Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Z politické divize firmy jediného majitele je dnes už jen sekta...Svědkové Andrejovi...!!!

Ani v dalším díle seriálu "Chci stát řídit jako firmu..svoji firmu" není možné mít svého oblíbence. Ale přesto, postoje A.Babiše a jeho sekty, jsou něco, co tady ještě nebylo. Guru AB je nedotknutelný, nekritizovatelný...svatý muž

   Je to kampaň....já odmítám...já jsem se ničeho nedopustil...já si nepamatuji...já nevlastním...já neovlivňuji...já jsem transparentní...já bojuji proti korupci...já tady bojuji za lidi proti tradičním zkompromitovaným stranám...já makám a nemám čas na žvanění...všeci kradnú...atd.atd.atd... Nejfrekventovanější prohlášení A.Babiše od jeho vstupu do politiky. Tedy pokud před sebou má kamery a hraje svoji roli.

   Ovšem poněkud jinak se vyjadřuje a jedná domnívá-li se, že to veřejnost nevidí a neslyší. Arogantně se vyjadřuje v podstatě o každém, kdo slepě nenásleduje jeho "geniální" myšlenkové pochody, občas "vyslýchá", občas mazaně vyhrožuje, jindy nátlakově naznačuje jak je mocný nebo udílí pokyny, co mají, užiteční idioti v jeho žoldu, udělat a kdy...Metody, které se v mládí naučil uplatňuje skvěle. ( Dobře poslouchejte jak mluví s člověkem Andrej Babiš )

 Spolupracovníci z Anofertu, tedy členové sekty, kterou vlastní, jsou jednoznačně v postavení podřízených zaměstnanců, následujících svého šéfa a vůdce, ať se děje co se děje... Jak jinak si vysvětlit, že se nikdy, po žádném průšvihu A.Babiše, nenašel mezi několika stovkami členů ani jediný hlas, který by vyjádřil sebemenší pochybnost nebo jen naznačil vlastní názor.

   Ať už se jedná o vrchního podržtašku J. Faltýnka, který by za svého vůdce a zaměstnavatele snad i zemřel....herce M.Stropnického hrajícího momentálně roli ministra obrany, který by tak rád hrál roli prezidenta, že vůdce kritizovat vlastně ani nemůže....agilní a hyperaktivní K.Šlechtovou, která s nasazením i nadšením předlistopadového svazáka o svém představeném nepochybuje tak nějak ze zásady....nebo ministra spravedlnosti R.Pelikána, který si, s mistrně nasazenou maskou věčně ustaraného, upracovaného dříče, popletl princip "spravedlnost musí být slepá" a raději sám oslepl i ohluchl, aby se snad nemusel k průšvihům, střetu zájmu a aroganci svého šéfa vyjadřovat. Nikdo z nich, ani z ostatních členů politického projektu A.Babiše a Agrofertu, nenašel odvahu vybočit z mantinelů, které, svými vyjádřeními a postoji, stanovil A.Babiš. Sledovat např. kroutící se K.Šlechtovou ve studiu ČT 24 bylo více něž tragikomické...

   A.Babiš dokázal posunout dno politické žumpy ještě níže, než kdokoliv před ním. Arogantně a povýšeně huláká na všechny kolem sebe. Napadá kohokoliv, kdo klade dotazy, na které on nechce odpovídat. Otevřeně vyhrožuje, že pokud bude odvolán, všem ukáže co dokáže se svými médii (viz vyjádření L.Zaorálka v Poslanecké sněmovně). Ovšem budiž mu ke cti, že v jedné věci opravdu nelhal. Dlouhou dobu tvrdil a tvrdí, že on není politik. Měl a má pravdu, on přišel do politiky jen podnikat...není politikem, je podnikatelem v politice, který se snaží maximalizovat své zisky a vytvářet si co nejlepší podmínky. O konkurenci nebo možné budoucí konkurenci by chtěl mít, jako každý jiný podnikatel a "žralok", co nejvíce informací, případně by ji rád "tak trochu přidusil". A tak tu máme EET monitoring podnikatelů a živnostníků, kontroly a jeho médii živenou jeho propagandu, jak všeci kradnú a on to musí hlídat, aby měl peníze pro zaměstnance, ktorý nekradnů...

   Dokud mu však tento zákeřný, populistický žvást, znovu rozdělující společnost na "my a oni" , budou pitomci věřit, Andreje Babiše a jeho sekty se jen tak nezbavíme a nic na tomto faktu nezmění ani deset Čapích hnízd, ani problémy s financováním korunových dluhopisů, ani jeho střety zájmů, ani jeho lhaní, ani estébácké metody...prostě nic. On totiž dobře ví, že "drzé čelo je lepší než poplužní dvůr", jak říkávaly naše babičky. No nic, buďme rádi, že opravdu "žádný strom neroste až do nebe", protože jinak bychom asi dopadli nevesele....( možná takto ).

   Hezký den

P.S. Před časem jsem uveřejnil článek s virtuálním rozhovorem A.Babiše s fiktivní redaktorkou. Srovnejte s reálným rozhovorem s redaktorem Lidových novin....(článek - virtuální rozhovor)...(reálný rozhovor)

Autor: Jiří Medula | čtvrtek 11.5.2017 1:14 | karma článku: 30,29 | přečteno: 959x
  • Další články autora

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,26 | Přečteno: 1114x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,81 | Přečteno: 2657x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,09 | Přečteno: 996x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Jsem ze sebe zhnusen...dál se stýkám s Rusem.

Bedlivě sleduji veškeré dění kolem, vnímám utrpení civilního obyvatelstva, vidím mrtvé na bojištích i ve věznicích, porušování mezinárodního práva a snažím se nad tím vším přemýšlet. Tak kde ksakru dělám chybu...?

20.2.2024 v 23:02 | Karma: 41,48 | Přečteno: 2583x | Společnost

Jiří Medula

Když země má je prodaná... přemýšlím raděj bez lana.

Tato země si půjčuje na svůj vlastní provoz. Přesto financuje kdeco, ale zároveň přesvědčuje vlastní občany, že pro ně prý peníze nemá. Na horní palubě se tančí i když se do podpalubí valí voda. Co myslíte, jak tohle skončí...?

30.1.2024 v 9:37 | Karma: 37,27 | Přečteno: 2064x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Mexičtí narkos už nepašují peníze, platí si šmouly. Je to legální a bez rizika

5. května 2024

Premium Vsaďte se, že nevíte, jak mexičtí narkos pašují peníze z Ameriky. Jistě, viděli jste v seriálech na...

Nová vlna podvodů. Vyluxovaným účtem to nekončí, přeprodávají se osobní data

5. května 2024

Premium Kyberzločinu dlouhodobě přibývá, v Česku se s končící lhůtou pro daňová přiznání podvodníci...

Životní prostředí v Československu patřilo k nejhorším na světě, líčí vědec

5. května 2024

Premium V roce 1989 se stal vůbec prvním ministrem životního prostředí. Profesor Bedřich Moldan patří mezi...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik