Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J46o72s59e62f 73T27a98h85i79r

13. 11. 2012 20:27

Tak toto je typické jednání novodobých fašistů kteří se nyní dostali k moci. Kdo s nimi nesouhlasí je odporný bolševik-jak ubohé. Ale co se dá od těchto zastánců zmírajícího kapitalismu jiného čekat? Tito rádo-by demokraté se budou držet u koryt za každou cenu a jednou dojde k velkému krveprolití.Nic ale netrvá věčně. Plkně souhlasím s jednáním a chováním uvedených aktivistů-jen houšť a větší kapky.

2 1
možnosti
VS

To uz v padesatych letech se davalo kapitalismu max. 10 let ;-)R^

0 0
možnosti
E

exosvetitel

26. 10. 2012 22:25
Lepe bych to sam nenapsal!

V Evrope si meli zjednat poradek v prvni rade Evropane a kdyz nato jako vzdy nestacili nebo spis se nechteji sami spalit, tak je nejlepsi kdyz jsou potom zticha na misto kritizovani tech kteri to delaji zane. Bohuzel Evropane az na par vyjimek nedokazali v tom Kosovu po odstraneni Milosevice ani poradne dohlizet a proto vse doslo tak daleko. Francouzi dokazali zradit CSR a spolecne s Rusama se nechteli palit za sve "Srbske pobratimy" ale kdyz slo o jejich zajmy v Iraku nebo ted v Lybii tak to dokazali najednou pekne vyskakovat a dokonce jako instigatori bud velke opozice nebo jako "bombardaci". A myslim ze nebyt USA tak uz se davno Evropane zase servali a zatahli do toho jako vzdy celej svet. Bohuzel USA vse sama neutahne a je od padu SSSR vsude prolezla Internacionalisty se zajmem o kdekoho krome Americanu. A proto jde v USA vse do haje na ukor Americanu.

6 0
možnosti
MP

Mjr. Plísňák

26. 10. 2012 22:02
Kamenujte mě! Jsem US vděčný za roli světového policajta!

Nesnáším válku, násilí, zbraně. Ale vždy je nutné se s hajzly typu Miloševiče či Husajna vypořádat násilím. Stejně jako s parchantem v hospodě, kterej mě chce zmlátit jen pro svoji agresivitu a ego. Na hrubý pytel hrubá záplata. Klišé, bohužel zkušenost a život to potvrzují.

6 2
možnosti
X

xychteen

26. 10. 2012 22:37
Re: Kamenujte mě! Jsem US vděčný za roli světového policajta!

Prima, doufám, že budete vděčně vzývat nějakýho toho policajta, až se například ve vaší rodné obci změní složení P.T. občanstva natolik, že vás rodáky začnou převažující příchozí kopat do zadku a zníněnej policajt to bude zaštiťovat svým pendrekem - zcela nezištně a i ve vašem zájmu, pochopitelně, jak jinak.

2 0
možnosti
MR

iluminat

26. 10. 2012 21:40
EU preslapovala vice nezli pet let kolem Jugosky jako

stado prezvykavcu (sudokopytniku) a lejno delali, jen slintali a cumeli. Az se zacalo volat pro (jako vzdy US) neuhasi, Taki to sli uhasit, uhasili, a jako vzdy inteligentni evropane zacali kydat hnuj na blbe americany ze se to melo delat tak a ne onak. Ale doposud NIKDO, opakuji, NIKDO nevsvetli proc misto prezvykavani a cumeni to Evropa neuhasila sama a inteligentne jako vzdy.

5 1
možnosti
FK

ataknevim

26. 10. 2012 21:25
Madlenka v Luxoru

Ti chlapi, co se na videu zde domnívají, že vůči paní Albrightové slušně protestují,  se v podstatě  chovali naprosto stejně jako  ta parta kolem Viehwega, Tejce, Černého, Hnízdila  a spol, kteří neustále osočují a neurvale napadají Václava Klause, a Pehe, Tydlitátová , Šiklová a pod. jim k tomu sepisují návody.

3 1
možnosti
JM

JardaM

28. 10. 2012 1:32
Re: Madlenka v Luxoru

S jedním malým rozdílem. Ta skupinka v Luxoru a tomu podobné aktivity probíhají bez pozornosti médií. Čili jejich dosah je omezený. Tento článek četlo cca 1100 lidí, Olšera dalších pár tisíc. Petříka taky, stránku ac24.cz taky pár. Co to je proti provokacím pravdolásky, které se rozmazávají všude. Jinak jste ve svém příspěvku jmenoval samé šmejdy. V tom se rozhodně shodneme.

2 0
možnosti
J
L

Larrybrown555

26. 10. 2012 15:14
Nevim do jake miry se Milosevic a Kosovo dali resit

v te dobe jinak ale vim zese puvodne Clintonovi do toho podniku moc nechtelo, protoze Clinton byl "starej" internacionalista, kterej za mlada jezdil i do SSSR. Ale jelikoz byl na Clintona tlak nejen z Evropy ale i od zdejsi domaci opozice aby stim problemem neco urychlene udelal , tak souhlasil stim co mu "Madlenka" (ktera tam byla od toho) predlozila jako reseni te Balkanske krize, ktera v te dobe hrozila "eskalaci" po celem Balkanu. V dobe kdy se Evropa uspesne zbavila komunistickych diktatoru paradoxne zbejvala pod Milosevicem rozpadavajici se Jugoslavije ktera za Tita byla povazovana vice pro zapadni nezli za Milosevice, ktery vse tahnul do krajnosti ve svem nacionalistickem zaniceni.Do jake miry natom Kosovu kdo vydelal neni tak dulezite, protoze slo hlavne o politicke zajmy "nove spolcene Evropy", ktere byl Milosevic svym vyskakovanim trnem v zadku.

4 0
možnosti
VS

Astaroth

26. 10. 2012 16:23
Re: Nevim do jake miry se Milosevic a Kosovo dali resit

Spise nez vyskakovanim, byl trnem v oku vyvrazdovanim, ze.

4 0
možnosti
F

fošna

26. 10. 2012 14:36
Havel ano či ne...

pokud vím tak Havel to nikdy neodsoudil,  tiše souhlasil...    Tuším, že jedinej kdo byl proti byl zase jen V.K.

-nemám rád ani jednoho, dějiny  manipuluje vždy vítěz...   a jen ovce se přiklání na jednu či druhou stranu....

Havel byl pouhá loutka západu...  mizernej spisovatel a drmatik, člověk který komouše nemohl milovat už pro rok 1948, taky bych nikdy nevydejchal kdyby mne někdo vyhnel z rodiného domu a stal by se ze mne odbojář možná ještě horší naž zněj, já bych asi skončil u zdi...   venca se s nima dohodnul...sice až po 40 letech...ale dohodnul;-D

1 0
možnosti
VS

Astaroth

26. 10. 2012 14:51
Re: Havel ano či ne...

Vida, loutka zapadu :-) Strojil uklady proti lidu, oddane hledicimu na vychod k Moskve. Jak jen lide zapad nenavideli! Nekupovali jeho zbozi, ani nevekslovali jeho penize ;-D O tom, ze by nekdo vyslechl nalehaveho volani a nechal si vecpat devizovy prislib a vyjezdni dolozku a konecne tam jel, o tom nemluve!

4 0
možnosti
PU

Pulp Fiction II

26. 10. 2012 12:56
Když už píšete blog,

tak byste si také mohl zjistit, že Havel nikdy nic takového neřekl. O bombardování Jugoslávie rozhodlo NATO, ne Havel s Albrightovou. Také jsem je neviděl nasedat do letadla a shazovat bomby. Proberte se trochu, člověče.

7 0
možnosti
P

pesimistafurt

26. 10. 2012 13:15
Re: Když už píšete blog,

nemám čas hledat noviny z té doby; VH ale tento výraz - "humanitární bombardování" - použil; to, že nesedal do letaadla a bomby neházel na podstatě věci nic nemění

2 0
možnosti
J

Jaromir.Petrik

26. 10. 2012 12:24
Karma

R^ M. Albright je jednou z mála žen na světě, kterými opovrhuji...

8 0
možnosti
JM

JardaM

26. 10. 2012 13:44
Re: Karma

Vsadím se, že tou druhou je Hitlary. Jinak díky za karmu

3 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik