Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Aktér Watergate obviňuje „židovské neokonzervativce“ z konspirace

Carl Bernstein je nejznámějším americkým žurnalistou. Tuto hvězdnou pozici mu zajistila jeho účast na odhalení dosud největšího politického skandálu v dějinách USA – aféře Watergate. Tato celebrita při televizním vysílání řekla o válce v Iráku toto: „Byla to naprosto šílená válka, která nás srazila ekonomicky i morálně. Šli jsme válčit proti chlápkovi, který neměl naprosto nic společného s 9/11. To byla jen obyčejná záminka! A mohou za to Bush, Dick Cheney a židovští neokonzervativci, kteří chtějí předělat svět. Snad to mohu říci, když jsem sám žid.“( http://www.youtube.com/watch?v=BbyBL3-ZOsM)

CARL BERNSTEIN

Už vidím jak se nad tímto senzačním prohlášením tetelí všichni, co nemůžou vystát „ty-jejichž-jména-nesmíme-vyslovovat“ nebo si pro tebe přijde Mydlimáma, protože se nechali polapit těmi prastarými povídačkami o židovské případně židobolševické hrozbě. Však také původní záznam z televizního vysílání ihned propagandisticky zpracoval certifikovaný rasista, bývalý zakladatel a šéf Knights of Ku-Klux-Klanu (frakce KKK) Dr. David Duke. Nesnáším primitivní antisemitismus reprezentovaný novinářem Bartošem s jeho seznamy židů v české politice, právě tak jako nesnáším primitivní a hlavně „vždy připravený k operativnímu nasazení“ anti-antisemitismus reprezentovaný Ligou proti antisemitismu v čele s plzeňskou univerzitní pedagožkou, který vidí antisemitismus i v židovských anekdotách.

Já ale asi ani jedněm ani druhým radost neudělám a zamyslím se nad tím, co by mohlo za tímto prohlášením slavného novináře stát.

Domnívám se, že za Bernsteinovým stanoviskem je snaha o řízené nasměrování pozornosti. Ne, že by Bush s jeho dickem a ostatními neo-kony byli bez viny, ale přeci jen byli loutkami na šachovnici.  V naší éře „internetové reformace“ došlo k jedné zásadní společenské změně. Byl zlikvidován informační monopol. Informace se staly veřejným majetkem. Na internetu najdete i návod na výrobu atomové bomby (ale raději to nezkoušejte). Ztráta tohoto monopolu způsobila, že na povrch se dostávají věci, které měly zůstat skryty, což původní monopol zaručoval. Proces monopolizace informací není stará záležitost. Začal v roce 1890, kdy Rothschildi koupili tiskovou agenturu Reuters. Cílem bylo zastavit negativní publicitu, které se této rodině dostávalo, protože jejich dlouhé špinavé prsty byly zapleteny v kdejakém svinstvu a fragmentovaná média to zhusta zařazovala do zpravodajství. V USA v roce 1917 J.P.Morgan průzkumem zjistil, že zakoupením 25ti nejvlivnějších nakladatelství je možno ovlivňovat politické mínění ve Spojených Státech. A tak od té doby začala být Američanům servírovaná převážně jen propaganda místo pravdy. Následovala postupná koncentrace globálního mediálního trhu do několika skupin, které v podstatě pokrývaly všechny segmenty. Tyto globální skupiny není obtížné prostřednictvím různých nastrčených firem kontrolovat všechny. Až do příchodu internetu to fungovalo báječně a mediální propaganda ovlivňující nálady ve společnosti byla propracována až do dokonalosti. O Rothschieldech a ostatních hyperbohatých rodinách jste se už v negativní souvislosti nedočetli. (U nás nyní máme nového tiskového magnáta s politickými ambicemi Babiše....)

Jenomže tento stav je minulostí a o rodinách ovládajících mezinárodní bankovní kartel, které prostřednictvím sítě „nezávislých“centrálních bank ovládají svět, se znovu mluví. Na přetřesu jsou války, genocidy, krize, tvorba peněz ze vzduchu, dluhové otroctví. A co víc, počet lidí, kteří sundávají závoj lži ze svých očí narůstá. Takže je potřeba přesměrovat pozornost na jiné viníky. Tenhle princip fungoval už za bolševika. Tenkrát na sebe vzal podobu komunální satiry. Bylo potřeba lidi co nejvíce zaměstnat probíráním toho, že problémy se v naší pokroková současnost vyskytují proto, že zelináři, řezníci, číšníci, hospodští, pumpaři, taxikáři a vexláci parazitují na pracujícím lidu. Dikobraz se činil. Ani slovo o tom, že je společnost nemocná, protože jí vládne šílená ideologie. Takže na koho přesměrovat pozornost dnes? Což takhle na židy a na politiky. Je to takové tradiční, zapadá to do historických myšlenkových schémat a splní to dvojí účel. Zaprvé to odvede pozornost od finanční oligarchie, pro niž samotnou je etnicita či příslušnost k náboženství irelevantní (Rothschildi jsou židé, Rockefelleři protestanti) a zadruhé vyprovokuje to pár extremistů minimálně k sestavení nějakého dalšího rasového seznamu. Antisemitizmus se ukázal jako výborný sluha. Vždycky se skvěle hodí k potírání protivníků.

Že to zní šíleně? Souhlasím s vámi. Až do chvíle než si člověk přečte pár autentických citátů a dá dohromady pár historických souvislostí

Sionismus vznikl na přímý popud Rothschildů čímž se zařadil po bok jiných politických hnutí, kterým tato familie pomohla na svět. Těmi dalšími byl bolševický komunismus a německý nacismus. Tyto politické směry byly vytvářeny pro prosazování dlouhodobých zájmů a cílů bankovních oligarchů. Bolševismus, který se ideově ukotvil v marxismu, pomohl zničit odvěkého rivala bankovní oligarchie - ruský carismus (byl to ruský car, kdo během občanské války v USA na žádost A. Lincolna blokoval jižanské přístavy, takže Rothschild nemohl realizovat účinnou pomoc státům Konfederace poté, co jej Lincoln vyhodil s lichvářskou a politicky nepřijatelnou nabídkou válečných úvěrů), přispěl jako jeden z faktorů při zažehnutí 2. světové války a dále po 2. světové válce posloužil k vytvoření bipolárního světa a zničil tradiční sociální strukturu ve střední a východní Evropě. Nacismus, vytvořený a financovaný z týchž zdrojů, zase svým vypjatým antisemitizmem a hrůznou genocidou posloužil k naplnění cílů sionismu – založení státu Izrael.  Jak tohle všechno souvisí s odváděním pozornosti pomocí antisemitismu?

Jedním z výkonných ideologických hybatelů raného sionismu byl Theodor Herzl, který si do svého deníku mimo jiné poznamenal následující postřehy:

„Je velmi důležité, aby se utrpení Židů…v čase zhoršovalo…to nám pomůže při uskutečňování našich plánů…. Mám vynikající nápad. … Budeme povzbuzovat antisemity, aby likvidovali židovský majetek… Antisemité nám pomohou v tom, že zesílí pronásledování a útlak Židů.“ (Deníky, část 1, s. 16)

 A jinde napsal:

„Antisemité BUDOU našimi nejvěrnějšími přáteli, antisemitské národy se stanou našimi spojenci.“ (One Palestine Complete, s. 47)

Jeden z „klubu“ mezinárodních bankéřů Max Warburg se zase vychloubal, že klidně i uzákoní antisemitismus, pokud to poslouží jejich účelu a dodal k tomu: „Je to kvůli nám, že ta vše pohlcující hrůza postupuje. Máme ve svých službách osoby všech názorů, všech doktrín, monarchisty, demagogy, socialisty, komunisty i utopické snílky všeho druhu, toužící svrhnout všechny zavedené formy řádu. Všechny státy jsou mučeny a my jim nedáme pokoj, dokud otevřeně neuznají naši internacionální supervládu…“

Nutno dodat, že tato slova nezazněla v dnešní době, jak by se zdálo, ale ještě před instalací Hitlera..

Tato bezbožná bankéřská sekta neváhá nechat vyvraždit milióny lidí v koncentrácích, aby prosadili svou ideologickou doktrínu, která je jen jedním krokem na cestě k jejich ultimátnímu cíli, globální světovládě, kterou Max Warburg tak hezky pojmenoval. Jak s tím souvisí sionismus? No sionismus je stejný podvod na pracovitém, zbožném, chytrém národě, jakým byl bolševismus na ruském a nacismus na německém národě. Stát Izrael coby jeden z výsledků 2. světové války slouží jako zdroj napětí a potenciální spouštěč další velké války. Milióny slušných, prostých lidí uvěřilo myšlence vlastního státu, která je sama o sobě bez postranních úmyslů ušlechtilá, netušíc, že se mají stát palivem pro další rozsáhlý válečný konflikt ku prospěchu hrstky. Dnešní děti přistěhovalců už do značné míry pochopili, že na neustálé konfrontaci nelze stavět, pochopili, že je téma antisemitismu zneužíváno sionistickou mašinérií a propagandou dokonce i při výchově dětí (viz skvělý dokument mladého izraelského filmaře Yoava Shamira: Defamation http://www.ac24.cz/videodokumenty/spolecnost/77-defarmation-hashmatsa nebo tady http://www.ulozto.cz/xpbhGeT/defamation-kpt-rocor-sktitulky-avi). Mnozí mladí lidé v Izraeli adoptují opuštěné palestinské děti a najdou se i iniciativy podobné té, kterou spustil mladý izraelský počítačový grafik Ronny Edry (http://moucka.blog.idnes.cz/c/317877/Pribeh-Ronny-Edryho-je-pribehem-Dobra.html).  Životy prostých lidí, jejich touha žít v klidu a míru je to, co kříží a komplikuje plány sionistickým jestřábům, kteří nevyužijí jedinou příležitost ke zvýšení nebezpečí války (koneckonců poslední vývoj v Sýrii je více než výmluvný). Sionismus aktivně spoluvytvářel i to, čemu se dnes říká islámský terorismus.  

Takže abych to shrnul, prohlášení Carla Bernsteina bych nepřeceňoval. Ano neokonzervativci židovské národnosti napojeni na AIPAC (Americko izraelský výbor pro veřejné záležitosti – izraelská lobystická organizace v USA) mají dnes výrazné slovo v americké vládě i parlamentu, ale jsou to pořád jenom poskoci, kteří pomocí sionistické politické doktriny pomáhají naplňovat  cíle globální bankovní kabaly. Tyto cíle dříve nebo později sežehnou jimi vytvořený stát Izrael a s ním chytrý, pracovitý národ, který byl oklamán myšlenkou lepšího života ve vlastní zemi. Bernstein se jen stará, tak jako mnoho jiných, aby se případný hněv lidu nasměroval předem určeným (a užitečným) směrem a aby jména těch, kdo skutečně vyvolávají globální procesy a iniciují války zůstala nevyslovena a nenapsána.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | pondělí 1.7.2013 11:42 | karma článku: 15,40 | přečteno: 887x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Partneři z Francie vsadili každý sám podobná čísla, miliony vyhráli oba

17. května 2024  8:25

Jako o mimořádně vzácném případu hovoří experti o výhře ve francouzské loterii, ve které uspěli muž...

Vypadá to jako plakát k hororu. Brity vyděsil rudý portrét Karla III.

17. května 2024  8:16

Značnou pozornost vzbudil portrét, který si nechal vyrobit britský panovník Karel III. Dílo malíře...

Ukrajinská armáda zaútočila na přístavy v Černém moři, cílila i na sklady s ropou

17. května 2024  6:42,  aktualizováno  8:13

Ruská obrana v noci čelila rozsáhlému útoku dronů na Sevastopol a další přístavní město...

Americkým Houstonem se prohnala mohutná bouře, vyžádala si čtyři oběti

17. května 2024  8:09

Nejméně čtyři lidé přišli o život při silných bouřkách, které se ve čtvrtek přehnaly přes město...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik