Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Multikulti je nemoc mocných...a my ostatní jsme opravdu bezmocní ?

Ano, možná je to nemoc některých "mocných" "užitečných idiotů", ale pro ty opravdu mocné je to prostředek k ovládnutí zbytků svobody, popření národní hrdosti, vztahu k tradicím, vztahu ke sdílení společných hodnot...

   Jsem si jist, že po silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech není potřeba znovu popisovat počínání všech těch doktorů, inženýrů, zručných řemeslníků a poctivých pracovníků, kteří přišli do Evropy zachránit naše stárnoucí evropské národy. Navzdory útrapám vlastních rodin, žen, dětí a starých rodičů, které nechali ve svých, Evropou a USA, rozvrácených zemích, se vydali na dalekou cestu, aby mohli v Evropě pracovat a platit daně na naše důchody a jiné potřeby, protože vyslyšeli naše volání, že vymíráme. Kdo má zájem může i nadále, s hlavou vraženou v písku, věřit tomu, že takový byl možná ten multikulti plán. Ať už byl nebo nebyl, jisté je jedno, že přicházející muži mají o své pomoci vymírajícím národům trochu jiné představy. Vezmeme si vaše ženy a dcery, když je necháváte chodit samotné a nezahalené, je to naše právo. Vy s nimi stejně neplodíte děti, tak to uděláme za vás. Právě to poslouchali ti muži od svých imámů než byli posláni na okupaci Evropy (poslechněte si) . 

   Pokud se ještě najde mezi politiky jedinec, který opravdu věří, že invaze do Evropy je spontánní akce, kterou vyvolalo cokoliv, měl by být okamžitě zbaven všech funkcí a dost možná i svéprávnosti. Tato organizovaná a perfektně logisticky zvládaná akce je dokonalou ukázkou neschopnosti Evropy se bránit a demonstrací toho, že druhá strana je si této neschopnosti vědoma. Denně jsou pošlapávány zákony jednotlivých členských států EU, přes které nekontrolovaně proudí tisíce dalších imigrantů. Denně jsou nerespektovány zákony zemí, které po vlastních občanech vyžadují respektování i těch sebemenších nařízení, jsou pokutování za špatná parkování, telefonování, překročení rychlosti a jiné malichernosti.

   Při tzv.epidemiích ptačích a jiných chřipek, eboly a podobných událostech ve vzdálených zemích, se zaváděla masívní opatření na letištích a byla demonstrována opatrnost v situacích, kdy se jednalo o riziko zavlečení nemoci jednotlivci, maximálně desítkami lidí. Jak je možné, že tentokrát mlčí všechny odpovědné orgány hygieny a ochrany zdraví, když do Evropy proudí desetitisíce lidí týdně bez jakýchkoliv zdravotních kontrol z oblastí, které jsou pro nás velmi rizikové ? Je docela pravděpodobné, že jsou tyto orgány tak zaneprázdněny kontrolami a šikanováním původních obyvatel při jejich práci, že jim tyto konsekvence s imigranty zatím nedocházejí nebo "zněl rozkaz jasně - v souvislosti s imigranty nesmí padnout o riziku nemocí ani slovo".

   Před několika měsíci jsem v jednom ze svých článků rozepsal několik fází vývoje situace v Evropě (Marioneta Frau Merkel i ostatní hráči vědí dobře co dělají...nepochybujte přátelé). Podle mého názoru, pokud původní obyvatelé Evropy nedají politikům jasně najevo nesouhlas, vstupujeme do fáze č.3 a připravuje se fáze č.4. O "překvapivé" nutnosti chránit vnější hranici je myslím už rozhodnuto. Tak jen ještě zformovat flotilu s účastí NATO (čti USA) a pomalu se připravovat na nutnost bojů uvnitř EU.

   To co se dělo před starodávnou Kolínskou katedrálou, nádražím, v Hamburku, Stuttgartu a jinde, to byl jen slabý odvar toho, co nám ti mladí, silní, bezskrupulózní, mnohdy vycvičení a nadržení  "zachránci Evropské ekonomiky" ještě předvedou. Zatím se na silvestra jen učili koordinované rebelii na mnoha místech současně, zatím jen beze zbraní, jen pouštěli hrůzu a "bavili" se trochu sexuálně, jen testovali akceschopnost a eventuální početní stavy policie...zjistili, že to půjde, že tisícovka paralyzovala centrum Kolína a policie nebyla schopna zabránit ničemu ani ochránit oběti před dalším napadáním. Je nutné si uvědomit, že podle německého statistického úřadu tvoří 72 % imigrantů muži, tzn.za loňský rok cca 720.000 mužů. Podle některých odhadů mohou tvořit cca 20 % z nich rizikové osoby s kontakty na extrémistické islámské skupiny, tzn. cca 145.000 osob. Umíte si představit co se stane, pokud se k rebeliím utvoří skupiny o počtu ne tisíc, ale třeba o pětitisících mužích a tentokrát se i ozbrojí jako ve Francii, Anglii, Belgii, Holandsku, Španělsku atd.? Až se jim podaří vyhodit do vzduchu např. první hráz některé z mnoha přehrad, protože ty nejsou tak chráněné jako např.jaderné elektrárny a najednou nebudou mrtvých desítky nebo stovky, ale tisíce, možná pár desítek tisíc Myslíte si, že se ještě pořád bude mluvit o nutnosti naší tolerance nebo bude tragédie takového rozměru konečně impulsem ke konání státu ? Nebo k zakládání domobran a totálnímu rozvratu státu ? Kdo dnes ví ?

