Škoda že malé děti volit nemohou

Václav Dobrák poctivě pracuje, platí daně, umí hospodařit a bude se ptát, zatímco Marie Slušná, matka 2 dětí je dobrá manželka a energická žena, která se nenechá opít rohlíkem. To ten Řimbaba, to je vykuk, který Kč 30,- prohrál v automatech, zatímco Antonín Opatrný se bojí radaru, proto nesmí v Brdech do lesa.

Fotozpravy.idnes.cz

Je to hezké, skalní sympatizanti a straníci se smějí té vypečené legraci. To se hned každý takový obyčejný Čech Řimbaba v Horní Dolní chytne za nos a zastydí se, že ODS ve volbách svůj hlas nedal. Raději jim ho dá, nechce přece býti Řimbabou.

No, snad možná jen ten Jirka Řimbaba v Lidovém domě jim ho nedá, to se ví, ale může si za to sám, neměl dělat tak astronomické dluhy, které musí splácet p.Dobrák s p.Slušnou. Ti k volbám ale určitě půjdou, a budou volit ODS, jinak by tady příští 4 roky mohli vládnout řimbaba Jirka s řimbabou Filipem a to by pro celý les Řáholec byla katastrofa.

Doufejme, že paní učitelka nezapomene a celá školka k těm volbám půjde. Když to nebude moc vysoko, dáme jim ty hlasy, aby nebyl státní bankrot. Jestli někdo nedosáhne do urny, poprosí tam učitelku, ta ho vysadí.

Autor: Miroslav Macek | středa 31.3.2010 13:30 | karma článku: 21,30 | přečteno: 2174x