Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

I USA mají své Pussy Riot, ale jsou to spíše Rowdish Prick

Víte, co je to dron? Moc se o nich v našich prostředcích masové komunikace nepíše. Když si tady na idnesu zadáte toto slovo do vyhledávače, vypadnou vám výhradně odkazy na PC hry s bojovou tématikou. Takže pařani určitě vědí. Jedná se o dálkově řízené letouny, které jsou v současnosti nasazovány v oblastech, ve kterých vede vláda USA nevyhlášené války proti údajně teroristickým cílům jako jsou ženy a děti. Takový pilot dronu, se ráno nasnídá s rodinkou, cestou do práce hodí děti do školy, po příjezdu na pracoviště sedne před obrazovku a jako v počítačové hře navede joystickem svůj tisíce kilometrů vzdálený stroj na cíl, odpálí zbraně, pobije na zemi vše živé a vrátí se se strojem na základnu. Po šichtě se unavený vrací domů k ženě a dětem. "Cos dnes dělal, miláčku?" Ale hrál jsem takovou počítačovou hru, co se odehrává v Pákistánu (Jemenu, Somálsku.....). Měla´s vidět, jak rakety trhaly ta těla na kusy, krev stříkala na metry daleko. Super grafika."

No a tyto rozkošné věcičky budou zařazeny do výzbroje policejních sborů v USA. Našel se jeden odvážlivec, newyorský výtvarník jménem Essam Attia, kterému se tyto záměry nelíbí. Vytvořil tedy satirický plakát, který umístil na autobusových zastávkách tak, že z plastových boxů na reklamy odstranil původní obsah a nahradil jej svým dílem.  Což je pochopitelně protiprávní jednání na úrovni přestupku až trestného činu poškozování cizí věci, podle rozsahu škody.

Nicméně NYPD nemá ráda, když si z ní někdo utahuje, takže milého výtvarníka skřípla a obvinila jej, považte, z 56ti trestných činů, včetně nedovoleného ozbrojování, protože vlastnil starožitnou pistoli ráže 22 mm, kterou našli nenabitou v jeho bytě.

Já v jeho činu ale vidím výhradně politický protest, vedený uměleckými prostředky, proti postupujícímu policejnímu státu. A proto FREE PUSSY RI... totiž co to motám...... FREE ESSAM ATTIA!!!

Očekávám, že k mému protestu se velmi brzy přidají naše svobodná média, tak jako v případě oněch ctnostných a vysoce mravných mladých ruských žen a že se kníže Schlafenberg na deset minut probudí a novinářům sdělí svou podporu tomuto statečnému umělci, který bojuje za lidská práva proti fašizující státní moci. Dále očekávám, že bude v Praze svolána demonstrace, ideálně na 21.12. a to nejlépe před ambasádu USA, kde předáme jeho excelenci Normanu Eisenovi protestní petici za osvobození Essama Attii. Pakliže vláda USA nebude pozitivně reagovat, vyzývám naši vládu, aby iniciovala v OSN vytvoření bezletové zóny nad územím Spojených států, jejíž dodržování bude zajištěno našimi 14ti grippeny a porušení bude trestáno humanitárními kobercovými nálety za pomoci kazetových bomb dodaných Pentagonem. Bombardovat budeme pochopitelně výhradně vojenské cíle jako jsou školy a nemocnice, kam US vláda proradně ukrývá svůj válečný arzenál a mocenské instituce. Naši příkladnou demogracii a pojetí lidských práv musíme postupně vyvézt do celého světa včetně Patagonie a Antarktidy.

Zdrojový článek: http://www1.wsws.org/articles/2012/dec2012/nypd-d10.shtml

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | čtvrtek 13.12.2012 14:56 | karma článku: 18,96 | přečteno: 1071x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Mluvit se bude o jednotě i Ukrajině. Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu

15. května 2024  22:42

Ruský prezident Vladimir Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu. Sejde se mimo jiné se svým...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik