Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_3

25. 6. 2012 18:28
Tak tak.

Chemik má noční můru, že zpěvačka zazpívá.;-D

Ale to je len bonmot. Samotná Parkanová vie prt. Počul som že Kalousek sa na ňu díva hodne "zpatra", ale určite má vietor z toho, že sa polícia dopracuje k financovaniu TOP09. A to je skutočne veľký problém, pretože na rovnakom princípe financovania fungujú úplne všetky partaje. Takže buďme radi, že naši politici moc rozumu nepobrali. Keby ho mali, ťahali by v tomto prípade všetky partaje za jeden koniec lana. Medzi nami, keby sa kauza Rath ( tiež šlo o prachy pre partaj ) a kauza Parkanová vynorili súčasne, určite by bojovali proti vydaniu ako jeden muž.;-)

0 0
možnosti
MN

mirni

24. 6. 2012 20:55
no ja bych rekl, ze kdyby Kalousek videl certa,

tak by s nim klidne prestal i abstinovat ... tenhle pan se neboji niceho ... jeho hlavni zbrani je utok - utok na vysetrovatele, utok na statniho zastupce, utok na poslance kteri budou hlasovat pro vydani Parkanove ...  boji se jen jednoho - ze se prijde na jeho ksefty! Proto tak vyvadi .. jeste nedavno navrhoval Vondrovi aby podal demisi za PROMOPRO .. vsimnete si  predrazeni zakazky o vice jak trista milionu ,   Parkanova a kauza Casa - predrazena zakazka o vice nez sest set milionu .. a najednou je to neco jineho .. boji se ze nastane precedens .. no co to bude za precedens chovat se jako hospodar a nest trestni odpovednost za rozhazovani sverenych prostredku .. ve slusne spolecnosti to preci funguje .. a co ma za povidacky ze deset let to funguje a najednou ma nekdo jiny nazor .. az dojde na jeho nakupy coby ekonomickeho namestna ministra obrany, pak uvidi jake to je byt v roli Vondru Rathu Parkanovych, aj. v podstate by vubec nemeli mit narok na to snazit se neco zastavovat!

4 0
možnosti
MN

mirni

24. 6. 2012 20:55
Re: no ja bych rekl, ze kdyby Kalousek videl certa,

jiste ze KARMA ....   http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/276752/Kolik-mozkovych-zavitu-potrebuje-poslanec.html   a toto jeste k tematu.. trochu odlehcena forma...

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

24. 6. 2012 20:14
Víte, co je legrace?

V době kdy kradli, tak si byli jistí, že proti nim nikdo jít nemůže. A taky nemohl. Tak si mysleli, že jsou za vodou a najednou toto. Co když někdo vytáhne jejich majetek a zeptá se, jak k němu přišli? Třeba jak Íčko nabyl ty miliardy, tedy desítky miliard? Proč Kalouskovi rozstříleli švagra samopalem ve válce mafií a jak on šikovně schoval peníze v rodině? A co třeba takový Řebíček? Kdyby podobné zlodějny dělali v Číně, tak kat musí dělat na dvě směny, protože za 8 hodin denně by to nestihl ;-)

4 0
možnosti
JN

nepritelcenzury

24. 6. 2012 20:00
Mám nápad,

tak ho udejte. A nejlépe, když ho chytí s nějakými penězi v nějaké krabici od něčeho.:-):-/

0 0
možnosti
ZB

zberanek

24. 6. 2012 19:31
Už aby bručel

Ano, je to tak. Pevně věřím tomu, že Kalousek nakonec bude za mřížemi. Doživotí je sice málo, ale je to lepší než nic.

2 0
možnosti
JN

nepritelcenzury

24. 6. 2012 20:01
Re: Už aby bručel

kdyby se mělo soudit za hloupost, tak to doživotí máš jasné

1 0
možnosti
AK

adua

24. 6. 2012 19:28
Kalousek

Naprosto se ztotožňuji s Vaším blogem. Přehrála jsem si několikrát rozhovor Kalouska a z jeho roztřeseného hlasu, přeříkávání se,  jsem usoudila, že opravdu má strach. Smyčka se stahuje čím dál více. Věřím, že neujde spravedlnosti, moc poškodil naší republiku a stále jí škodí. Parkanová je jeho dlouholetá spolupracovnice a myslím, že byla jako on i v KDU-ČSL. Je to také převllíkačka kabátů a na svého kolegu toho lhodně ví a doufám, že bude mluvit.

1 0
možnosti
RK

semelik

24. 6. 2012 20:34
Řekl bych že se ten jeho strachy roztřesený hlas dost dobře

poslouchá.

4 0
možnosti
R

raks

24. 6. 2012 19:13
zpěvný kůň ?

jste si jist, že rod tohoto tvora je správně ?;-)

0 0
možnosti
JM

JardaM

24. 6. 2012 19:20
Re: zpěvný kůň ?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik