Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Konspirační teorie už nejsou konspirační teorie?

Idnes mě velmi překvapilo, že zařadilo můj včerejší článek na titulku.  (http://moucka.blog.idnes.cz/c/273151/Aby-se-to-uz-neopakovalo.html) Vzhledem k tomu, že jsem krajně nedůvěřivý vůči všem korporátním médiím (= médiím šířícím propagandu, která vyhovuje zájmům globálních korporací), mezi něž idnes, stejně jako všechny naše hlavní i bulvární deníky a časopisy, patří, kladu si otázku proč. Proč jsou najednou i tato média plná informací o posledním setkání skupiny Bilderberg v Chantilly ve Virginii (např. http://zpravy.ihned.cz/c1-56000180-zacina-bilderberg-group-uzavrena-schuzka-vladnouci-elity-ktera-resi-problemy-sveta) ? Skupina Bilderberg nade všechny pochybnosti do světového spiknutí po ovládnutí globální moci patří.

Pohanský Atlas na jezuitské koleji Klementinu

Až dosud tato setkání probíhala neveřejně a snahou účastníků bylo udržet setkání mimo zraky veřejnosti. Hlavní média k tomu svým mlčením nemalou měrou napomáhala. Loňské setkání ve Švýcarsku muselo být ukončeno předčasně protože královna Beatrix v nesouhlasu odjela dříve a ostatním účastníkům hrozilo zatčení švýcarskou policií, protože na ně bylo podáno trestní oznámení jedním švýcarským zákonodárcem.

Důvodů, proč najednou tolik publicity může být několik:

1. Informace o skupině vždy prosakovaly alespoň prostřednictvím alternativních zpravodajských webů. Tyto informace nebyly pozitivní a počet informovaných rok od roku narůstal. Skupina se proto rozhodla, že začne informovat veřejně pečlivě připravená tisková komuniké, aby si zlepšila PR. Této možnosti neodpovídá zvýraznění mého článku na titulce idnesu, protože není o těchto spiklencích lichotivý.

2. Skupina si je už tak jistá, že jejich cíle už nemůže nic ohrozit, že dali médiím zelenou v informování o nich v jakémkoli duchu

3. Existuje nějaké konkurenční mocenské centrum, které jim přišláplo finanční toky. Pokud je tato verze pravdivá, jednalo by se o důsledek finanční války, která už pár let probíhá zejména mezi Asií a USA, kdy zuřivé tisknutí dolaru FEDem vyvolává velký odpor u největších amerických věřitelů, Japonsko odmítlo loni obchodovat s USA zboží za dolary. Této verzi by odpovídaly informace, které na svém blogu zveřejňuje gaijin Benjamin Fulford, americký žurnalista žijiící v Japonsku (http://true-lies.blog.cz/1012/otevreny-dopis-ronu-paulovi-od-benjamina-fulforda, http://benjaminfulford.blog.shinobi.jp/).  Tvrdí, že starodávná asijská tajná společnost už má řádění americko-britské bankovní kliky dost a použila své mocenské páky k jejich odstranění.

4. Nad touto klikou (Rockefellerovsko-Rothschieldovskou) stojí ještě nějaká další síla a součástí jejího mocenského plánu je odstranění této kliky v okamžiku, kdy úroveň její diskreditace na veřejnosti přesáhne určitou úroveň. Tato verze se mi jeví jako nejpravděpodobnější. Veřejná exponovanost zmíněných rodinných klanů (patří do tzv. rady 13ti, což  je třináct nejbohatších rodin světa) je příliš velká na to, aby se dalo hovořit o „tajné stínové vládě“. Otázkou je, kdo nebo co tato síla je. Zde už se pouštím vyloženě do spekulací. Asi nejpravděpodobnější možností se jeví generál jezuitského řádu zvaný Černý papež. Pokud to tak je, je to špatná zpráva, protože tito lidé nepracují primárně pro peníze, ale pro čistou moc, navíc z ideologických důvodů. Cílem jezuitů bylo vždy dosáhnout světovlády papežství. Když papež Kliment XIV v roce 1773 jezuitský řád zrušil, rozpoutali prostřednictvím Svobodných zednářů Velkou francouzskou revoluci, která výrazně omezila papežskou moc na starém kontinentu. Papež Pius VII pak v roce 1814 řád znovu obnovil. Jezuité všude kam přišli dříve či později vyvolali odpor místních mocných, protože byli a jsou mistry intrik. Vždy hrají na dvě strany. Dá se říci, že Generál Jezuitů je svého druhu nadřízeným papeže. Zmíněný Benjamin Fulford figuruje na seznamu tajných spolupracovníků jezuitského řádu (http://wikischool.org/research/Masonic_media_agents.html#Benjamin_Fulford). Je zvláštní, že ač Katolická církev oficiálně odmítá Svobodné zednářství a jeho odnože, aula jezuitské univerzity v Georgetownu je plná zednářských symbolů. Spousta významných politiků a prezidentů USA jsou absolventy některé z jezuitských univerzit. Jezuitská kolej v Praze – Klementinum  nemá na střeše kříž nebo sochu Ježíše, jak by člověk očekával, ale sochu obra Atlase, podpírajícího zeměkouli – kolem Jezuitů se vždy točilo mnoho okultních odkazů.  Jisté je, že ve skandálech vatikánských bank figurovali vždy nějací ti vysocí zednáři např. z italské zednářské lóže P2. Je možné, že Vatikánské banky jsou nadřazené celému západnímu bankovnímu systému, který je napojený na BIS (Bank for International Settlements) ve Švýcarsku.

5. X dalších možností, které nedokážu domyslet a které v plném rozsahu znají jen ti co tento proces spustili

6. Možná, že jediným důvodem, proč byl můj článek zvýrazněn je přispět k zvýšení chaosu v duchu hesla z mého předchozího článku "ordo ab chao"

Takže tolik jen má úvaha nad tím,  proč idnes dal na titulku konspirační blábol, když doposud byl pečlivě vyvoláván dojem, že konspirátoři jsou zdrogování potrhlíci (viz docela dobrý film s Melem Gibsonem a Julií Roberts v hlavních rolích Conspiracy Theory). Kde je pravda nevím. Kterýkoli důvod je možný, ten první je málo pravděpodobný. Důležité je, nevěřit ničemu, všechny linky, které jsem vám v článku dal, mohou obsahovat dezinformace.  Sbírejte informace z více zdrojů, vždy je pečlivě porovnávejte a vyhodnocujte a  ani pak si nebuďte jisti, že víte pravdu. Jen jedno je jisté. Oficiálním médiím nevěřte ani slovo. Obsahují jen propagandu nebo bezduchou zábavu, aby odvedly pozornost od toho důležitého.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | sobota 9.6.2012 17:24 | karma článku: 29,86 | přečteno: 3492x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:54

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl ve čtvrtek terčem atentátu, je...

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik