Madlenka v Luxoru

dosud nepublikováno
Dne 23.10.2012 byla v paláci knih Luxor v Praze organizována autogramiáda členky korporátně fašistické vlády USA za prezidentství Billa Clintona, české rodačky, kamarádky humanitárního bombardéra VH a skutečné válečné zločinkyně Madeleine Allbright alias Marie Korbelové při podpisu její knihy Pražská zima. Několik statečných občanů se vypravilo do Luxoru vybaveni plakáty, které kolážovým způsobem připomínají zvěrstva, kterých se americká administrativa za dominantní patronace Madlenky Korbelové dopustila

Get out! Disgustung Serbs! (Vypadněte! Nechutní Srbové!)

Když byla MA požádána o podpis pod příslušné plakáty, nazvala aktivisty (zřejmě pod dojmem brutality některých snímků) „válečnými zločinci“ a nechala je svými podržtaškami vyhodit. Ochranka při zásahu napadla verbálně i fyzicky aktivisty včetně kameramanky, která měla filmování pořadateli povolené, přičemž byli aktivisté nazváni mimo jiné „zkurvenými bolševiky“.

Koneckonců posuďte sami, jak se ta situace vyvíjela z přiloženého videa.

Přikládám i zmíněné koláže

Pro ty, kdo nejsou v tom, co se v zemích bývalé Jugoslávie událo, zběhlí pár vysvětlivek:

Plakáty nazvané Džihád v Bosně a Etnické čistky v Chorvatsku ukazuje snímky z vraždění a vyhánění Srbů z muslimských území v Bosně a z katolického Chorvatska.

 

Plakát nazvaný Humanitární bombardování  odkazuje na Havlův výrok, kterým obhajoval leteckou agresi NATO (kterou neschválilo OSN) v roce 1999 v Srbsku. Na obrázcích jsou i záběry civilních obětí včetně dětí.

Plakát  nazvaný Uloupené Kosovo odkazuje na dokument ČT, jehož odvysílání bylo v naší zemi, která zaručuje svobodu slova, neexistující cenzurou zakázáno (dá se stáhnout na http://www.uloz.to/xgt9XdZ/uloupene-kosovo-avi). Jako důsledek bombardování, byly jižní srbské provincie Kosovo a Metochie předány zločineckým strukturám kosovských Albánců, kteří následně uzemí etnicky od Srbů téměř vyčistili. Poslední zbytky Srbů dodnes chrání jednotky OSN před zavražděním. Na jednom z obrázků se MA objímá s teroristou, drogovým bossem a pašerákem orgánů zavražděných Srbů Hashimem Thacim (to je ten mladý sympaťák v kvádru), kterého Američani dosadili do funkce kosovského premiéra. Po instalaci této loutkové kosovské vlády si US army vybudovala v Kosovu obří vojenskou základnu schopnou pojmout 60.000 vojáků.

Plakát nazvaný IPCO odkazuje na kosovského mobilního operátora v němž nezkorumpovaná Madlenka získala po ukončení  humanitárního bombardování Srbska kapitálový podíl, který počátkem roku 2011 prodala za 20 miliónů EUR.

Inu dějiny píší vítězové, doufejme, že jednou ta pravda a láska snad konečně zvítězí nad tou lží a nenávistí a my se dozvíme celou pravdu. Madlenka ať raději doufá, že se tak nestane za jejího života, protože by se pravděpodobně ocitla u soudu pro válečné zločince.

Autor: Jaroslav Moučka | pondělí 1.1.0001 0:00 | karma článku: 28,58 | přečteno: 1633x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88