Poslední fotoblog ? (aneb otevřený dopis nejen redakci)

Otevírám stránku a padá mi brada. "Kam se ten svět řítí" říkám si v duchu a nevěřícně kroutím hlavou. Kolik hodin strávím hraním si s fotkama, s každým slůvkem které napíšu a najednou tohle...

Nebudu se dlouze rozepisovat, jen vysvětlím proč dočasně (doufám) s publikováním svých blogů na i-dnes končím. Jedná se (jak jinak) o tu (dle mého názoru) nevkusnou reklamu, která hlavně ve fotoblozích spolehlivě znehodnotí celý pracně vytvořený obsah. Je mi to líto, protože se mi i-dnes blogy jevily jako zajímavý projekt. Je mi jasné, že (jistě nemalé) peníze spolehlivě převáží nad případnými pocity autorů a o jednoho autora více či méně zřejmě nikdo řešit nebude. Přeju každému ať si poctivě vydělá peněz kolik chce, ale pokud tím zároveň znehodnocuje práci lidí, kteří mu zadarmo pomáhají zvyšovat čtenost, je to dle mého názoru už přes čáru. Přeju vám (redakci) i všem vašim čtenářům aby tento, (opět pouze dle mého názoru) příliš nepovedený experiment skončil a nahradil ho nějaký (s větším citem vytvořený) jiný. Neodcházím definitivně, protože vím, že chyby dělá každý z nás a budu s nadějí sledovat další vývoj.

S pozdravem Míla Diblík

A ten obrázek ? Mám rád duhu - je tak uklidňující, harmonická, přestože vesele září všemi barvami a každý si v ní najde tu svou . Inspirace ? Možná - uvidíme ;0)

(Panorama se otevře v plném rozlišení po kliknutí)

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Diblík | úterý 14.10.2014 12:04 | karma článku: 14,04 | přečteno: 844x
  • Další články autora

Miloslav Diblík

Světla a stíny podzimu

12.10.2014 v 13:52 | Karma: 10,99

Miloslav Diblík

Krumlovské pozdní léto...

18.9.2014 v 15:40 | Karma: 14,24