   Samozřejmě už slyším, jak jsem napadán, že straším veřejnost něčím, pro co nejsou vůbec žádné důvody a signály. A proto se ptám. Kdo z nás si před pěti lety dokázal představit, jak bude vypadat situace Evropy dnes a jak vypadá ? Kdo z nás si ještě jen před rokem připustil, že do Evropy vtrhne za loňský rok milion imigrantů ? Bez kontroly, bez respektu k našim zákonům, pravidlům azylového řízení i k nám samotným ! Jsem přesvědčen, že s výjimkou těch scénáristů, kteří tohle velké divadlo s námi hrají, to nenapadlo nikoho. A přesto je to realita dneška.

   Záměrně se v dnešním článku nezmiňuji o islámu a nekladu otázku zda je nebo není kompatibilní s naší sekulární společností postavenou na židovsko - křesťanských základech. Myslím, že tyto filozofické úvahy je možné řešit, ovšem daleko jednodušší bude striktně trvat na dodržování našich pravidel, zvyků a zákonů a nekompromisně bránit naše země a naše obyvatelstvo. To je podle mého názoru základní povinnost státu, pokud si stát nárokuje cokoliv od nás. V souvislostí s islámem si dovolím zmínit, že je tomu rok, co jsem na těchto stránkách uveřejnil článek s otázkami pro představitele muslimské komunity v ČR. Tyto obdržel jak předseda Ústředí muslimských obcí ČR pan M.H.Alrawi, tak předseda Muslimské unie pan Mohamed Abbas osobně, resp.byly jim odeslány na jejich emailové adresy. Odpovědi, které by bezesporu uklidnily nejednoho našince, však ani po roce nikdo neuveřejnil. To mě až tolik nepřekvapuje jako fakt, že stejné nebo podobné otázky, které si klade mnoho z nás, nekladou zmíněným pánům redaktoři a jiní "hlídací psi demokracie a svobody" tedy hrdinní novináři...Pár odpovědí muslimských představitelů...a všichni se uklidníme (?)

   Silvestrovské události v Kolíně nad Rýnem, Hamburku, Stuttgartu a na jiných místech Německa, ale i Finska, Švédska a Rakouska nás opět posunuly o kousek dále k momentu kdy původní obyvatelé Evropy budou mít poslední možnost rozhodnout se jako svobodní občané. Rozhodnout se, zda budou i nadále respektovat ty co nás nerespektují, které jsme nezvali a přesto je živíme, zda budou poslouchat ty, co náš hlas neposlouchají ačkoliv je volíme, aby zastupovali naši vůli a platíme je za to...nebo zda původní občané vyjádří jednoznačně svůj odpor k současné celoevropské politice a politice jednotlivých státu EU různými formami občanské neposlušnosti. Občanská neposlušnost je totiž legitimní prostředek a právo zakotvené v právních řádech všech zemí EU včetně České republiky. Masové neplacení daní, nerespektování úřadů a jiné mírné formy včasné občanské neposlušnosti do doby než stát začne zastupovat zájmy svého národa je pořád lepší varianta než občanská válka proti agresivním, importovaným, nic nerespektujícím tlupám, které se začínají zacvičovat v západní Evropě.

   Ale abychom našli v dnešní situaci i něco pozitivního poslechněme si názory slovenského europoslance Richarda Sulíka, tomu zatím ani přítomnost v Bruselu zdravý rozum nezakalila (zde).

Hezký den

 

Autor: Jiří Medula | sobota 9.1.2016 4:45 | karma článku: 32,03 | přečteno: 661x
  • Další články autora

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,26 | Přečteno: 1114x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,81 | Přečteno: 2657x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,09 | Přečteno: 996x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Jsem ze sebe zhnusen...dál se stýkám s Rusem.

Bedlivě sleduji veškeré dění kolem, vnímám utrpení civilního obyvatelstva, vidím mrtvé na bojištích i ve věznicích, porušování mezinárodního práva a snažím se nad tím vším přemýšlet. Tak kde ksakru dělám chybu...?

20.2.2024 v 23:02 | Karma: 41,48 | Přečteno: 2583x | Společnost

Jiří Medula

Když země má je prodaná... přemýšlím raděj bez lana.

Tato země si půjčuje na svůj vlastní provoz. Přesto financuje kdeco, ale zároveň přesvědčuje vlastní občany, že pro ně prý peníze nemá. Na horní palubě se tančí i když se do podpalubí valí voda. Co myslíte, jak tohle skončí...?

30.1.2024 v 9:37 | Karma: 37,27 | Přečteno: 2064x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Po Kallasové přišla řada na Zelenského, Rusko na něj vydalo zatykač

4. května 2024  16:30,  aktualizováno  19:12

Ruské úřady zahájily trestní řízení proti ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému a...

Estonsku roste sebevědomí. Hovoří o blokádě proti Rusku v Baltském moři

4. května 2024  18:08

Sledujeme online Velitel estonské armády Martin Herem navrhuje spojencům se připravit na možnou blokádu ruských...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 69
  • Celková karma 35,91
  • Průměrná čtenost 2481x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik