ve tváři štípl hostesku do zadnice, když stál na stupních vítězů v závodu okolo Vlámska, což je holandsky mluvící polovina Belgie. Politicky korektní média hned spustila šokované komentáře o sexismu a že takhle tedy ne. A ač televizi nesleduji, jsem si jist, že v hlavním vysílacím čase vystoupila nějaká ta odbornice z gender studies a objasnila nám behaviorální stereotypy, které k takovému chování ta mužská prasata vedou. Asi jako když odborníci přes další vysoce exaktní disciplinu – psychologii – vysvětlují helsinský syndrom, když někoho unesou.

No pojďme si to trochu rozebrat. Hostesky byly na akci najaty organizátorem závodu coby dekorace, které tu podrží, tamhle zapózují, je to tak? Škaredá, tlustá holčina s vyrážkou, mastnými vlasy a celulitidou by takovou práci asi nedostala, pravda? Takže již samotné důvody jejich angažování jsou v duchu téhle přiblblé ideologie sexistické, že jo? Holky za to, aby byly dekoracemi braly peníze, není-liž pravda? Nutil je někdo, aby se angažovaly za peníze v takto „ponižující“ roli? Myslím, že ne. Utrpěla postižená dorota nějakou zoufalou újmu na své pověsti, takže už ji v životě nikdo ze slušné společnosti nezaměstná? Vzhledem k tomu, že v okamžiku, kdy ji  Peter štípnul, tak se zrovna plazila po vítězi etapy, líbala ho na tvář, drcala do něj poprsím (nebo teda ehm tou oblastí, kde mají ženy obvykle prsa) a vůbec vykonávala své dekorativní povinnosti velmi kontaktním způsobem, takže její pověst nijak utrpět ani nemohla. Způsobil jí Petrův zájem o její pozadí nějaké zranění nebo nevratné tvarové změny, které by v budoucnu zabránily, aby mohla být zase placená dekorace? Pochybuju. Vadilo jí, že ji Peter štípnul? No tak ho měla na kamery lísknout po papuli a bylo to. Naopak. Je možné, že díky jeho útoku na její zřejmě pohledné hýždě se jí dostane zvýšené publicity, díky níž se jí v budoucnosti budou snáze získávat další kšefty  a kdo ví, třeba to jednou dotáhne i na manažerku živých dekorací.

Znáte to. Svět celezblit je o tom, že se o nich musí mluvit, jinak jsou mrtvé. Proto tu vyklouzne bradavka z výstřihu, tam zase při vystupování z auta probleskne esteticky zastřižené pubické ochlupení z minisukně naostro. A hned je postaráno. Nevím, jestli Peter Sagan ocenil slečnin zadeček s těmito úmysly a nebo prostě realizoval okamžitý nápad, ale každopádně nikdo nebyl zraněn ani usmrcen a celá záležitost je jen hýkání pokrytců nad zkažeností našeho světa. Zvláštní je, že obnažování během gay pochodů není médii doprovázeno podobnými zhrozenými komentáři a že pohádky o dvou princích, kteří jestli neumřeli, tak spolu žijí dodnes, které jsou v současnosti v západních zemích šířeny mezi dětmi vzdělávacími a výchovnými institucemi, takže je jen otázkou času, kdy nějaký ten Šípkový Růženek dorazí i k nám, připadají těm samým médiím úplně normální a v pořádku.

Ocenil bych, kdyby nás místo pseudoudálostí média informovala o tom, jak je celá Evropa na nohou, jak se stávkuje v Polsku, že v Itálii vyhrála volby s 25% hlasů strana 5 hvězd, která, zdá se, není podporována mezinárodní oligarchií a drsně vystupuje proti zájmům korporací, že v Bulharsku vůbec nejde o ceny elektřiny, ale že Bulhaři požadují změnu politického systému, že v Řecku si vláda musela najmout žoldnéře z Blackwater proti svému vlastnímu lidu, protože přestala důvěřovat vlastní armádě a policii. Nic z toho nám ale neříkají, protože se politická třída bojí. Bojí se, že se i my naštveme a vykonáme další defenestraci na těch, které jsme pověřili správou společných věcí a oni místo toho kradou a zaprodávají naši zem cizím zájmům. Proto nám cpou pod nos štípanec do zadku a pokrytecky z toho dělají morální problém. Abychom nepřemýšleli o skutečných morálních otázkách. Protože to by byl začátek jejich konce.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | úterý 2.4.2013 19:08 | karma článku: 25,64 | přečteno: 808x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

„Podívejte, vychází Země!“ Fotografie z Apolla 8 změnila lidstvu pohled na svět

15. května 2024

Seriál Země jako nádherné a životem překypující umělecké dílo uprostřed nicoty. Přesně tak zachytili naši...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik