Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, Vaše fotky se mi líbily. Ale jak říká níže kolega Boháček - reklamy byly a budou.

I praotec Neandrtálec byl pěkně nakrklej, když mu dovolili namalovat býka na skalní stěnu v Altamiře pouze pod podmínkou, že pod ní bude vytesána krátká zpráva:

"Hledáte novou jeskyni? Kontaktujte realitní společnost Mamut a syn"

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. Nic proti reklamám Jane, ty svůj smysl v dnešní pomatené době jistě mají, jde spíše o způsob jejich umístění a míry. Nemyslím si že mé výtvory jsou bůhví jaké, jsou tu jistě mnohem hodnotnější ale přece jen si vážím  toho co dělám já i vy všichni natolik, abych nesnesl že někdo pro svůj větší zisk hodí naši práci do koše s odpadky. No třeba se to časem zlepší a nebo zhorší a pak to stejně celé půjde do háje. Takový už je život. Hezké dny -

P.S. někde dole je link na můj fotoblog jinde a přeju hodně štěstí ;-) :-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, pane Diblíku. Ta implementace reklamy do blogů mi vadí (lze ji poměrně jednoduše eliminovat klávesami Ctrl++++), navíc, otevření běžných stránek iDnes navyšuje účet dukátů (dnes íček), ale na blogu ne, což není férové.

Zejména na fotoblozích je to rušivé, ale i obyčejný graficky a obsahově dobře řešený text tou reklamou trpí. Samozřejmě, pravidla určuje majitel a řešením je prostě odejít publikovat jinam, když se pravidla stanou nesnesitelnými.

Dobře ale konstatujete, že autoři poskytují portálu své autorské články zdarma, tedy bez nároku na honoráře, což by možná mělo být vykoupeno alespoň nějakou ohleduplností, nejméně. Možná bychom pak také klidně mohli zauvažovat o autorském zákonu, který takovouto dikci patrně nemá.

Nepsaná smlouva mezi autorem, který tvorbou stráví minimálně desítky minut a protihodnotou několika kiB v diskovém poli v ceně zlomků haléřů za kiB možná není v dobrém poměru.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Petře, dobrovolně jsem přišel a dobrovolně odcházím. Po tom co jsem byl "uklizen" (zřejmě oprávněně) do hydeparku (chvíli mi trvalo než jsem ho vůbec našel) vím, že mé rozhodnutí bylo správné. Držím pěsti R^

0 0
možnosti
Foto

Inu, já radši tu reklamu skousnu a jsem rád za těch pár stovek či tisícovek čtenářů, než abych odešel na jiný blog bez reklamy, kde text či fotočky kromě mě uvidí jen pár jedinců. Zkrátka nic není zadarmo, ani tento blog...

1 0
možnosti
Foto

Tomu Aleši rozumím a věřte mi že to byl vnitřní boj, ale někdo by se ozvat měl a jestli tomu padne za oběť můj blog ? Nu já si ho zase tolik necením - jsou tu mnohem lepší a možná i pro ně to dělám...Jak už jsem napsal výše, nepálím za sebou mosty stačí vstřícný krok. V politických diskuzích se reklama skousne snáz (aniž bych chtěl snižovat důležitost témat)  - nakonec jsme na to z novin zvyklí, ale u povídek, básní či fotografií mi to přijde barbarské. Nejvíc mě bude mrzet když si toho blogu a vašich komentářů nikdo z redakce nevšimne, protože pak to bylo opravdu zbytečné plácnutí do vody. No co už...život jde dál...:-) děkuji...

1 0
možnosti
DT

Musím přiznat, že jsem si nějakých změn vůbec nevšimla, protože mám pomahátko, co ty agresivní reklamy schovává. Ale souhlasím - obrazně řečeno, člověk jde na "návštěvu", piplá se s "dortem", a "hostitel" ho pak před tvýma očima kopne do odpaďáku ke smetí. 

To nálady nepřidá. :-/ 

Zas ale na druhou stranu, nemusí to být až tak dramatické - možná má daleko víc lidí pomahátka a vidí ten blog čistý a nezaplácaný hloupou reklamou. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Díky Danko, myslím že jsi mě pochopila dokonale - dáme si spolu ten můj dort radši někde jinde, kde ho nebudeme vytahovat z koše ;-D . Ale abych byl optimista třeba se to časem jen trochu změní k lepšímu a pak to "drama" přece jen mělo nějaký smysl ne ?

2 0
možnosti
Foto

Prohlížeč Firefox (možnost stáhnutí) umí reklamy skrýt. Nasadíte kurzor na boční okraj monitoru a posunete obraz podle potřeby do středu.:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky Jiří, jistě bych nějaké udělátko našel a možná to i udělám ale tady jde o princip - myslím že to moc dobře vysvětlila o kus výš Danka v té paralele s tím dortem. Rozumím tomu že z reklamy se vše okolo platí ale šlo to udělat trochu vkusnějším způsobem ;-)

0 0
možnosti
Foto

Reklamy byly a budou :)

4 0
možnosti
Foto

V pohodě Karle, ať si jsou, víš jak jsou teď na podzim krásný lesy ?- Zůstaneme v kontaktu i když se na chvíli stáhnu "zpátky na stromy".;-)

2 0
možnosti
Foto

...taky nechápu, proč se při prohlížení blogů musí prohlížející a čtenář nutně dozvědět, že nová Mazda je odvážně jiná a celý blog je k tomu orámovám černou jako parte, souhlasím že je to minimálně...necitlivé....bylo by špatně, kdyby tento blog skončil v Hedepsrku, tam si ho nikdo nevšimne.

3 0
možnosti
Foto

Díky za podporu Jaromíre - nejsem bohužel žádný bojovník a už napsat těch pár řádků bylo na hranici mých sil - spíš jsem se jen nechtěl vytratit jak pára nad hrncem protože pár dobrých přátel jsem tu už našel...;-D

1 0
možnosti
Foto

Mílo je pravda, že když se objevily ty reklamy, dost mě to naštvalo. Protože je to tak jak to píšeš a to já jsem začátečník ve focení. Takže co ostatní kolegové, kteří si opravdu vše tvrdě vymazlí. Mimo jiné jedním z důvodů proč jsem si před půl rokem zvolil zdejší prostředí bylo i prostředí fotoblogů- takové panensky čisté:-) Takže řada vynikajících fotek zářila v neutrálním prostředí. No a ted to, že ty končíš, když to udělají i ostatní bude to smutné. Píšeš o jednoho méně nebo více. Já tento názor nesdílím, protože po řadě lidí by tady zůstalo velký prázdno. A tak snad žádám redakci , aby se nad tím zamyslela a daný stav přehodnotila. Děkuji nejen za mě jako blogera, ale i čtenáře idnes

1 0
možnosti
Foto

Je mi to líto Pavle ;-( (ještěže ten článek nesežrala cenzura) - no uvidíme, třeba se to změní. Budu psát dál a zatím mě najdeš na http://fotopribehy.blogspot.cz/ nebo na G+. Pozdravy tvé rodině;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 514x
Vše v životě je relativní a stejně tak i mé fotky a příběhy. A kým že vlastně jsem ?
Nejsem dobrým malířem ani brilantním básníkem, nejsem nejspíš příliš dobrým muzikantem ani odevzdaným věřícím. Co dělat.....snad Bůh dá, abych byl alespoň na malou chvíli....

..... dobrým člověkem.....

Seznam rubrik