Korupčník Kalousek uviděl čerta a začal se křižovat.

Pojmenoval ho policejním státem. Ve skutečnosti ten čertík běhá v jeho hlavě a svírá mu srdce a anus neboli řitní otvor a odvěků mu lidé říkají strach.  Ne, že bych si myslel, že Kalouska trápí černé svědomí. Bože chraň. Takové haraburdí do výbavy politika nepatří. Spíše jsou to neodbytné otázky: Mohou nějak dojít až ke mně? Co kdyby ta husa Parkanová řekla něco, na čem by mně dostali? Zametl jsem všechny stopy, které by mohly vést ke mně? A jaké kroky podniknout, aby se nikdo neodvážil i jen pomyslet, že by se měli zaměřit na mně? Je potřeba je pořádně zastrašit. Nasbírat na všechny co nejvíce kompromitujících materiálů, abych je mohl vydírat. Takže jaké budou další 3 tahy? Takovouhle nekonečnou šachovou partii lidé, kteří jedou ve velké špíně, řeší večer co večer. A spánek ne a ne přijít. Čert si vybírá svou daň. Takže je potřeba si pořádně přihnout a třeba tam zazdít i nějakou tu tabletku na spaní.

Upíšeš se jednou, upíšeš se navždy

Prozatím nás tento ďáblu peněz a moci upsaný bývalý zbožný lidovec a dnes topkař zahrnuje svými právními expertizami o tom, že jeho bílý zpěvný kůň na ministerstvu obrany postupoval podle platných zákonů. A že vyšetřování Parkanové je počátkem instalace policejního státu. Proč stejným způsobem nehřímal, když byla poslanecká sněmovna z vůle státních orgánů podpořených vládními stranami zaplavena ozbrojenou policií, která dohlížela na to, aby vazebně stíhaný poslanec Rath neporušil během svého projevu v poslanecké sněmovně podmínky uvalené vazby? Proč stejným způsobem nehřímal, když byl poslanec Rath vzat do vazby?

Parlament je voleným ústavním orgánem, jehož povinností je schvalovat takové zákony, které jsou ku prospěchu lidu České republiky. Co ale se zákonem a jeho autory, který jde proti zájmům lidu? Který ho okrádá. Zákon špatný a nemorální. Neměl by ve společnosti existovat mechanismus, který takovýto špatný zákon eliminuje, například speciální soud, a prokáže-li se úmysl poškodit zájem lidu neměli by iniciátoři a ti kteří jim pomáhali být potrestáni? Zákon o nákupu armádní výzbroje výhradně přes prostředníky je špatný zákon, který poškozuje zájmy lidu České republiky. Přímo vybízí ke korupčnímu jednání, prodražuje nákupy o provizi prostředníka (a o nějakou tu sedmičku  zainteresovaným politikům). Každý, kdo loboval pro jeho schválení nese minimálně politickou odpovědnost a měl by tedy rezignovat na své politické funkce, stejně tak každý politik, kterému by bylo prokázáno, že zákona využil ve svůj prospěch nebo ve prospěch své partaje, když už se tehdy, kdy se to hodí, oháníme právním státem.

Kalousek musel vědět, jaký politiky čeká horký konec jara a začátek léta, když provedl akci „Preventivní rozvod  a převod majetku na rodinné příslušníky“. Dům v Bechyni převedl na děti, byt na Veleslavíně na syna a bývalou manželku. Je tedy chudý jak kostlení myš a nikdo si na něm nic nevezme. Tady je další nemravná díra v českých zákonech, kterou si naši obětaví zákonodárci ponechali v právním systému, aby tudy mohli legálně vyvádět všechny nakradené a naspekulované majetky směrem k rodinným příslušnákům, aby, kdyby to prasklo, jim justice nemohla vzít ani zlámanou grešli. Věřím, že jsou jich v našem právním řádu desítky, možná stovky, aby se vysávačům rozpočtu umožnilo pracovat efektivně a beze ztrát. Tento právní neřád Kalousek aktivně pomáhal rozvíjet. Takže právo kázat lidu o čemkoli dávno ztratil.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | neděle 24.6.2012 19:01 | karma článku: 36,83 | přečteno: 1686x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88