Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kalousek slouží naplnění Hitlerovy vize spojené Evropy

Ministr Kalousek v nedělních Otázkách Václava Moravce vytáhl vskutku těžkou artilerii, když projevy občanské nespokojenosti pod názvem Holešovská výzva, přirovnal k počátkům Hitlerova nástupu k moci. Pan ministr by si měl prostudovat dějiny, protože by zjistil, že je to naopak on, kdo slouží týmž skupinám lidí, které financovaly Hitlera, a pomáhá jim spolu s knížetem uskutečňovat vizi spojené Evropy. Totalitní Evropy.

Mirek představuje skutečnou vlajku EU?

Myšlenka jednotného hospodářského a politického evropského prostoru byla nacistickými pohlaváry velmi hlasitě a opakovaně formulována. Samozřejmě, že měl vzniknout pod dominancí árijských übermenschů. Tuto myšlenku ovšem Hitler nevymyslel sám. Byl to jeden z úkolů, který mu byl uložen těmi, kdo ho financovali. A to nebyl nikdo jiný než mezinárodní finanční oligarchové z Wall Street.  Rockefellerové, Warburgové, J.P Morganové a Rothschildové.  Rockefellerové kromě toho poskytovali nemalé částky Kaiser Wilhelm Institutu, který se věnoval studiu eugeniky neboli šlechtění lidí, jako se šlechtí závodní koně. Jedním z projektů tohoto bohulibého výzkumu byl i program Lebensborn, kde se pod dohledem lékařů pářili vybraní árijští samci s vybranými árijskými samicemi, aby zplodili novou nadřazenou rasu. Po válce nebyl výzkum přerušen, jen přejmenován. Výraz eugenika páchl spáleným lidským masem. Čirou náhodou tatáž skupina lidí, která financovala tohle svinstvo, a která financovala i sovětský komunismus a Maovu kulturní revoluci, řídí ze zákulisí proces integrace Evropy pod názvem Evropská Unie. Pomalým stupňováním integračních kroků likvidují národní státy a demokracii v Evropě. Jde o stejný proces jako když vaříte žábu. Když pomalu zvyšujete teplotu pod hrncem s živou žábou ve vodě, žába se nakonec uvaří. Nevyskočí. Tak jako občané Evropy se patrně neproberou ani ve chvíli, kdy jim budou do těla implantovány povinně RFID čipy. Není náhoda, že všichni klíčoví hráči Evropy jsou členy některého z globalistických klubů jako je Trilaterální komise (u nás Vondra, Schwarzenberg,  v EU např. van Rompuy), Rada pro mezinárodní vztahy nebo Římský klub (u nás např. Havel). Není náhoda, že předsedové dvou současných nevolených úřednických vlád (Itálie, Řecko) spolu se šéfem Evropské Centrální Banky jsou bývalí zaměstnanci Goldman Sachs. Jedné z bank na Wall Street, která patří do kroužku vyvolených.

Stejná skupina lidí řídí vznik dalších podobných uskupení jako je Americká Unie, Africká Unie a Pacifická Unie. Pro svůj světovládný plán potřebují jednoduché hierarchické uspořádání kvůli usnadnění totální kontroly nad světem. Není prakticky možné, aby Kalousek tyto plány nebo jejich část při svém úzkém spojení s knížetem neznal a aktivně se na nich nepodílel. Jinými slovy Kalousek obvinil organizátory Holešovské výzvy z toho, čím sám denodenně žije. Dokončením toho, co Hitler nestihl.

V posledních volbách občané České republiky dokázali svou moc tím, že zabránili vstupu největších darebáků do parlamentu. Ukázalo se, že to nestačí. Ukázalo se, že naše mafiánská chobotnice má schopnost ještěrek nahradit uťatá chapadla chapadly novými.  Proto jsou občanské aktivity nahlodávající stávající pseudodemokracii nesmírně důležité.  Je potřeba inspirovat se tím, jak před pár lety občané na Islandu ukázali svou moc. Donutili svou vládu podat demisi, rozpustili parlament a jmenovali vládu odborníků, která během půl roku a pod dohledem občanů připravila novou ústavu, která posílila přímou demokracii a zvýšila občanskou kontrolu nad činností politiků. Pak se tam znovu konaly demokratické volby. Tuto událost zatloukají svorně všechna korporátní média, protože se lidé, jakými jsou globalisté typu Davida Rockefellera a ve svém provinčním rozměru i lidé jako Miroslav Kalousek, panicky bojí, že by se hlas svobody mohl rozšířit za hranice malého Islandu jako pandemie Španělské chřipky a smést dlouho budovanou konstrukci jako domeček z karet. Třas Kalouskových rukou při nalévání si vody ve studiu by mohl být důkazem onoho strachu. Nebo důkazem nezvladatelného deliria tremens. Každopádně oni mají veškeré peníze, organizaci, plán… Ale nás jsou v každé zemi milióny. A příslušníci armády a policie jsou jedni z nás, ne jedni z nich.

Takže, občane Kalousku, je načase, abyste si vy i ostatní volení zástupci zapsali za uši, že jste našimi zaměstnanci a že jestliže jsme vás zvolili, abyste spravovali naše věci,  měli bychom mít právo vás také odvolat, jestliže nesouhlasíme s vašimi recepty, jak řešit zadlužování naší republiky. Měli bychom mít právo vás odvolat, když bez souhlasu občanů předáváte kompetence za hranice našeho státu nedemokratickému nevolenému orgánu. Měli bychom mít právo vás odvolat, když hlasujete pro transfery našich miliard na sanaci privátních podnikatelských subjektů v zahraničí, které chybně vyhodnotily své podnikatelské riziko. Měli bychom mít právo vás odvolat, když neřešíte korupci a zlodějiny politiků. A pokud toto právo nemáme, pak je s naší demokracií, kterou se Kalousku tak nehorázně oháníte, něco v nepořádku a měli bychom se, my občané České republiky, v co největším počtu dostavit před budovy našich ústavních orgánů a donutit vás k podání demise, rozpustit parlament, jmenovat vládu odborníků a s využitím jejich znalostí a pod dohledem nás, občanů České republiky vytvořit novou, skutečně republikánskou ústavu v původním smyslu tohoto slova: rés publica. Ústavu a následné zákony, které by demontovaly korporátní kleptokracii a stranický systém, ve kterém žijeme, protože ten viditelně selhává, a instalovaly skutečnou demokracii, ve které si lidé jako jste vy Kalousku ani neškrtnou. A ani lidi jako vy Michale Hašku. Či lidi jako soudruh Ransdorf, toho času v exekuci. Nebo lidé jako Sobotka či Nečas.

Nezapomeňte, občane Kalousku, že máme v České republice takovou roztomilou tradici, při níž zpupní správci společných věcí, kteří podlehli mrzkému mamonu a moci, čistě náhodou vypadávají z okenních otvorů. Pokud byste při svém lpění na moci  trval na svých prohlášeních z nedělního diskusního pořadu, pak bych vám doporučil nechat namontovat pod okna své ministerské kanceláře kaskadérskou dopadovou matraci. Ne každému pomohla Panenka Maria jako Martinicovi.

Jako citát týdne bych vzhledem k okolnostem zvolil tuto lahůdku:

"Sociální experiment v Číně uskutečněný pod Maovým vedením je jedním z nejdůležitějších a nejúspěšnějších v historii lidstva" David Rockefeller, 1973

Zapomněl dodat, že tato transformace čínského lidu na miliardovou armádu otroků si vyžádala životy 70ti miliónů lidských bytostí. Kam se hrabe Hitler s holokaustem...

Na úplný závěr jedno varování: V textu jsem se nijak nepřipojil na stranu Holešovské výzvy. Je obtížné hned rozeznat, zda ta která iniciativa vyrůstá zdola a nebo je to jen další infiltrace pro-globalistických sil do občanských iniciativ. Vzhledem k pozornosti, kterou Holešovské výzvě věnuje žumpa idnes, která je poslušným propagandistickým plátkem, bych byl velmi opatrný. Podobně jako se zevrubně věnovala smlouvě ACTA a protestům proti ní. Jakoby z protestů proti tomuto typu smluv (ACTA, SOPA) měli vzejít noví vůdci, zdánlivě nekontaminovaní. Holešovská výzva také obsahuje boj proti ACTA a jsou v ní lidé kdysi napojení na Občanské fórum. Další důvod k opatrnosti.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Moučka | pondělí 19.3.2012 12:58 | karma článku: 27,67 | přečteno: 1751x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik