Řecko na talíři........

VŠEM ČTENÁŘŮM DĚKUJI ZA PODPORU !   Původně jsem nechtěla míchat psaní blogu s výbornými recepty řecké kuchyně,ale nakonec se tomu nevyhnu.

VŠEM ČTENÁŘŮM DĚKUJI ZA PODPORU !

Zavádím tedy novou rubriku Řecko na talíři..........
kde budou recepty ,užitečné rady a fígle ohledně vaření.

Je celosvětově známo,že středozemní kuchyně patří k jedné z nejzdravějších .Ten z Vás kdo chce opravdu snížit hladinu cholesterolu v krvi,moje recepty jedině uvítá.

Základní a neměnnou surovinou je olivový olej,který se v Řecku používá při každodenní přípravě pokrmů a bez kterého by se zde nikdo neobešel.Rostlinné slunečnicové oleje se používají v Řecku jen na smažení hranolek ve fritéze,většina Řeků stejně preferuje smažení na panenském olivovém oleji.

Kdo z Vás se tedy rozhodl pro zdravější způsob života bez zbytečných těžkých a mastných pokrmů,Vítejte na mém blogu!

Autor: Míla Michková Kavvadia | pondělí 13.6.2011 21:46 | karma článku: 10,53 | přečteno: 1389x