Kostky jsou vrženy?

Přemýšlím, co jsem to udělala. A kam jsem se to dostala. Do jaké že to vlastně společnosti?

Pročítám si příspěvky jiných, koukám na VIP blogery, na žebříčky blogerů, na zaujalo nás, zaujalo vás, snažím se orientovat v karmě a v karmě 2 a vůbec v tomto celém podivném světě na stránkách blog.idnes.cz.

Otevírá se mi totiž zcela nový, doposud nepoznaný svět.

Pročítám si diskuse.

Přiznám se, už tři dny "sedím" nad nebo u tohoto podivného virtuálního světa se spoustou jmen, lidí a názorů a přemýšlím – proč? Proč tady jsem? A chci tady být? Věděla jsem, do čeho lezu, když jsem sem nikým nezvána, neznámá před týdnem „vlezla“?

A jak jsem žila, kde jsem byla, nevěda o vaší existenci?

A to už asi existujete, tady vy lidé na blogu, dlouho.

A jak se začlenit? Vzpomínám jako dítě, jak jsem trpěla, když jsem stála někdy občas stranou všeho dění. Ale svůj vlastní blog už mám dávno, a tam jsem si sama samotinká, jen za sebe, jen se svými několika čtenáři…

Ale tady toto je jiný kafe. A jak naskakuje počet přečtení a s tím i karma článku, jejda paráda. A když nenaskakuje, jejda ouvej.

Aha, a to je problém. Psát tak, aby se to líbilo, aby karma byla co největší, nebo se řídit hlasem svého srdce a když už píšu, vědět proč? A jak k tomu přistoupit, jako: teď už to nevzdám? Nebo raději pozor, tady mne sežerou? (Aleia iacta est nebo hic sunt leones?)

To je oč tu běží…

Nebo ne?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miriam Prokešová | pátek 6.7.2012 8:52 | karma článku: 10,08 | přečteno: 1021x