Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Podpořme Zemana! Volme pro naši vlast!

Prosím každého občana České republiky, pro něhož ještě slovo vlastenectví má v sobě stále svůj étos, aby, i když se z jakéhokoli důvodu nezúčastnil prvního kola přímé volby prezidenta republiky, aby si uvědomil vážnost situace a šel k volbám ve druhém kole zvrátit nebezpečí, do něhož se naše země řítí. Odložme falešná a překonaná dělení na levici a pravici, která slouží primárně těm, kdo tahají zpoza scény za provázky. Já jsem se voleb prezidenta zúčastnit nechtěl, protože jsem odmítal svým hlasem legalizovat tuto komedii, ale po vyhlášení výsledků prvního kola jsem změnil názor. Svůj hlas dám Miloši Zemanovi.

Nechci za hlavu státu elitáře jménem KARL VON SCHWARZENBERG který

- NEUDĚLAL pro naši vlast doslova NIC DOBRÉHO. NIKDY!

- v případě zvolení bude důsledně prosazovat CIZÍ ZÁJMY. Tak jako je prosazoval dosud.

- napomáhal protlačit skrz legislativní proces CÍRKEVNÍ RESTITUCE

- je členem tajných spolků, které konspirují PROTI SVOBODĚ A DEMOKRACII svým usilováním o globální vládu

- bude-li zvolen, hrozí rizikem masového PROLOMENÍ BENEŠOVÝCH DEKRETŮ a vedle církevních restitucí budeme platit miliardy odškodného sudetským Němcům, z nichž mnozí napomohli rozbití První republiky a aktivně stáli po boku nacistů za šestileté okupace, která si vyžádala 300.000 životů našich spoluobčanů a uvrhla naši zem na dlouhých 41 let do totalitního východního bloku.

- dokončí to, co Havel nezvládl: přeměnu České republiky v nový protektorát Böhmen und Mähren

- je potomkem rodiny, která za protektorátu využívala po dohodě s nacisty otrockou pracovní sílu vězňů koncentračního tábora v Letech u Plzně

- je podporován německými vlastníky médii  i svými médii, vlastněnými společně s podivně vytvořeným miliardářem Bakalou (Hospodářské noviny, Respekt)

- nebude schopen zadržet zrychlující se tělesné a duševní chátrání. Nyní je mu 75 let a za 5 let to bude 80

- usne při vlastním novoročním projevu

Nenechme se mýlit, že jej podporují populární osobnosti, umělci. Většina umělců v každé epoše prodávala svůj talent za mrzký peníz komukoli, kdo otevřel svou naditou šrajtofli. Ti, kteří tak nečinili, spalováni touhou tvořit, umírali většinou předčasně v chudobě hlady či zdeptáni chorobami, protože, často nepochopeni, předešli svou dobu. Ti, kteří se prodávali jsou dnes zapomenuti, ti kteří posouvali svým dílem umění kupředu, zůstali nesmrtelní.

Nenechme se mýlit, že jej prosazují média. Jsou vlastněna těmi samými zahraničními a domácími strukturami, které jej chtějí na Hradě, aby prosazoval jejich zájmy, nikoli zájmy nás, občanů České republiky.

"Ti kteří hlasují, nerozhodují o ničem. Ti, kteří počítají hlasy, o všem!" J. V. Stalin        

Chtěl bych předeslat, že neznám nikoho, kdo by volil von Schwarzenberga, přesto je po prvním kole těsně druhý s, pro Zemana, velmi nepříznivou konstelací voličských táborů vyřazených kandidátů. Není na škodu upozornit, že v Srbsku se letos také uskutečnily prezidentské volby, které byly, jak jinak, mezinárodně sledované. V prvním kole se zaregistrovalo 7.026.579 voličů z celkového počtu 7.120.666 občanů z roku 2011. Neboli v Srbsku prakticky nemají děti a mládež mladších 18ti let. První kolo vyhrál proevropský kandidát Boris Tadič, ale počet registrovaných voličů byl pro mnohé zarážející. V druhém kole počet registrovaných voličů klesl na rozumnějších 6,8 miliónů a vyhrál dle médií takzvaný (fujtajblový) nacionalista Tomislav Nikolič (což je označení pro každého, kdo se orientuje na prosazování národních zájmů) a to s výrazným náskokem 16%. Pikantní je, že vedení Evropské Unie v čele s Hermanem a Emmanuelem zveřejnilo na Internetu blahopřání Tadičovi 3 hodiny před oficiálním vyhlášením výsledků. Byli si jeho vítězstvím nějak zatraceně jisti.

Nedělám si iluze, že by se síly, které mají zájem na zvolení Schwarzenberga prezidentem, štítily zfalšovat ve svůj prospěch jakékoli volební výsledky kdekoli na světě. Princip dvoudenních voleb, kdy ani předseda volební komise nesmí mít klíče od volební místnosti, ale majitel objektu, ve kterém se volební místnost nachází, je má, přímo vybízí, aby nám někdo pomocí zpravodajských metod určil, kdo má být zvolen. Urna si tam hoví cca 10 hodin jen přelepená hloupou papírovou páskou bez pečetí, jen s razítky. Vliv případné manipulace s hlasy ve prospěch von Schwarzenberga můžeme eliminovat jen dostatečně vysokým počtem odevzdaných hlasů pro Miloše Zemana,  aby rozdíl odevzdaných hlasů oproti druhému byl co nejvyšší.  Jakkoli je Zeman jen to méně špatné řešení, je alespoň určitá malá naděje, že bude z titulu svých omezených pravomocí hájit zájmy Čechů, Moravanů a Slezanů. Strašně bych si přál, aby v blízké budoucnosti nezůstalo jen u otázky "Kde domov můj?", ale aby co nejdéle platila i odpověď v posledním verši naší hymny: Země česká, domov můj."

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | neděle 13.1.2013 12:01 | karma článku: 37,61 | přečteno: 2915x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Vláda kývla na program návratu části uprchlíků před válkou na Ukrajinu

15. května 2024  5:45,  aktualizováno  14:29

Přímý přenos Program pomoci při návratu uprchlíků na Ukrajinu schválila ve středu vláda. první fázi by se...

Za mír demonstrujte s vašimi komunisty v Moskvě, sepsul Rouček Dostála

15. května 2024  14:25

Ve vysílání pořadu 360° CNN Prima News na téma Evropská unie a bezpečnost se pohádali kandidát za...

Dvěma pětinám rodičů nevadí děti trestat vařečkou či páskem, ukázal průzkum

15. května 2024  14:17

Bití dítěte vařečkou či páskem je nepřijatelné pro tři pětiny českých rodičů. Fackování za...

Prostě nás tady vyhladí. Ukrajinci na severu líčí druhý útěk před Rusy

15. května 2024  14:15

Nová ruská ofenziva v ukrajinské Charkovské oblasti donutila od pátku k evakuaci více než šest...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik