Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Plaťte výpalné...získáte ochranu, bezpečí a svobodu !!!

Uvěřili jsme lhářům a jejich vábničkám, že nic moc nemusíme, ale na všechno máme nárok. Uvěřili jsme z pohodlnosti, z vypočítavosti, z neochoty přemýšlet o sobě, o společnosti, o budoucnosti i o svobodě...daň za to bude krutá...

   Západní civilizace se dostala do svého posledního stádia před rozpadem, resp. pozvolný rozpad už probíhá. Přesto si tuto skutečnost nechtějí tzv.politické elity za žádnou cenu připustit nebo sledují jiné zájmy než obyvatelstvo Evropy, které si pomalu ale jistě uvědomuje naprostou odcizenost politiků nejen od reality, ale hlavně od obyvatel samotných. Tváří v tvář nezvládaným a nezvládnutelným migračním vlnám, tváří v tvář teroru a z toho vyplývajících omezení běžného života, na který byla evropská společnost zvyklá ani není jiná možnost, než si jednou prostě připustit, že je cosi shnilého ve "státě evropském". Evropanům už začíná docházet, že nestačí velkohubá ani "konstruktivní" ani "sebevědomě uklidňující" prohlášení všech těch "politických vůdců", kteří dokážou možná úspěšně intrikovat v rámci svých partají, proti jiným partajím, vzbuzovat dojmy, s "pííááár" poradci nacvičit výrazy tváře i výslovnost pro každou situaci, poskytovat rozhovory a "mediální výstupy", papouškovat fráze jeden po druhém a usmívat se na setkáních se stejnými kreaturami jako jsou oni sami..., ale to je tak asi všechno. Pro pokračování civilizace, kterou vybudovaly, ubránily a zanechaly nám generace před námi tohle stačit určitě nebude.

  Pokrytectví, lhaní si a politika dvojího metru nás už dostihuje na každém kroku. Politika pro média a médií ovlivňovaná politika, namísto politiky, která vyjadřuje vůli obyvatel je cestou do pekla

   Před více než dvaceti lety jsme se všichni podíleli na rozpadu Jugoslávie. Tenkrát byl navzdory skutečnosti jednoznačně označen jediný viník všeho zlého..SRB...ten přece mohl za všechno utrpení. Co na tom, čeho se vůči Srbům dopouštěli Chorvati v Srbské krajině, co se dělo z muslimské strany v Bosně, co se dělo v Kosovu...to nikomu nebránilo, aby v mediální masáži měl svého viníka, krvelačného a zlého Srba. Obzvláště odporné to bylo zejména v českém podání, protože Srbové byli, snad jediní, ochotni přijít v roce 1939 na pomoc osamocenému a zrazenému Československu. Jenže my si tenkrát klekli na kolena, nebojovali, neumírali za svoji zemi a přijali diktát.. Ale zpět do současnosti. Před vlastním svědomím nás neochrání ani deset hollywoodských propagandistických akčních filmů, ve kterých se samozřejmě svého času srbský agresor okamžitě vyskytoval stejně jako mnohem častěji zloduch ruský. Posledních pár let je do role zlého strašáka dosazeno opět Rusko, trvale pak Izrael. Tedy země, které stojí na stejném hodnotovém systému jako my ostatní. Zejména v případě Izraele, země, která se potýká s nepřátelstvím, terorismem i otevřenými válkami po celou dobu své existence, je "úsměvné" poslouchat mentorování jejich politiky a přístupu k bezpečnosti od evropských salónních hrdinů, kteří nejsou schopni ubránit ani vlastní myšlenky natož vlastní země.

   V poslední době jsme se my Evropané dopustili nebo spíše jsme se spolupodíleli na mnoha podrazech a rozvratech, ke kterým došlo v severní Africe a na Blízkém východu, nemá smysl je znovu všechny vyjmenovávat. Scénář je vždy stejný, dřívější spojenec je označen za nepřítele a tyrana, "vyvážíme demokracii a svobodu" ovšem výsledkem je chaos, mrtví a nakonec sklízíme plody své činnosti v podobě invaze maskované jako migrační vlna za svobodou. Proč se nikdo z našich "vítacích představitelů" nepozastavuje nad skutečností, že svobodu je nutné si vybojovat a hájit ? Jak je možné, že v nesvobodě nechali ti mladí muži své ženy, rodiče, děti a sami se najednou ocitli v Evropě, ve které se mnohdy velmi agresivně dožadují zabezpečení. Ne oni neprosí, nežádají, nesnaží se zformovat s pomocí západních států "zahraniční armádní jednotky", do kterých by vstupovali, aby byli vycvičeni a mohli se vrátit do svých zemí osvobodit tyto od tyranů, před kterými přece utíkají a v jejichž spárech nechávají své blízké. Nic z toho se neděje a nikomu to nepřijde divné. Rezignovali jsme na vlastní budoucnost a kašleme na poučení z minulosti, kašleme na odkaz našich předků. Koho zajímají hrdinové, kteří v minulosti bojovali a umírali, aby zrůdné režimy nezmasakrovaly svobodnou evropskou společnost s židovsko-křesťanskými hodnotami. Kdo z mladé a střední generace Čechů si dnes vzpomene s hrdostí na československé legionáře, na letce z RAF, na jednotky zformované v Buzuluku...

  Místo poučení z minulosti si západní evropská společnost nechala vnutit představu, že se nemusí o nic příliš starat, že se ze všeho tak nějak vykecáme, že když nám ti iluzionisté, které si ještě pořád volíme, řeknou cokoliv je to pravda navzdory tomu co nám říká vlastní mínění, pocity a zkušenosti. Vlastní budoucnost a budoucnost našich dětí prodáváme za iluzi klidu. Úporně se snažíme uchovat si iluzi, že je všechno v pořádku, že na všechno máme ačkoliv jsme předluženi a dále kupíme dluhy, že nám nic nehrozí ačkoliv nám roky otevřeně vyhrožují džihádisté a své výhrůžky čím dále tím častěji začínají realizovat. Hrdiny našich dnešních dní jsou mediální produkty. Ať už jsou jimi všemožní kuchaři, "superstars" , "missky", kluci co kopou do balónů a mají "fakt hezké kérky a účesy" nebo ať už jsou těmi "hrdiny" politici, kteří nám říkají lži, které se však hezky poslouchají. Politici, kteří jsou jen žvanily bez odvahy rozhodovat nejen v souladu se zájmy vlastního národa, ale bez odvahy mít už i vlastní názor, který by šel proti všeobecnému pokryteckému politickému proudu (čest výjimkám). S takovými hrdiny však půjde jen velmi složitě ubránit naši civilizaci.

  A nejnovější nápad jak si poradit s invazí, kterou nám ještě před pár týdny frau Merkel do Evropy zvesela zvala ? To je jen další z neuvěřitelných nesmyslů. Opravdu někdo věří tomu, že si bezpečnost a vlastní svobodu můžeme jednoduše koupit jako turecký med na istanbulské tržnici ? Myslím si, že tomu nevěří ani J.C.Juncker, A.Merkelová, D.Tusk a všichni ti multikulti hrobaři svobodné evropské společnosti a civilizace. Platit výpalné ještě nikdy nikoho svobodným neudělalo...a přesto je nám předkládáno, po nesmyslných přerozdělovacích kvótách, další unikátní řešení. Budeme platit Turecku výpalné za to, že si uprchlíky na svém území nechá a tím jsme zachráněni. A jako bonus přidáme Turkům bezvízový styk se zeměmi EU, případně po čase členství v EU. Že se tím do Evropy dostane z Turecka s tureckým pasem v podstatě kdokoliv bude chtít ? To dnešní chytráky, kteří opět našli "řešení" samozřejmě nezajímá, ti žijí realitou dnešních maximálně zítřejších novinových titulků a ty hlásají libozvučně a pozitivně "EU se s Tureckem dohodla...a bla,bla,bla". Podstatná je ta pozitivita obsažená ve slovech, na realitě nezáleží...tedy těm, kteří dnes vedou EU i většinu členských států. Ale co můžeme čekat od lidí, kteří mnohdy ani neokusili reálný život a učí se jen prolézat partajní schůze, fráze a formulace, ze kterých se dá v případě potřeby vždy uhnout a intriky..? Tito bezpáteřní a beznázoroví jedinci třesoucí se o vlastní koryto nás v dobách těžkých přivedou jen na porážku. Šanci budeme mít až tehdy, budeme-li ochotni zvolit si někoho, kdo nám znovu neslíbí nic jiného než krev, pot a slzy.

  Jenže otázka zní, zda si za tyto konce nemůžeme sami. Dokud nenajdeme odvahu zajímat se o věci kolem nás, hledat informace i z jiných zdrojů než jsou předkládané "objektivní zprávy", přemýšlet o věcech veřejných, nebát se vyslovit nahlas svůj názor a v diskuzi ho obhajovat a hlavně dokud nenajdeme odvahu volit jinak a různými formami občanské neposlušnosti vyjadřovat své obavy a zájmy, nemůžeme očekávat žádnou změnu. Protože "kapři si sami svůj rybníček nikdy nevypustí" a soudruhy politiky ve vedení zajímá pouze jejich vlastní osud, nikoliv osudy nás ostatních. Pokud k tomu nenajdeme odvahu velmi rychle a necháme se odradit uklidňujícími řečmi a žvásty o xenofobiích, rasizmu, nesnášenlivosti, hnědnutí společnosti a fašismu, může se stát, že si ani nevšimneme, že jsme přišli o svobodu, o demokracii i o vlastní země. Dnes je přece již nad slunce jasné, jak si představují společnost všichni ti, kteří nejvíce křičí a dehonestují každého kdo netančí jejich multikulti tanečky. Jde o společnost skrz na skrz kontrolovanou... kamerami, registracemi plateb, kontrolou pohybu, kontrolou mobilní i emailové komunikace, kontrolou názorů, zrušením hotovostních plateb a časem i peněz chtějí dostat pod kontrolu i zbytek soukromí, atd.atd.....jde o společnost zbavenou občanských svobod, o společnost nesvobodnou. K tomuto účelu se dnes hodí i islámský terorismus, jsme totiž chápavější k bezpečnostním opatřením. Možná právě proto prostý lid marně očekává odstraňování příčin a i tentokrát projde evropské "vrchnosti" další trik...uplácení Turecka, které řešit nic nebude, jen shrábne peníze. Navíc tady je také invaze z Afriky, která s Tureckem nesouvisí vůbec nijak. Placení tzv.tributu barbarům, příliš vysoké daně, odcizení prostého lidu od vrchnosti a země, zadluženost, úpadek mravní a neochota bránit se....ne tohle není nic nového, jsou to průvodní znaky po kterých došlo k nevyhnutnému...k rozpadu Římské říše a nás nečeká nic jiného.

Ale ať nekončíme tak pesimisticky, tak dejme tomu, že tentokrát to třeba vyjde...když nám to říkají....platit výpalné a koupit si bezpečí a svobodu, strčit hlavu do písku a nevnímat nic, lhát si jak jsme bohatí a na život si půjčovat..atd.atd. No a je to, stačí jen věřit...a nepřemýšlet.

Hezký den

 

Autor: Jiří Medula | úterý 1.12.2015 8:30 | karma článku: 33,63 | přečteno: 1114x
  • Další články autora

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,26 | Přečteno: 1114x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,81 | Přečteno: 2657x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,09 | Přečteno: 996x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Jsem ze sebe zhnusen...dál se stýkám s Rusem.

Bedlivě sleduji veškeré dění kolem, vnímám utrpení civilního obyvatelstva, vidím mrtvé na bojištích i ve věznicích, porušování mezinárodního práva a snažím se nad tím vším přemýšlet. Tak kde ksakru dělám chybu...?

20.2.2024 v 23:02 | Karma: 41,48 | Přečteno: 2583x | Společnost

Jiří Medula

Když země má je prodaná... přemýšlím raděj bez lana.

Tato země si půjčuje na svůj vlastní provoz. Přesto financuje kdeco, ale zároveň přesvědčuje vlastní občany, že pro ně prý peníze nemá. Na horní palubě se tančí i když se do podpalubí valí voda. Co myslíte, jak tohle skončí...?

30.1.2024 v 9:37 | Karma: 37,27 | Přečteno: 2064x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Estonsku roste sebevědomí. Hovoří o blokádě proti Rusku v Baltském moři

4. května 2024  18:08

Sledujeme online Velitel estonské armády Martin Herem navrhuje spojencům se připravit na možnou blokádu ruských...

Po Kallasové přišla řada na Zelenského, Rusko na něj vydalo zatykač

4. května 2024  16:30,  aktualizováno  18:03

Ruské úřady zahájily trestní řízení proti ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému a...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik